Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kamikazeden

ilk sayfadaki arkadaşın verdiği linkten kayıt olmadan indirilmiyor sanırım hoş indirmeye de niyetim yok ama meraktan soruyorum 32bit sürümün indirme boyutu nedir acaba?

Ben indiriyorum 2.36GB boyutu var.
  • 2.36 gb boyutu mutlaka deneyin
  • evet ıstıyor hazıran 2010 a kadar yasal key verıyor ms...yanı guncelleme vs bedava yasal ısletım sıstemı hem xp den hem vıstadan daha ıyı..bundan ıyısı sam da kayısı..
    quote:

Orjinalden alıntı: the turk

Bunun kurulumunda key falan istiyormu?
  • Microsoft kedi olalı bir fare tutmuş sanırım. Bill amca emekli olunca...

Şu okul bitsin, sınav geçsin, indireceğim bunu da.
  • dedikleri kadar varmış xp vista hikaye.. tek kelime ile muhteşem olmuş. hiç driver kurmadım. kendisi hepsini de kurdu güncelleme ile. ancak ufak bir sorunum var. ses kartım creative audigy value. creative a500 5+1 ses sistemim var. kendi kurdugu driverda arka hoparlörlerden ses gelmiyor. vistada da aynı sorun vardı. başka bi driver kurmuştum olmuştu. ancak bunda aynı driver ı kurmayı denedim mavi ekran hatası verdi. windows 7 ye uyumlu 5+1 driver nerden bulabilirm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaustun88

dedikleri kadar varmış xp vista hikaye.. tek kelime ile muhteşem olmuş. hiç driver kurmadım. kendisi hepsini de kurdu güncelleme ile. ancak ufak bir sorunum var. ses kartım creative audigy value. creative a500 5+1 ses sistemim var. kendi kurdugu driverda arka hoparlörlerden ses gelmiyor. vistada da aynı sorun vardı. başka bi driver kurmuştum olmuştu. ancak bunda aynı driver ı kurmayı denedim mavi ekran hatası verdi. windows 7 ye uyumlu 5+1 driver nerden bulabilirm?

driveri uyumluluk modunda kurmayı dene

biraz uğraşınca gerçekten güzel görünüyor

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 5 Mayıs 2009; 22:23:25 >
  • direk linler için tesekkurler idm yle 100 kb la cekıyorum yarın kuralım bakalım bu akdar övülen windows görmedim 3.1 den beri kullanıyorum heyecan yaptım :D
  • arkadaşlar bi kaç arkadaş benim soruma değinmiş ama tam olarak yanit bulamadım bende şimdi vista preium 32 bit war bunu üstüne kurucam windows 7 de programlarımn görüncekmi yoksa hepsini tekrardan kurmammı gerecek ? birde itediğim zaman vistama dönebilicemmi şuanki şekliyle yada bunu nasi becerebilirim ? 16gb biraz sorun gibi ama yapacak bişi yok biraz klasör gezip nekadar gereksiz şey warsa silicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

torrent linki pm den alabilirmiyim

Torrentle falan uğraşmayın, IDM veya flashget gibi bir indirme yöneticisiyle önceki sayfada OziiX'in verdiği linklerden son hızda indirebilirsiniz.
  • İndirmeye başladık bakalım yarın bende yüklerim bakalım nasılmış.
  • arkadaşlar 32bit olanınımı 64bit olanınımı tavsiye edersiniz.sistem:gigabyte anakart. amd atlon 6000 işlemci. 2gb 800mhz ram. 320 gb hdd.8600gt sonic ekran kartı.
  • ayrıca şu an vista kullanmaktayım.çok memnunum.vistayı beğenmeyenlere hayret ediyorum.vista çok özel bir ürün bence.
  • dostum benzer bı sıstem bende var hep 32 bıt kullandım 64 bıt kullanıcam bence dene olmssa 32 bıte donersın..kota sorunun yoksa tabıı..
    quote:

Orjinalden alıntı: fz18

arkadaşlar 32bit olanınımı 64bit olanınımı tavsiye edersiniz.sistem:gigabyte anakart. amd atlon 6000 işlemci. 2gb 800mhz ram. 320 gb hdd.8600gt sonic ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 5 Mayıs 2009; 22:56:38 >
  • Ne Gerek Var Ya Vistayla Devam Full Sürüm Cıkana Kadar.

iNDİRME Luzumunda Bile Bulunmam
  • kota sorunum yok.64 deneyelim bakalım.full sürüm çıktığında ücretli olmayacakmı? artı güncellemeler bedava zaten bildiğim kadarıyla.
  • Arkadaşlar önemli bir sorum olucak.

Ben zamanında Beta 7000'i indirip kurmuştum. RC'yi indirmeden update'lerile bendeki 7000'i RC'ye yükseltebilir miyim?
    7000'deki her klasörün tepesinde "Microsoft'a rapor et" tarzı birşey vardı uyuz olmuştum.
  • vistanın üzerine sorunsuzca kurabilirsiniz aynı driverları direk otomatik kullacaktır, kullanıcı dosyalarınız ayarlarınız herşey aynı olduğu gibi kalır merak etmeyin

bu rc sürümü son orjinal halinden farkı yoktur artık bundan sonra kullanıcıların rapor ettiği hatalar düzeltilerek son sürüm piyasaya sürülecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denixhan

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Rc sürümü dediğin beta sımı oluyor, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu sürümlerin anlamını yazarlarmı acaba

Beta sürümleri önceki versiyonlardı. RC versiyonu , kararlı sürüm piyasaya sürülmeden önceki son versiyon. Bu aşamadan sonraki versiyon piyasaya sürülecek.

"Windows 7 RC'nin her iki saatte bir sistemi otomatik olarak kapatacağı belirtiliyor."

Bunun da bir çaresini bulurlar heralde.

saçma birşey olmuş 2 saatte kapanma olayı

kapanma enerji tasarruf modundan kaynaklanabilir kimbilir belkide o arkadas o ayarlarla oynadi uyku modu falan
  • Vista ilk çıktığında kurmuştum ve 1 gün sonra tekrar silmiştim. Vista kadar eleştirilen bir işletim sistemi de görmedim. Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim ben Vista sp1 çıktıktan sonra tekrar kurdum ve gerçekten memnunum. Win 7 yi kuran arkadaşlar avantajlarının neler olduğunu da yazsalar daha aydınlatıcı olacak. Herkes iyi diyor ama mesela bir oyun kurup oynayan falan var mı. Yorumları bu yönde bekliyoruz.
  • 1 aya yakın süredir pc de win7 kurulu ve microsoftun şimdiye kadar çıkardığı en iyi os diyebilirim Bunun yanında vistanın lafı bile olmaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.