Şimdi Ara

windows 7 kurulum süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben her windows 7 kurmak istediğimde kurulum gelene kadarki geçen süre neredeyse 30-40dk yani daha yükleme başlama yazısı gelmeden geçen süredir bu..bunun nedeni sizce ne olabilir?
    ayrıca toplamda ise yaklaşık 1 saati buluyor.
    bilgisayarımın özellikleri imzamdaki gibidir.
    gıgabyte 790xt anakart
    3adet 1tb hdd
    4gb ram
    x-fi ses kartı
    vb...

acaba sizlerin kurulum süreleri nedir onuda beklirtirmisiniz.

• kurulum genede kadar süre 2 3 dk :) tamamen kurulum başlama bitiş en fazla 20 dk bende imzadaki sistemler mevcut .
  • Cd den şüpheleniyorsanız usb bellek üzerinden deneyin. Yinede süre kısalmazsa sistemde sorun var demektir.
  • hardisklerin fazlalığıyla alakalımıdır? veya dvdromlamı alakalı? arkadaşlar yardımcı olun lütfen inanın windows kurmak işkence oluyor,beklemek insanı çileden çıkarıyor.

sorun acaba nerede olabilir?
    not: windows dvd cdsi en az 10 tane oldu cdlerle alakalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alacakll -- 20 Nisan 2011; 10:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alacakll

hardisklerin fazlalığıyla alakalımıdır? veya dvdromlamı alakalı? arkadaşlar yardımcı olun lütfen inanın windows kurmak işkence oluyor,beklemek insanı çileden çıkarıyor.

sorun acaba nerede olabilir?
    not: windows dvd cdsi en az 10 tane oldu cdlerle alakalı değil.

alakası yok dolulukla filan hdd hızı ıle de alakalı ama o sisteme göre cok uzun sıkıntı harddıskdende olabılır
  • sadece windows kurulumu yapacağınız hdd takılı olsun dvdleri fln çıkarın temel bileşenler olsun yani daha sonra usb bellek üzerinden kurulumu deneyiniz sürenin kısalması lazım
  • biostan floppy disable yap bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

sadece windows kurulumu yapacağınız hdd takılı olsun dvdleri fln çıkarın temel bileşenler olsun yani daha sonra usb bellek üzerinden kurulumu deneyiniz sürenin kısalması lazım

hdd olayı aklıma geldi ve sizinde dediğiniz gibi sadece 1tb hdd bıraktım diğerlerini söktüm fakat sonuç gene aynıydı:) başka bi sorun olmalı ama nedir bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnseLmo82

biostan floppy disable yap bi dene

folppy seceneğini sizin dediğiniz gibi yapıcam fakat sorun aslında bununla alakalı değil gibi geliyor.mesela dvd romdan başlatıp okumaya başladığı zaman siyah ekran 5dk zaman alıyor.daha sonra mavi ekran geliyor ve en az 10dk orda bekliyorum daha sonra "kurulum başlatılıyor" dediğinde ise hdd bölümü gelene kadar 10dk daha geçiyor.biçimleme yapıp kurulumu başlattığımda ise en az 30dk daha bitmesini bekliyorum.bu kadar uzun sürmemeli bi yerde sıkıntı var ama nedir hala çözemedim şuan en son windows7 mi kurmuş bulunuyorum sorun cıkmadığı müddetçe düşünmüyorum. "bootmgr" hatasında dolayı en az 5 defa onarma-yükleme işlemi yapmak zorunda kaldım gına geldi artık

• sen bi dene faydasını göreceksin
    bios ta direkt floppy i disable yap ondan sonra
  • birincil diske kurduguna emin ol
  • dvd sürücüde problem olabilir yavaş okuyordur dvd yi usb bellek ile deneyin bide normalde dvdden daha hızlı oluyor usb bellek ile
  • arkadaşım windows 7 iso dosyasının içindekileri masaüstüne at ordan kur daha hızlı oluyo ben öyle yapıyorum böylece hemde cd rom'mu sorunlu ortaya çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.