Şimdi Ara

Windows 7 Kapatırken Çıkan Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttigim gibi, bilgisayarıma kapatırken bir sorun ile karşılaşıyorum. Sorun ise şu şekilde; kapat seçeneğine tıkladıktan sonra karşıma bir görünüm geliyor ve '' kapatmaya zorla '' ve '' iptal '' gibi seçenekler çıkıyor. Çok uzun zamandır bu sorun ile karşı karşıyayım. Biliyorum ki bir çok kişi bu sorun ile karşılaşıyordur : )Yardımlarınız bekliyorum.

• doğal bişi :D çünkü arkaplanda çalışan yüklemiş olduğun programalr vardır aynı şey bendede var sorun değil o eğer kurtulmak istiosan çalıştır-msconfig yap başlangıçtaki programalrı kapat sorun çözülcektir
  • eğer devamında birkaç saniye sonra kapatmaya devam ediyorsa sen hiçbir şeye dokunmadığında bir sorun yok demektir, task host manager gibi birşey diyor olması lazım çalışan program olarak, home basic ve home premium kullandığım iki bilgisayarda da kapanışta çıkıyor bu, önemli birşey değil eğer dediğim gibiyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

eğer devamında birkaç saniye sonra kapatmaya devam ediyorsa sen hiçbir şeye dokunmadığında bir sorun yok demektir, task host manager gibi birşey diyor olması lazım çalışan program olarak, home basic ve home premium kullandığım iki bilgisayarda da kapanışta çıkıyor bu, önemli birşey değil eğer dediğim gibiyse

Kapatmaya zorla dedikten sonra birkaç saniye sonra kapanıyor evet. Açıkcası biraz tedirgin kaldım böyle birşey olunca, sorun vs olabilir mi diye ama kafamda pürüzleri aldınız :). Hem cancanin'e, hem de KaSaTuRa.'ya teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.