Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vistayı silin atın win7 son sürat geliyor demedi demeyin vista tarih olacak tam bi hayal kırıklığı
  • Vista x64 kullanıyorum. Sistemim de o kadar kuvvetli değil ha ; Athlon64 3000+ , 2GB DDR400 , 80gb SATA Samsung , Geforce 6600.. Ve çok memnunum.

Memnun olmayan arkadaşları anlamıyorum. 512mb ram'e sahip makinalarda vista kullanmaya kalkıyorlar sanırım.

XP ilk çıktığında da kimse XP ye geçmeyiz geçmeyiz demişti. Şimdi 98 in adı anılmıyor. Herkes XPden başka sistem düşünemiyor.

Ancak Vista'nın bir geçiş olduğu doğrudur aynı Windows ME ve 2000 e benzedi galiba. Ancak geçiş sistemi olması onun kötü olduğunu göstermez ki , çoğu büyük şirketin hala Windows 2000 kullanması bunu gösteriyor.

Keşke Windows 7 bu kadar çabuk çıkmasaydı , neyse gelişmeleri izleyelim görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 5 Mayıs 2009; 18:21:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulû

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: Tulû

Cesaretimi toplayıp indirmek istiyorum .

Bu arada değinmeden geçemeyeceğim ; bu vistaya mok atma sevdası nedir anlamadım ?
    Moda olmuş sanki ; sırf bu yorumlar yüzünden vista kullanmıyordum 2 ay öncesine kadar ve gördüm ki " bir musibet bin nasihatten iyidir " .
    Vistaya mok atanların vistayı denemelerini tavsiye ederim ( mok atanların çoğunun vistayı hiç kullanmadığını düşünüyorum )

masaüstü bilgisayarda 32bit xp, dizüstü bilgisayarımda 32bit vista ve 64bit win7 kurulu
    en çok kullandığım işletim sistemi win7 beta, düşünün artık vista ne derece kötü kalıyor win7nin yanında

Win7 ile mukayese etmedim ben ; XP ile kıyasladım .
    Ben de 64bit Vista kullanıyorum ve XP 'ye göre çok ama çok seri.

Win7'yi deneme fırsatı bulunca tekrar konuşuruz bu konuyu .

Katılıyorum. Yeterli bir işlem gücüne sahip , 2gb rami olan bir makinada gerçekten XP'den çok daha verimli-seri ve performanslı bir işletim sistemi. Bunu da kernel'inin modernliğine bağlıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 5 Mayıs 2009; 18:28:08 >
  • 32 bit windows 7 4gb ram destekliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkvet

32 bit windows 7 4gb ram destekliyor mu?

Hayır.64 bit kurmalısın.
  • beyler şimdi bunu indirdikten sonra nasıl kurucaz ve tekrar xp'ye geçebilicek miyiz? birde bunu yüklediktn sonra kayıtlı olan programlar ve belgelerimiz aynen kalıcak dimi?
  • wista ilk çıktığında kurdum ama memnun kalmadım kaldırdım xp kurdum 3 ay önce tekrar wista kurdum 64 bit olanından şu an çok memnunum güncellemelerle birlikte mükemmel çalışıyor hani saat gibi denir ya ama işlemcim e8600(64 bit) ve ram 4gb olunca performans mükemmel
  • Kurdum rc sürümü şimdi..Şu anlık hiçbir sıkıntı olmadan takır takır çalışıyor..Bir daha vista kurmam büyük konuşmayımda,rc sürüm vista 64 kadar iyi çalışıyor belki dahada iyi denilebilir..
  • gündemi ve yeniyi yakından takip edenler zaten bir süredir bu versiyonu kullanıyordu.. Bu haber habersizler için olsa gerek... :)
  • cumadan beri kullanıyorum rc 7100 ü. torrentten indirmiştim. bence başarılı. bi eksiğini göremedim. fakat beceremediğim bir şey var. basit ama bir türlü olmadı.

şimdi bu e sürücüm. programları kategorilendirdim. fakat sorun şu örneğin chat klasörünü istediğim yere yerleştiremiyorum. kendi belirlediği seçenekleri kullanmak gerekiyor. yani sıralama ölçütünü belirlenen niteliklere göre sıralamak gerekiyor. yapabilen var mı merak ettim

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 5 Mayıs 2009; 20:27:23 >
  • Windows 7 RC kullanıma sunuldu

böyle bi prog. buldum bu win7 bedava değil mi ne işe yarıo bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

beyler şimdi bunu indirdikten sonra nasıl kurucaz ve tekrar xp'ye geçebilicek miyiz? birde bunu yüklediktn sonra kayıtlı olan programlar ve belgelerimiz aynen kalıcak dimi?

windows.old diye eski dosyalarını bırakıyor sürücüde. geçiş nasıl bilmiyorum ama. ben yüklemeden önce xp nin yedeğini almıştım acronisle, öyle olunca da windows.old klasörünü sildim. yedek al öyle yükle bence. bende xp-vista64-win7 olmak üzere üç işletim sisteminin yedeği var. hepsinin ayarları yapılı,programları yüklü.. canım sıkılınca değiştiriyorum
  • windows varken windows kullanılır
  • ilk sayfadaki arkadaşın verdiği linkten kayıt olmadan indirilmiyor sanırım hoş indirmeye de niyetim yok ama meraktan soruyorum 32bit sürümün indirme boyutu nedir acaba?
  • yorumlardan çıkan sonuçlara göre ürün hakkında net bilgiler ortaya çıkıyor
  • Başladım indirmeye. Kurduktan sonra inşallah pişman olmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

böyle bi prog. buldum bu win7 bedava değil mi ne işe yarıo bu?

Bedava da diğer seçenekleri okumadınız sanırım, watermak felan şu saatin üstündeki yazıları siliyor vs. Diğer seçeneklerde farklı şeyler var
  • Bunun kurulumunda key falan istiyormu?
  • active fln diyor ya onun için sormuştum .. neyse kullanallım bakalım nasıl bişey :D
  • Yeni pc yi topladıktan sonra ilk işim bunu denemek olacak.
    Driver sorunları olurmu oyunlarda?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.