Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda bendeki bellek kullanımı, ama hızı gerçekten müthiş bu işletim sisteminin. Çok hızlı cevap veriyor.

Windows 7 RC kullanıma sunuldu
  • Msn de Sıkıntı yaşayan varmı w7 rc de ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiCCky

Msn de Sıkıntı yaşayan varmı w7 rc de ?

ben google chrome'da yaşıyorum,sayfa gelmiyor...
  • yeni bir bölüme win7 veya başka bir sistem kurunca eskisi kayboluyorsa Vista Boot Pro isimli program ile eski siteminizi geri getirirsiniz.böylece bilgisayar başlangıcında hangi sistemin açılacağını sorar.Programın kullanımı için google da araştırma yapabilirsiniz.
  • aşağıdaki resimde benim bellek kullanımı var vista kullanırken ne olursa olsun 800 mb den aşağı inmezdi, windows 3.1 den beri bütün windows sürümlerini kullandım diyebilirimki microsoft bu sefer turnayı gözünden vuracak

• Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim win 7 kurdum herşey güzel çok hoş fakat bi türlü ses kartını kuramadım daha doğrusu yüklü gözüküyo fakat açılmıyo yani wmp açtığımda şarkıyı açmıyo hata veriyo bunu nasıl düzeltebilirim..
  • Vistanın yıkama yağlama bakımından geçmişi sadece Win7. Win7 de tutmayacak. XP 2 çıkana kadar en iyisi XP derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhansafak

Vistanın yıkama yağlama bakımından geçmişi sadece Win7. Win7 de tutmayacak. XP 2 çıkana kadar en iyisi XP derim.

Daha çok beklersin.Xp bitti artık.O bir tarihti öle yaşayacak.Ama devri kapandı.
  • Windows 7 RC kullanıma sunuldu

Cihaz P4 478 pin 2.8 Ghz 512 Mb Ram ve onboard Vga...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emilll

ben windows 7 kullınyorum ama 7000 sürümü bunu 7100 e nasıl yükseltebilirim ?
  • 64bit için de aynı dil yamasını kurabiliyor muyuz?
    çünkü benim bulduğum başka yamaların boyutları farklı
  • win 7 32 bit olarak kullanılmaz artık...

32 bit xp ve vistayla birlikte öldü bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X Files

Sevgili Özkan ;

Win7 buldukça yiyor Bende aynı şekilde yaklaşık 1 gb ram kullanımı vardı. Sanırım performansını da buna borçlu. Bir nevi cache leme yapıyor. Bakıyor sistem belleğine ve " şu kadarını yersem sorun olmaz tıkır tıkır çalışırım " diyor
  • format atıp tekrar yuklemen lazım 7000 den 7100 update etme bazıları sorun yasamıs..
    quote:

quote:

ben windows 7 kullınyorum ama 7000 sürümü bunu 7100 e nasıl yükseltebilirim ?

• pekı kullanımı nasıl..hız vs gercekten ılgınc bende 2 gb ram var 750 mb harcıyor yukarıdakı arkadasta 1 gb..demekkı sısteme gore kendını adapte edıyor

quote:

Orjinalden alıntı: X Files

• slm arkadaslar wındows 7 rc versıyonun kullanmak ıstıyorum acab adobe programları +3dmax 64 bıt versıyonları sorunsuz calısıyor mu?
  • Bu RC sürümü. biraz daha beklenebilir bence..
  • Mustafa Abi yani Kumandan ve @reko;

Cihazı aslında kenarda buldum. hemen acele bir şekilde sistem kurdum sonrasında ufak bir iki rörüş ve hemen domaine aldım. Aslında daha az bellek kullanacak ta domain controller falan var sonra bir iki script te biz çalıştırtıyoruz, bir de Wsus falan var durmadan sistemi kontrol ediyor.

Yarın yanına bir 512 veya 256 daha takarım bakalım yüzdesel olarak ve mikrat olarak azalma olacakmı diye.

Bu bileşenlerle bile cidden domain içerisinde çok stabil ve seri gözüküyordu. Dediğim gibi çok inceleme fırsatım olmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaxZone

Dil desteğini eklemek için denetim masasıldan bölge seçenkleri idi sanırım. Oraya yeni dil ekleye basıyorsun ve ilgili dosyayı seçtiğin zaman türkçe ekleniyor.

Vistadan farkı yok deyen arkadaşın bilgisayar özelliklerini merak ettim.

• Laptobuma format atasım vardı, acayip kasılıyordu (Laptobum: Acer 4920G - XP SP3 kurulu idi)

Akşam DH nin yöneticilerinden MuRaT Win 7 RC nin çıktığını söyledi, bende normalde beta işletim sistemlerine karşıyım lakin nedense bu win 7 beni kendine çekti ve dosyayı flash Getle gece indirdim. Sabah DVD ye çektim.

DVD sürücüyü boot a aldım ama bootta başlamadı, tekrar XP açıldı. Bende XP açıkken instale başlattım ve o şekilde Win 7 yi kurdum. Hiç bir driver kurmadım, bütün driverlerı eksiksiz bir şekilde gördü.

Sadece laptopta blutooth olmadığı için Trust un blutoot adaptörünü kullanıyordum, onu görmedi. Bende Adaptörle gelen driver cd sini takıp driverı yükledim bluutoth mouse yi otomatik olarak gördü.

Şu anda sadece mesengerı kurdum. bi de Türkçe dil dosyasını ekledim, yeniden başlatıp aktif hale getireceğim. Ofisi bile kurmadım daha. Daha kuracağım bir kaç program var, onlarında hepsini kurup bi de o şekilde deneyeceğim performansı

Laptop: Acer 4920G

Orjinal İşletim sistemi Win Vista Home Daha sonra XP kuruldu.
    Sistem Özellikleri:
    Intel Core 2 Duo T7300 - 2.0 GHZ 800 MHZ FSB, 4 MB L2 Cache
    Up to 1024 mb Ati mobility HD2400 XT
    2 GB DDR2
    250 GB HDD

Burdan microsofta teşekkürlerimi sunuyorum.

Kendi bilgisayarımdan aldığım bir kaç ekran görüntüsü

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.