Benim Bilgisyar Ozelliklerim 1 GB DDR2 RAM İntel Pentium R 3 GHZ Nvdia Geforce 7300 SE/ 7200 GS 256 MB Ekran kartı Windows 7 Ultimate 32 Bit
Ama ben Windows 8 veya 8.1 Kurarsam Verim alabilirmiyim ?
sistem özelliklerin çok düşük. linux bir işletim sistemi kurabilirsin ama illa windows kurmak istersen windows 7 starter 32 bit veya home basic 32 bit kur.
Gercekten Saol Ama Starterda Sanki Kasma Hissi Olusyor oyuzden Ultimate Kulanıyom ama format atarsam Home basıc Kurmayı Denıcem Saolasın
rica ederim . kasma hissi olmasının nedeni 1 gb ramin. buna 2 gb daha takviye yapman yerinde olur o şekilde sorunsuz kullanabilirsin. ayrıca starterda bile kasma oluyorsa ultimatede çok daha fazla olur zira ultimate en çok özellik barındıran en gelişmiş win7 sürümüdür ve daha çok işlemci ve ram ihtiyacı duyar o nedenle starter veya home basic kurman doğru olur. eğer 2 gb daha ram takviyesi yaparsan o zaman ultimate veya professional kurabilirsin.
Bende 2 GB Ram Almak İstiyorum Fakat DDR2 667 mhz Ramler Nerdeyse Bircogu Notebok rami oldugu icin cok zor Masaüstü sadece 1 tane bulabıldım oda Hİ LEVEL inda Onu almayı Planlıyorum
hepsiburadada kingston da var ama hilevela göre tabiki daha pahalı, hilevel da alabilirsin fark etmez o da gayet iyi sıkıntı yok.
evet Haklısın Ama rame bu pc icin 100 lira fazla gibi geldi zaten icindekilerin toplamı suanda 150-200 civarinda
o halde fazla harcama yapmana değmez. hilevel al dediğim gibi o da gayet kalitelidir o da ömür boyu garanti veriyor zaten( ömür boyu derken belleğe biçilen ömür yoksa insan ömrünün sonuna kadar değil :))
Aynen Dedigin Gibi Yapacam Zaten Pc 9 Yillik
o.k şimdiden hayırlı olsun
Yardımın İcin Cok Tessekur ederim
rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme