Bildirim
Windows 7 Ram Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anakartınıza ddr2 ram takılıysa ddr3 ram kullanamazsınız.Anakartın modeli nedir? -
ankartın modeli ne ddr 3ü destekliyormu
hem aynı anda kullanamzsın heralde -
''anakart amd athlon(tm) II x4 620 processor 2.60Ghz'' yazmıştım ddr3 galiba.ramleri çıkartıp baktım şimdide ddr2 yada 3 yazmıyor.nasıl anlaşılır? -
o yazdığın anakart değil ki.işlemciyi yazmışsın.everest home edition diye bi program var.onu yükle orada her şeyi detaylı gösterir. -
anakrtın modeli ddr 2 800hz ise ddr 3 takamazsın ddr 2 ise 800hz lik 2 ram takabilirsin -
pekte anlamıyorum kusura bakmayın.Gigabyte GA-MA770-UD3 müş.ramlerde ddr2 miş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limon33 -- 10 Temmuz 2011; 21:45:03 > -
o zaman kesinlikle ddr2 alacaksın.başka çaren yok. ddr3 çalıştırmaz. alacağın ramlerde mümkünse şu an kullandıklarından olsun. çünkü frakansı daha hızlı ram alırsan düşüğün frekansında çalışacaktır. yani şu an 800 mhz ise onda çalışır. -
mecburen öyle yapçaz da ddr3 4gb 1600mhz tek modül 74 lira 2x2gb 800mhz ddr2 si 139 lira -
ama tek bi ram almaktansa dual channel yani iki tane ram daha iyidir. tek fark ddr2 de mecbur kalman -
saol emre iyi akşamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: limon33
benm pcde w7x64 yüklü .anakart amd athlon(tm) II x4 620 processor 2.60Ghz, 4gb 800hz ram takılı.ben şimdi '4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram' bu ramden 2 tane almayı düşünüyorum.anakartta 4 slot war,eskilerle yeniler aynı anda kullana bilirmiyim.
Selam
Almak istediğiniz RAM ana kartınıza takılamadığı gibi, çalışmazda kardeş. Çünkü kartınız DDR2 destekliyor ve en fazla 1200MHz RAM takabiliyorsunuz. Ama sizdeki 800KHz olduğuna göre aynısından temin ederek takın ve sorunsuz kullanın..
Ana kartınızın özelliklerini buradan izleyebilirsiniz. http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma770-ud3_10.html
Kolay gelsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X