Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ACND

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Win32 altında 64 bitlik bir uygulama çalıştırmak istediğiniz için bu hatayı alıyorsunuz. Kurabilirsiniz bir sorun yok.

Keşke 32 bit indirseydim bunu dvd ye çeksem bot olmayacak biliyorum..

neden boot olmuyor ki ben de 64bit indiriyorum,,,boot olmadan kurulumu nasıl yapacağız bir fikrin var mı??
  • Ben7057 versiyonunu indirmiştim;7100 fazla bir artı getirmiş mi,yani 7057 nin yerine indirmeye değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: IronFuneral

Dün indirip bende kurdum Windows 7'yi. Bir ara wista 64 kullanmış ve pek beğenmemiştim bu yüzden bazı tereddütlerim vardı. Ama sonra yükledim ve gerçekten çok beğendim. Hem hızlı hem görsel olarak çok güzel hemde hdd'de fazla yer kaplamıyor.

Driverları elle kurdum ve driver konusunda bir sorun yaşamadım. Yalnız kaspersky'i kuramadım nedense bir türlü olmadı.

Oyun olarak cod4'ü xfire üzerinden bir çin serverında oynadım valla gayet güzeldi herşey bir sorun çıkmadı.

Denemeyenlere tavsiye ederim şahsen yani çok güzel bir işletim sistemi olmuş bence özellikle temalarına bayıldım resmen. Ücretsiz orjinal lisanlı ürün daha ne olsun.

Buyrun türkçe paketi yüklenmiş haliyle my windows 7

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

duvar kağıdını paylaşırmısın güzelmiş
  • bende bitirdim sayılır

• Herkeze merhabalar win7 sayfasından indirdim rar dosyasıyla açtım ve dvd kopyaladım burayakadar herşey normaldi mevcut kullandığım xp silmeden ikinci bir işletim sistemi olarak kurmak için dvd den boot etmeye çalıştım ama birtürlü başaramadım. Bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Harddiskim iki bölüm c:\ xp yüklü d:\win7 kurmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

arkadalar bu ekran kararmsı olayı nedir ?
    birde ekranı kapattıramıyorum nasılsa kapanıyor geri acılıyor
    ekran kararmasını iptal ettim yinede ekranın kapatılma süresi dolduktan sonra kapanıp geri açılmasına engel olamadım bunun çözümü varmı laptop ta kurulu
  • Windows 7 RC kullanıma sunuldu
  • Windows 7 RC kullanıma sunuldu

quote:

ekran kararmasını iptal ettim yinede ekranın kapatılma süresi dolduktan sonra kapanıp geri açılmasına engel olamadım bunun çözümü varmı laptop ta kurulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 7 Mayıs 2009; 12:26:27 >
  • Sonunda bende dayanamayıp yüklemeye karar kıldım, bir uyumsuzluk sorunu yaşamam inş.

• kalıp dosyasını dvd ye aktar bal gıbıde boot olur...ama 32 lık sıstemıne veda edersın..
    quote:

Orjinalden alıntı: DeeP__DReaM

quote:

Orjinalden alıntı: ACND

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Win32 altında 64 bitlik bir uygulama çalıştırmak istediğiniz için bu hatayı alıyorsunuz. Kurabilirsiniz bir sorun yok.

Keşke 32 bit indirseydim bunu dvd ye çeksem bot olmayacak biliyorum..

neden boot olmuyor ki ben de 64bit indiriyorum,,,boot olmadan kurulumu nasıl yapacağız bir fikrin var mı??
  • ben senın sorununu anlamadım..

quote:

quote:

• nette ergo proxy yaz görsellerden bak bulabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: ercn7

quote:

Orjinalden alıntı: IronFuneral

Dün indirip bende kurdum Windows 7'yi. Bir ara wista 64 kullanmış ve pek beğenmemiştim bu yüzden bazı tereddütlerim vardı. Ama sonra yükledim ve gerçekten çok beğendim. Hem hızlı hem görsel olarak çok güzel hemde hdd'de fazla yer kaplamıyor.

Driverları elle kurdum ve driver konusunda bir sorun yaşamadım. Yalnız kaspersky'i kuramadım nedense bir türlü olmadı.

Oyun olarak cod4'ü xfire üzerinden bir çin serverında oynadım valla gayet güzeldi herşey bir sorun çıkmadı.

Denemeyenlere tavsiye ederim şahsen yani çok güzel bir işletim sistemi olmuş bence özellikle temalarına bayıldım resmen. Ücretsiz orjinal lisanlı ürün daha ne olsun.

Buyrun türkçe paketi yüklenmiş haliyle my windows 7

• quote:

Orjinalden alıntı: maydemir_

Herkeze merhabalar win7 sayfasından indirdim rar dosyasıyla açtım ve dvd kopyaladım burayakadar herşey normaldi mevcut kullandığım xp silmeden ikinci bir işletim sistemi olarak kurmak için dvd den boot etmeye çalıştım ama birtürlü başaramadım. Bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Harddiskim iki bölüm c:\ xp yüklü d:\win7 kurmak istiyorum.

Arkadaşım o indirilen dosya RAR dosyası değil ISO kalıp dosyasıdır. Dolayısı ile winrar ile açmadan direk dvd'ye yazdıracaksınız. Winrar ile açarsanız boot sektöre ait veriler kaybolur ve boot edemediğini söyleyen arkadaşlar da bu hataları yapıyorlar.
  • quote:

• Arkadaşlar test edenler deneyimlerin gözlerimlerini yazabilirlermi ???
  • kesinlikle Vista'dan daha hızlı RC sürümü olmasına rağmen ve driver yükleme derdi yok daha bir çok hoş özelliği var. Microsoft iyi iş çıkarmış bu sefer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Arkadaşlar hoş güzelde masaüstünde sağdaki win 7 7100 yazan yazıyı kaldirmam lasım gıcık oldum ona bi yöntem bilen tamamen gitsin ordan gereksiz

edit:imla

BU KONUDA bilgisi olan
  • remove watermark diye bi program vardı. daha önce 7000 sürümünde işe yaramıştı ama bu rc de kaldırmadı yazıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 7 Mayıs 2009; 14:31:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

quote:

Orjinalden alıntı: 2shae

7'de gerçektn driver yüklemesi kalkıyor mu?

Ben ekran kartı, ses kartı ve webcam driverlarını yüklemek zorunda kaldım..

Bu arada tek tık linkleri yeniden vereyim;

x86-32Bit:http://wb.dlservice.microsoft.com/dl/download/release/windows7/4/0/c/40c1e714-7910-4b38-9b5e-67fa522e6a44/7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso

x64-64Bit:http://wb.dlservice.microsoft.com/dl/download/release/windows7/e/b/5/eb58e76e-17fa-409b-855f-11fbe84d1c93/7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso

IDM veya Flashget gibi indirme yöneticisi programlar ile indirmeyi deneyin..

Birde keyleri verelim, yasal keyler, warez le alakası yoktur. Microsoftun verdiği keylerdir. Her 2 sürüm içinde çalışması gerekiyor..

01 6JQ32-Y9CGY-3Y986-HDQKT-BPFPG
    02 MT39G-9HYXX-J3V3Q-RPXJB-RQ6D7
    03 9JBBV-7Q7P7-CTDB7-KYBKG-X8HHC
    04 MM7DF-G8XWM-J2VRG-4M3C4-GR27X
    05 KBHBX-GP9P3-KH4H4-HKJP4-9VYKQ
    06 BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR
    07 MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP
    08 C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
    09 P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM
    10 RGQ3V-MCMTC-6HP8R-98CDK-VP3FM
    11 Q3VMJ-TMJ3M-99RF9-CVPJ3-Q7VF3
    12 KGMPT-GQ6XF-DM3VM-HW6PR-DX9G8
    13 GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
    14 6F4BB-YCB3T-WK763-3P6YJ-BVH24
    15 MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P

vista driverlarımı yüklediniz xp mi ???
  • Bende RC 7100'ü download managerden daha hızlı indirdiği için flashget ile indirdim ama indirdiğim dosya ne iso ne de rar dosyası değil ... Özelliklere girince bile sadece dosya yazıyor özelliklerde birlikte aç diye bişey yok... Ama sağ tuşa tıklayıp aç deyince program soruyor winrarı seçince açılıyor bende o şekilde içindeki dosyaları bi dosyaya çıkartıp dvd'ye bastım fakat boot olmuyor????
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.