Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dıger ana konudada yazdım belkı goren olmamıstır...burayada yazayım..

http://net load.in/dateiyXmqGHVj8e/Turkey.rar.htm

http://rapid share.com/files/230181351/Turkey.rar.html

Orjinalden alıntı: reko

Türkiye arka planı ısteyenler..

ıkı ıslem yapılır..

1.dosyayı C:\Windows\Web\Wallpaper dosyasına atarız
    2.kısılestırme-masaustu arka plandan turkey resımlerını clıckle aktıf ederız.. slayt suresı vs de ayarlanabılır..

Windows 7 RC kullanıma sunuldu
  • @reko

sorun şu usta

şimdi ekranın kapatılması için sectiğim süre sonunda 1dk sonra ekran kapanması gerekli ve 1dk sonra ekran kapanıyor ben hiç bir mudahalede bulunmuyorum ne mause ile nede klawyeden ama tekrar ekran kapanır kapanmaz geri açılıyor acılmaması lazımken

1dk ayarlı ama ekran kapanıp geri acılıyor açılmaması lazım ben mudahale edene kadar :S

• arkadaşlar bendeki sürüm build 7057 bunu nasıl 7100e yükseltebilrim tekrardanmı indirmem lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikum

64 bir için driver olayı nedir

ayrıca sp2 çıkmadan kullanılmaz

aga bende sp1 var olur mu hay allahım ya

o dediğin makinayı kapatma olayının başlamasına daha 1 yıl var
  • ılgınc belkı bug vardır .. belkı arkada calışan baska seyler vardır...kapanır kapanmaz pc calışan bırseyı gorup kendını acıyordur..1 dakıkada cok azmıs enerjı tasarufumu yapıyosun..

quote:

Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

@reko

sorun şu usta

şimdi ekranın kapatılması için sectiğim süre sonunda 1dk sonra ekran kapanması gerekli ve 1dk sonra ekran kapanıyor ben hiç bir mudahalede bulunmuyorum ne mause ile nede klawyeden ama tekrar ekran kapanır kapanmaz geri açılıyor acılmaması lazımken

1dk ayarlı ama ekran kapanıp geri acılıyor açılmaması lazım ben mudahale edene kadar :S

• evet boş yere elektrik yakmasın zaten pc başından kalkıyorum arada sırada hep acık kalıyor gece download a bırakamıyorum bu yüzden mic mail attım tıkyok bunu nere şikayet edicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxzek

Bende RC 7100'ü download managerden daha hızlı indirdiği için flashget ile indirdim ama indirdiğim dosya ne iso ne de rar dosyası değil ... Özelliklere girince bile sadece dosya yazıyor özelliklerde birlikte aç diye bişey yok... Ama sağ tuşa tıklayıp aç deyince program soruyor winrarı seçince açılıyor bende o şekilde içindeki dosyaları bi dosyaya çıkartıp dvd'ye bastım fakat boot olmuyor????

flash get ile indirdiysen, index.html şeklinde indirmiştir. yani html dosyası gibi. Bu dosyanın uzantısını değiştirmen gerekir. ".iso" yapacaksın. Sonra Power iso diye bir program var, o programla dvd ye yazacaksın.

Eğer bu yazdıklarım tamamsa bende de DVD boot olmadı. Bende XP de iken dvd yi takıp otomatik çalıştırdıktan sonra instal now yaptım. İnstal başladı, bir pencere geliyor. Upgrade ve Custom seçenekleri var. Upgrade yi seçersen hata verecek, çünkü senin işletim sistemin Tükçe, win 7 ing olduğu için dil farkından dolayı hata verecek. Custom u seçip hangi diske kuracaksan o diski seçip devam edeceksin. Ben direk c ye kurdum yani xp yi silip win 7 kuruldu. diski seçtikten sonra ilerlemeye devam ediyo ve kendisi reset atıyo pc ye ve kuruluma devam ediyor.
  • quote:

ılgınc belkı bug vardır .. belkı arkada calışan baska seyler vardır...kapanır kapanmaz pc calışan bırseyı gorup kendını acıyordur..1 dakıkada cok azmıs enerjı tasarufumu yapıyosun..

quote:

@reko

sorun şu usta

Biostan POWER sekmesinde s3 pos str gibi değişik profiller var bunları değiştirmeyi deneyin.
  • işte bu sorun yuzunden ben flashget ıle ındırmeye karısıyım..kendı java tabanlı ındırme programını kullanın yavas ındırıyo denılıyo ama ortalama 100 ıle ındırdım ben ..en onemlısı resume ozellıgı var kapat sabah tekrardan baslasın...bıttıkten sonra bu programdakı lauch clıgı aktıf oluyor tıklarsanız ve nero yukluyse pc de..otomatık neroyu acıyor kalıp yazma ıstegı ıle sıze sadece dvdrw ye dvd yı koyup yazdır demek kalıyor..bırazda ıslerı bız zora koyuyoruz...

quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

Orjinalden alıntı: madmaxzek

Bende RC 7100'ü download managerden daha hızlı indirdiği için flashget ile indirdim ama indirdiğim dosya ne iso ne de rar dosyası değil ... Özelliklere girince bile sadece dosya yazıyor özelliklerde birlikte aç diye bişey yok... Ama sağ tuşa tıklayıp aç deyince program soruyor winrarı seçince açılıyor bende o şekilde içindeki dosyaları bi dosyaya çıkartıp dvd'ye bastım fakat boot olmuyor????

flash get ile indirdiysen, index.html şeklinde indirmiştir. yani html dosyası gibi. Bu dosyanın uzantısını değiştirmen gerekir. ".iso" yapacaksın. Sonra Power iso diye bir program var, o programla dvd ye yazacaksın.

Eğer bu yazdıklarım tamamsa bende de DVD boot olmadı. Bende XP de iken dvd yi takıp otomatik çalıştırdıktan sonra instal now yaptım. İnstal başladı, bir pencere geliyor. Upgrade ve Custom seçenekleri var. Upgrade yi seçersen hata verecek, çünkü senin işletim sistemin Tükçe, win 7 ing olduğu için dil farkından dolayı hata verecek. Custom u seçip hangi diske kuracaksan o diski seçip devam edeceksin. Ben direk c ye kurdum yani xp yi silip win 7 kuruldu. diski seçtikten sonra ilerlemeye devam ediyo ve kendisi reset atıyo pc ye ve kuruluma devam ediyor.
  • @kumandan

hocam laptop biosunda pek secenek yok zaten bu kısımda mevcut değil o yüzden herhangibi bir mudahalede bulunamıyorum...
  • Biraz önce kapı çaldı. Kargo gelmiş.
    Windows 7 cd'si bilseydim indirmezdim boşuna. başka win7 cdsi gelen kimse varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Sonunda bende dayanamayıp yüklemeye karar kıldım, bir uyumsuzluk sorunu yaşamam inş.

Ben de. Baktim ki konu 8 sayfa oldu, tuttum kendimi, en sonunda dayanamadim...

• vistaya göre daha görsel, daha kullanışlı vistadan daha çok tutacağı kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fabirka2000

vistaya göre daha görsel, daha kullanışlı vistadan daha çok tutacağı kesin

Umarim öyledir...
  • ana konu 40 sayfa oldu bu konu dısında oldugundan bole ...yoksa wın7 guzel sıstem hekese tavsıye ederım p4 olan bıle kullanıyo adam memnun..
  • Ben de eski bir sisteme kuracagim zaten. Malum, deneme sürümü denenmeli. Kullanilacak olan tam sürüm olur.
  • quote:

işte bu sorun yuzunden ben flashget ıle ındırmeye karısıyım..kendı java tabanlı ındırme programını kullanın yavas ındırıyo denılıyo ama ortalama 100 ıle ındırdım ben ..en onemlısı resume ozellıgı var kapat sabah tekrardan baslasın...bıttıkten sonra bu programdakı lauch clıgı aktıf oluyor tıklarsanız ve nero yukluyse pc de..otomatık neroyu acıyor kalıp yazma ıstegı ıle sıze sadece dvdrw ye dvd yı koyup yazdır demek kalıyor..bırazda ıslerı bız zora koyuyoruz...

tabi ki sonuçta zevk meselesi

Ben kendi java indirme yöneticisini bilmiyordum, downloada tıkladım flash get otomatik geldi, indirmeye başladı. Senin tarif ettiğin şekilde de indirebilir arkadaşlar. Ama flash getle indirmişse yapacak birşey yok tabi. Baştan java tabanlı indirme programıyla indirmeye gerek yok
  • quote:

@kumandan

hocam laptop biosunda pek secenek yok zaten bu kısımda mevcut değil o yüzden herhangibi bir mudahalede bulunamıyorum...

O zaman inf update yapmanız gerekebilir, eğer çıktıysa üreticinin sitesinden w7 için bir bakaın. Sorun büyük ihtimalle APM-ACPI kaynaklı.
  • zevk meselası degıl yanlış anladın benı ..bende flash get vs kullanıyorum ama win7 ıcın microsoft kendı download arabırımını kullanıyor eger flashgetsız ındırme yaparsan gorursun..resume vs ozellıgı var java desteklı vs yazıyor ben ondan ole dedım..yanlış anlaşılmasın..
    quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

işte bu sorun yuzunden ben flashget ıle ındırmeye karısıyım..kendı java tabanlı ındırme programını kullanın yavas ındırıyo denılıyo ama ortalama 100 ıle ındırdım ben ..en onemlısı resume ozellıgı var kapat sabah tekrardan baslasın...bıttıkten sonra bu programdakı lauch clıgı aktıf oluyor tıklarsanız ve nero yukluyse pc de..otomatık neroyu acıyor kalıp yazma ıstegı ıle sıze sadece dvdrw ye dvd yı koyup yazdır demek kalıyor..bırazda ıslerı bız zora koyuyoruz...

tabi ki sonuçta zevk meselesi

Ben kendi java indirme yöneticisini bilmiyordum, downloada tıkladım flash get otomatik geldi, indirmeye başladı. Senin tarif ettiğin şekilde de indirebilir arkadaşlar. Ama flash getle indirmişse yapacak birşey yok tabi. Baştan java tabanlı indirme programıyla indirmeye gerek yok
  • @reko

yanlış anlamadım, espiri olsun diye yazdım. Devam et duraklat olayı zaten flash gette de var.

Yeni indirecek arkadaşlar o şekilde indirsin zaten, daha kolay olur

Windows 7 ye kurup sorunsuz çalışan programlar

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.