Şimdi Ara

windows 7 kaçak sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar win 7 kaçak olarak orjinal yapsam bunun herhangi bir cezası varmı

xp den win 7 geçiyim mi

--sistemim---
    amd athlon 64 x2 4600 2.40 ghz işlemci

2 gb ram

ati 4830 512 mb ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 5 Ekim 2009; 12:23:06 >

• ????UP????
  • Kusura bakma ama donanımhaber in üyelerinden birininde bu tip bir soru sormasını gerçekten ayıplıyorum..

Geçip geçmeme soruna gelirsek..

Ram in güzel, ekran kartın güzel, işlemcin güzel.. Heyecan arıyorsan geç.. Memnunsan geçme..
  • win 7 geçsem kaçak olduğu anlaşılırsa ne olur onu merak ediyorum
  • 20 yıldan başlar
  • arkadaşım adam gibi bişi sorduk dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.h.a. -- 5 Ekim 2009; 15:48:04 >
  • Hiçbirşey olmaz rahatına bak Yasal olarak Türkiye'de ve hatta birçok ülkede bir engel yok bildiğim kadarıyla. Ancak örnek teşkil edecek sağlam bir dava olacak ki gerisi gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağol arkadaşım
  • kişisel kullanıcılara karşı herhangi bir yaptırım yok...
  • kişisel kullanıcılara karşı herhangi bir yaptırım yok.....

biraz daha açarmısın ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

kişisel kullanıcılara karşı herhangi bir yaptırım yok.....

biraz daha açarmısın ???

Sana bana işte. Şirket, işyeri vs sahibiysen ve korsan yazılım kullanıyorsan suçtur.
  • yani ben win 7 kursam herhangi bir şuc teşkil etmiyor dimi ev kullnıcısı olarak
  • quote:

yani ben win 7 kursam herhangi bir şuc teşkil etmiyor dimi ev kullnıcısı olarak

ya bu nasıl yorumlar böyle.nasıl suç teşkil etmediğini söylüyorsunuz.hangi yasada kanunda ev kullancısı korsan kullanabilir yazıyor yada korsan kullanımında ev iş vs ayrımı yapılıyor.
    suçtur arkadaşım.iş , ev arasındaki tek farkta işyeri denetime daha kolay yakalanır evlere ihbar olmadıkca baskın yapmaları zor iştir.ama yaptığınız yasalarcada net olarak suçtur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 13 Ekim 2009; 17:27:55 >
  • sağol arkadaşım bu açıklaman bana yeterli oldu. ihbar eden olmıcana göre kurucam win 7
  • o halde soruyu yanlış sormuşsunuz.suçmu diye soruyorsunuz suç diyorum kuruyorsunuz
    başlığı yakalanırmıyım diye değiştirin suç olması sizin için önemsizse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 13 Ekim 2009; 17:43:03 >
  • win 7 ile ilgili buraya bakabilirsiniz
    alıntıdır.
    quote:

http://forum.shiftdelete.net/windows-7/
  • quote:

sağol arkadaşım bu açıklaman bana yeterli oldu. ihbar eden olmıcana göre kurucam win 7

kendini ihbar etmişsin zaten
  • vista home basic pc yanında verdiler orjinal onu kurdum kurtuldum herkese teşekkürler
  • için ferahsa tabiki kullan ne olacak,ha öyle çalmışsın ha başka türlü farkeder mi artık?
  • muhaaaaaaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.