Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar XP kullanıcısı olsamda belli bir süre sonra Mİcrosoft, Windows 98 de olduğu gibi XP için güncelleştirmeleri yayınlamayacak. Belki O zaman geçerim
  • 7000.0.081212-1400 versiyonu vardı bende ama UAC sorunları çoktu sıkıldım sildim hemen. inş. bu sorunlar giderilmiştir bakalım
  • türkçe dil paketi bunlarda çalışıyormu
  • arkadaşlar bende torrentten indirmiştim bir hafta önce ve şuanda tamamiyle türkçe kullanıyorum ve xp miş vista mış windows 7 nin yanından bile geçemezler RC olmasına ragmen vistada hata veren bir çok uygulamayı ben rahatca kurup kullanıyom RC olmasına karşın süper bir sistem olmuş tavsiyem indirin kurun bedava yasal sisteminiz olmuş olur:D
  • turkceye nasıl ayarlıyorsun dostum
  • Çok iyi hatırlıyorum Vista tam sürüme geçtiği zaman trial versiyonun crack'ini yapmışlardı.Bununda bir çaresi bulunur.Farklı disklerde hem xp hem windows 7'yi kurup denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 5 Mayıs 2009; 13:35:44 >
  • microsoft zaten kendi verdi yamayı indirip kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0144 -- 5 Mayıs 2009; 13:44:57 >
  • yamanın adresini atarmısn
  • bi çıksa da kurtulsak şu vistadan sırf bu yüzden xp kullanıyorumeski bir laptopum vardı özellikleri 1.8 ghz intel pentium m işlemci 512 mb 533 mhz ddr2 ram 128 mb intelin bi tarafı kırık bi ekran kartı vardı windows 7 nin ilk sürümünü o makinaya kurmuştum ki bu makinada bile windows 7 vistadan çok ama çok daha hızlıydıbilgisayara kurmadık şey bırakmamıştım linux vs gibi hepsini kurmuştum ta windows 95 ine kadar
  • iide rapidemi yukledi microsoft xD içinde virüs olmadıgını nerden bilicez bilgisayarın gitmez ins xS
  • virüs yok ben denedim garanti verebilirim bende microsoft linkini çok aradım ama bulamadım
  • Micorosoft rapide mi atmış yamayı. microsoft linki yok mu
  • microsoft linkini çok aradım ama bulamadım galiba buda sızma çünkü win 7 RC tr sinin daha sonra çıkacagı söyleniyordu
  • ins sızmadır dostum ya pcler gitmesin zaten butun pcyi durduk yere degistiriyoruz butun hersey gidiyor bide böyle olursa cok kötü olur xS
  • garanti verebilirim dostum sana

Windows 7 RC kullanıma sunuldu
  • tamm dostum saoalsın denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Tek tık indirmek isteyenler için;

X86-32Bit:http://wb.dlservice.microsoft.com/dl/download/release/windows7/4/0/c/40c1e714-7910-4b38-9b5e-67fa522e6a44/7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso

X64-64Bit:http://wb.dlservice.microsoft.com/dl/download/release/windows7/e/b/5/eb58e76e-17fa-409b-855f-11fbe84d1c93/7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso

Keyler çalışıyormu bir fikrim yok.

usta tıklıyorum microsoftun sayfası açılıyo indirmiyo bana link verin bu son sürümün yaw yasal nasil olsa
  • RC sürümlerinin piyasaya çıkacak olan son sürümlerden bir farkı olmuyor pek..Bunu daha önce vista sp1 rc'de falan da yaşamıştık..

Ben 64bit'i indiriyorum ve vistaya elveda diyorum bugun kısmetse (: İnşallah xfi ses kartı ve skystar uydu kartı sürücülerınde sorun yaşamayız..
  • çıkacak olan release sürümünden hiçbir farkı olmayacak sadece bugları fixleyecekler
    yakında kürekli/ilaçlı versiyonları çıkar 2 saat olayıda kalkar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.