Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben vistayı hiç sevmedim belki bu güzeldir ama vistaya geçmeden 7 ye geçerim herhhalde
  • "Windows 7 RC'nin her iki saatte bir sistemi otomatik olarak kapatacağı belirtiliyor" derken nedir yani indirdik kurucaz 2 saatte bir kapanacakmı sistem? ee nasıl çalışıcaz o zaman bunda biz?...
  • Win 7 RC uzun süredir piyasada. Tabi illegal olarak sanırım bu resmi olarak sunumu

Kullanan tanıdığım var, 2 saatte falan kendini kapattığını görmedim.
    Öyle saçmalık mı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: abstruseozgur

benim sorun şu. vista 32 bit in üzerine win7 32bit kuran birleri varsa , bilgisayardaki bütün programlar vs siliniyormu bilgi verebilirmisiniz. bi yerde vista kullanıcılarının back up almasına gerek yok yazıyordu o yüzden soruyorum. saygılar

Can I upgrade directly from Windows Vista to the RC?

Yes. If you're running Windows Vista, you can install Window 7 RC without having to back up and reinstall your programs and data. But to be on the safe side, please do back up your data before you start.

windows 7 FAQ dan aldım cevabı. merak edenler de faydalanmış olur. 2 saatte bir kapanma olayını bi kaç arkadaş tekrar tekrar söylediler. 2010 den sonra bu durum başlıyor. yani 2010 a kdr rahat rahat kullanılabilecek bir sürüm.
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Win 7 RC uzun süredir piyasada. Tabi illegal olarak sanırım bu resmi olarak sunumu

Kullanan tanıdığım var, 2 saatte falan kendini kapattığını görmedim.
    Öyle saçmalık mı olur

quote:

Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours

Şimdilik bir sorun çıkartmaz gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 5 Mayıs 2009; 15:59:39 >
  • yani beleş sürümünü 2010 hazirana kadar kullanacağız sonra bizi satın almaya zorlayacak 2 saatte bir kapanarak ama o tarihe kadar o da hacklenir sorun olmaz yani:)
  • eh yani buysa olay ok. download ı durdurdum bu yüzden du devam ettirim :)
  • Bende indirdim ama Vista 64 bitten nasıl vazgeçcez.
  • Ben yaklaşık bir yıldır vista 64 bit kullanıyorum forumda geçen problemlerin hiç birini yaşamadım.Stabilite Xp'den çok daha iyi.Hız da öyle.Kullanım kolaylığı deseniz o da var.Bir çok kişi kullanmadan vistaya olumsuz eleştiride bulunmuşlar.Hayır efendim yok öyle bir şey deneyin vistayı 15-20 gün kadar ondan sonra fikir sahibi olun.Vista ilk çıktığında herkesin olumsuz fikirleri nedeniyle ben de vistaya yaklaşmıyordum.Deneme amaçlı kurduğum günden beri yani yaklaşık bir yıldır vista kullanıyorum ve xp'ye dönmeyi aklımdan bile geçirmedim.Denemeyen arkadaşlar var ise denesinler.
  • haziran 2010 e güzelmiş :D xp 64 bitin yanına hemen kuruyim bunu
  • Microsoft Office 2003 sorunsuz olarak calisiyor mu Windows 7 RC'de?
  • çok komık ie 8 le MS un kendi sitesinden download yapamıyorum. zorla torrent e yönlendiriyorlar.
  • Anlamadığım, Vista'ya şu anki bilip bilmeden var ettiğiniz ön yardı nedir? Neymiş kasıyormuş, herşeye uyarı veriyormuş.. Kastığı filan yok güncellemeler ile.. Herşeye uyarı veriyor evet fakat bunu UAC sistemini kapayarak engelliyebiliyorsunuz. Windows 7'ye gelince umutluyum çok güzel olcak gibi. Hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisondes

Microsoft Office 2003 sorunsuz olarak calisiyor mu Windows 7 RC'de?

Microsoft yazılımları bir sorun çıkarmaz işletim sistemlerinde.
  • Windows 7'yi Microsoft 2 isimli şirket yaptığı için her şey çok farklı olacak, müthiş olacak. Vista hakkında atıp tutarken kendilerinden geçmiş bu başlıktakiler. Vay arkadaş... 1 GB bellek almaya üşenin, sonra da vay efendim Vista kastı, Vista vurdu öldürdü... Beklersiniz siz öyle uçak gibi işletim sistemi. 7'nin gereksinimleri niye az olsun Vista'dan bir anlasam. Geliştiriliyor sürekli.
  • Hocam bende Vista 32 Bit kullanıyorum 6 aydır. Memnunmusun dersem hayır diyebilirim. Çok sorunlu bir işletim sistemi(Sp2 yüklü) Kasma yok diyemem. Fakat oldukça az. Yanlız bazı tepkileri insanı deli ediyor. Mesela kapanırken Sidebar yüzünden(Ki Sidebar gadgetlerı çok işime yarıyor ;)) kapanmıyor. Elle power tuşuna basarak kapatmak zorunda kalıyorum(Bu arada 6 ay içinde 3 kere formatladım) Ayrıca bazen de sidebar'daki gadgetlar açılmıyor, bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Uygulamardaki verdiği hatalardan bahsetmiyim bile. Tek olumlu olarak gördüğüm yön, açılışa ne kadar program koyarsanız koyun(Ayrıca sidebar'da kullandığım gadgetlar dahil) XP'den daha hızlı açılıyor ve daha hızlı kapanıyor. Fakat Win7 ile tanıştığım gün Vista problemlerinden uzaklaştığımı hissettim. Çok rahat. Şu anda da PC'mde Vista Sp2 ve Win7 kurulu. Hangisini kullanıyorsun derseniz, uygulama bazlı kullanımlarda Vista'yı; genel kullanımlarda Win7'yi kullanıyorum...
  • 98 kb/sec hızında indiriyorum.. indirmede sorun yok :D..

vista kullanıyorum ama .. umarım aratmaz vistayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Hocam bende Vista 32 Bit kullanıyorum 6 aydır. Memnunmusun dersem hayır diyebilirim. Çok sorunlu bir işletim sistemi(Sp2 yüklü) Kasma yok diyemem. Fakat oldukça az. Yanlız bazı tepkileri insanı deli ediyor. Mesela kapanırken Sidebar yüzünden(Ki Sidebar gadgetlerı çok işime yarıyor ;)) kapanmıyor. Elle power tuşuna basarak kapatmak zorunda kalıyorum(Bu arada 6 ay içinde 3 kere formatladım) Ayrıca bazen de sidebar'daki gadgetlar açılmıyor, bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Uygulamardaki verdiği hatalardan bahsetmiyim bile. Tek olumlu olarak gördüğüm yön, açılışa ne kadar program koyarsanız koyun(Ayrıca sidebar'da kullandığım gadgetlar dahil) XP'den daha hızlı açılıyor ve daha hızlı kapanıyor. Fakat Win7 ile tanıştığım gün Vista problemlerinden uzaklaştığımı hissettim. Çok rahat. Şu anda da PC'mde Vista Sp2 ve Win7 kurulu. Hangisini kullanıyorsun derseniz, uygulama bazlı kullanımlarda Vista'yı; genel kullanımlarda Win7'yi kullanıyorum...

Bende o tür problemler kesinlikle yok. İngilizce 64 Bit SP2 kullanıyorum

Arkadaşlar kendi downloaderı haricinde nasıl başlatıyoruz downloadı? Bir Türlü bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 5 Mayıs 2009; 17:25:37 >
  • acaba bu win7 RC yi kırılmış vista üzerine kursak sorun çıkarmı?
  • bu kaçıncı beta olcak bunuda deneyelim bari

yavaş yavaş sona dogru
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.