Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

windows 7 program acmama ve kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar win7 64bit tr kurulu ve son 1 haftadır asırı derecede yavasladı. hdd de 32gb boş.EN önemli sorun ise görev yöneticisini acamamam ve pc de program silemiyom ve programların %70'i acamıyom:( size ne yapmalıyım???[ 2 hafta önce mavi ekran olup restart attı pc kendini. 4gb ddr2 ram var.güncellemelerin hepsi yapılı]

• Windows 7 64bit 20GB boş disk alanı istiyor Hiç Disk Birleştirme Yaptınız
  • 32gb boş. görev yöneticisi ve windowsun cogu programı(ekran alıntısı, disk birleştirici,aygıt yöneticisi,ayıtlar ve yazıcılar .....)acılmıyor.bilgisayarın acılması rahat 2dk var hoşgeldiniz zaten 35-45 sn sürüyor.ne oldu pc'ye anlamadım

• Hocam açılması 2dk sürüyosa 100% bir problem var Normal Pcnin Açılması 30-40sn sürer Bence Format Atın Mühtemelen PCnin tüm dosya ve klasörlerine virus girmiş sistem ozelliklerini yazaesanız sevenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 19 Mayıs 2011; 13:25:06 >
  • su anki sistemimi:

ekran kartı :sapphıre radeon HD5670 1GB (HyperMemory le 2,8GB)
    İşlemci :amd athlon 64 x2 dual core processor 4000+ 2.10 GHz
    anakart :GA-MA74GM-S2H rev 2,0 ///bios versiyonu FDE
    Ram :4Gb(DDR2) 2*2
    İşletim sistemi:win7(64bit)tr
    power :500w
    hdd :500gb(C=32gb boş319gb toplam / D=4,12gb boş 146gb toplam)

bide 2 hafta önce c de 5gb cıvarında boş yer vardı kasma olmuyordu:)
  • Hocam PCye Format atın bende boyle bir sorunla ilk defa karşılıyom
  • yedeklemeyi yapsam atıcamda yedekler 250gb yer tutuyor:)) eset32 var 441 gündür deneme sürümü bitti diyor. kasma sorun degil oyunda olmuyor ama programları acamıyom ö kötü yoksa sorun yok yardımınız için tesekkür ederim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • görev yöneticisin acılmama gibi bi durumu ancak sistem dosyalarının zarar görmesiyle olur ben %90 virüs bulasmıstır diyorum. güzel bi antivirüs programıyla taratın bilgisayarınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

görev yöneticisin acılmama gibi bi durumu ancak sistem dosyalarının zarar görmesiyle olur ben %90 virüs bulasmıstır diyorum. güzel bi antivirüs programıyla taratın bilgisayarınızı.

peki bi tavsiye edebileceginiz antivürüs programı söylermisiniz???
  • kaspersky
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

kaspersky

Saolun yardımlarınız için:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.