Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıktıgı günden beri 7077'yi kullanıyorum, gayet stabil ve sorunsuz. Yarın 7100 yüklicem, yorumları okudugumda sorunlardan bahsedenler olmus, inşlallah sorunsuz sistemi formatladıgıma pişman olmam.
  • ben 7077 den oncekını kullandım 7077 kurmadan dırek rc kurdum 64 bıt sorunsuz devam edıyorum eger 7077 de sorun yasamadıysan bundada yasamassın..(bence ) bırde @zıwro sendede creatıve var sorun yasamamısın sanırım yukarıdakı arkadsda da creatıve var ama bılmıyorum sorun yasarmı senın ses kartının drıver sorunu nasıl astın W7 kendımı kurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Mayıs 2009; 0:28:39 >
  • soundmax ses kartıyla 5.1 de sorun yaşıyorum arka hoparlörlerden ses alamıyorum hala uğraşıyorum yapabilirsem yazacam buraya da
  • Ah be düğünüm var. Olmasaydı çeker kurardım..
  • Vista sürücüsünü uyumluluk modunu açarak sorunsuz yükledim ve kullandım. Sonrasında Creative'in Win7 için cıkardıgı beta sürücüyü indirdim kurdum onda da sorun yasamadım. !
  • Arkadaşlar bende kurdum güzel ama daha çok kurcalayamadım vistanin birazdaha iyileştirilmişine benziyo öle üff süper dedirtcek bişi yok bence ama birazdaha hızlı oldugu doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Necro

soundmax ses kartıyla 5.1 de sorun yaşıyorum arka hoparlörlerden ses alamıyorum hala uğraşıyorum yapabilirsem yazacam buraya da

tamamdır hallettim yapamayanlar için
    uyumluluk modunu açarak yükleyin ve restart atın püf noktası burası soundmax jack lara giren kablolara göre otomatik tespit yapar burada soundmax saçmalıyor bir 4 kanal yapacam diyor bi ara 2 kanal olarak görüyor hepsine he he diye geçin sonunda 5.1 normal olarak görüyor işin ilginç noktası ise şurada eğer bu baştaki otomatik konfigürasyonu kapatım elle 5.1 e ayarlarsanız arka hoparlorlerden ses gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

2 sınede rahatlıkla olur..yanlız creatıvede sorunlar varmıs daha dosgrusu bazı arkadslar yasamıs...ne gıbı sorunlar bılmıyorum ve yabancı sıtelerdede sorunlardan bahsedılmıs..

Creative ses kartlarında EAX özelliği malesef çalışmıyor, ayrıca ses kaliteside XP gibi değil. Bunun dışında bir sorun yok.
  • Ben de birazdan wista kurulu olan diski formatlayıp kuracağım bakalım.. 64 bit indirdim ama sorun çıkmaz değil mi sistem solda.

İso dosyasını daemon tools ile sanal sürücüye attım ve setup exeyi tıkladım bu hata çıkıyor? 64 bit ilemi alakalı?

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 7 Mayıs 2009; 2:10:48 >
  • Win32 altında 64 bitlik bir uygulama çalıştırmak istediğiniz için bu hatayı alıyorsunuz. Kurabilirsiniz bir sorun yok.
  • Arkadaşlar hoş güzelde masaüstünde sağdaki win 7 7100 yazan yazıyı kaldirmam lasım gıcık oldum ona bi yöntem bilen tamamen gitsin ordan gereksiz

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 7 Mayıs 2009; 2:41:22 >
  • arkadalar bu ekran kararmsı olayı nedir ?
    birde ekranı kapattıramıyorum nasılsa kapanıyor geri acılıyor
    ekran kararmasını iptal ettim yinede ekranın kapatılma süresi dolduktan sonra kapanıp geri açılmasına engel olamadım bunun çözümü varmı laptop ta kurulu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proevo.Legend

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Hiç bir program yüklemeden, kullandığı Bellek miktarı.

bu çok fena ya.
    bu sistemin oyunlardaki performansını o zamn düşünemiyorum.

arkadaslar neresi fena? valla vistada 3 gb ram ile boştayken ram kullanımı %36 lardan asagı inmiyordu win 7 be %26lara kadar düşüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Win32 altında 64 bitlik bir uygulama çalıştırmak istediğiniz için bu hatayı alıyorsunuz. Kurabilirsiniz bir sorun yok.

Keşke 32 bit indirseydim bunu dvd ye çeksem bot olmayacak biliyorum..
  • sadece kaspersky açık

• Kaspersky version 8.0 betadan çok çektim acaip sorunlar yaşattı silmeyede silemiyorum böyle bir sorun yaşayan oldumu windows 7 rc sürümünde ?
  • ben 1 haftadan fazla suredir win7 rc x64 kullanıyorum, çok memnunum, vistadan her konuda daha hızlı ve kullanışlı, 6 gb ram var, sistem 10 saattir açık, ram kullanımı 1.66gb gorunuyor. vista da olsa en az 2.9gb olurdu.Denemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Yaşadığım tek sorun, chrome stable versiyonu çalışmıyor, beta versiyonu çalışıyor
  • Dün indirip bende kurdum Windows 7'yi. Bir ara wista 64 kullanmış ve pek beğenmemiştim bu yüzden bazı tereddütlerim vardı. Ama sonra yükledim ve gerçekten çok beğendim. Hem hızlı hem görsel olarak çok güzel hemde hdd'de fazla yer kaplamıyor.

Driverları elle kurdum ve driver konusunda bir sorun yaşamadım. Yalnız kaspersky'i kuramadım nedense bir türlü olmadı.

Oyun olarak cod4'ü xfire üzerinden bir çin serverında oynadım valla gayet güzeldi herşey bir sorun çıkmadı.

Denemeyenlere tavsiye ederim şahsen yani çok güzel bir işletim sistemi olmuş bence özellikle temalarına bayıldım resmen. Ücretsiz orjinal lisanlı ürün daha ne olsun.

Buyrun türkçe paketi yüklenmiş haliyle my windows 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatisnfc -- 7 Mayıs 2009; 9:13:42 >
  • P4 3.0 işlemci, 2gb ddr ram 256mb ekran kartı olan bilgisayarıma derecelendirme olarak 1.5 puan verdi ama XP'den çok daha performanslı ve hızlı çalışıyor.
  • Görev çubuğundaki explorer açılıyor ama bir sayfa açmak istediğimde KISAYOLU GÖZDEN GEÇİRİN diyor ve hiç bir yer açılmıyor bu sorunu yaşayan ve çözümü bilenler cepap verebilir mi ? acaba

sorun çözüldü eğer bir cleaner kullanıyorsanız bazı kısayollar değişebiliyor bilginiz olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 7 Mayıs 2009; 11:05:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.