Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben vistadan xp ye geçtim. ne yalan söyleyim geçince xp bana bir garip geldi eski püskü taş devrinden kalma gibi geldi. tekrar vista yükledim. Vistanın performansı daha iyi gibi geliyor açılışlarda özellikle
  • @ *Furious*

Hocam ben Vista ve Xp'yi(Xp'yi sonradan yüklüyordum) aynı anda kullanabişmek için şu programları kullanıyordum. Belki Win7 ve Xp içinde işe yarayabilir ;)

Link:http://www.speedyshare.com/779415841.html
  • 2-3 kişiden bu hafta microsofttan win7 türkçe rc sürümü verilecek diye duydum bunun doğruluk payı varmıdır ona göre indireyim ¿
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

@ *Furious*

Hocam ben Vista ve Xp'yi(Xp'yi sonradan yüklüyordum) aynı anda kullanabişmek için şu programları kullanıyordum. Belki Win7 ve Xp içinde işe yarayabilir ;)

Link:http://www.speedyshare.com/779415841.html

Yardımın içni teşekkürler

Ama, uygulamayı yapmak için tekrar'dan XP kurmak gerekiyor. Benim şu anda XP yi açmam gerekiyor. Yedeklemem gereken şeyler var.
  • arkadaşlar donanımım

gigabyte p35 ds3l
    e2160@3.2ghz
    2gb ram 840mhz
    ati 4830
    250gb disk
    audigy de@audigy 4 mod (beni en çok korkutan bu aygıt)
    skyvision dijital tv kartı (bir de bu)

son iki donanımın sürücülerini rahatça kurup programları kullanabileceksem bir denemeyi düşünüyorum..yorumunuz nedir?
  • arkadaşlar bırakın vistayı konu windows 7 rc, ayrıca vistayı orjinal kullandım ve xp de 2-3 ayda sistemi yeniden kurmam gerekirken vista ile senede 1 kere format atıp yeniden kurma gereği duydum oda diski düzensiz kullanmamdan kaynaklanıyordu. budur olay, çoğu profesyonel e sorarsanız vistanın daha stabil olduğunu öğrenirsiniz.
  • ahmetcan44

görünen köy klavuz istemez bunun amatörlükle falan alakası yok. ortada kasıntı bi işletim sistemi (vista) varki millet laf ediyo. bende laptop var, 2gb ram 2.0 ghz işlemci, 128mb ekran kartı.vista kasıyo,xp ve windows 7 kasmıyo. vistanın istediği donanımdan düşük bir donanıma sahip kişinin, vista kurup istediği performansı alamayınca, aynı bilgisayara windows7 kurup, performansının xp gibi görselliğinin de vista gibi olduğunu görünce, windows 7 şahane gerisi bahane demeye hakkı vardır bence. sonuçta elimdeki donanımdan fazla bir donanım isteyen bir işletim sistemini kullanmak için neden para harcıyım. işletim sisteminin makul düzeyde donanım istemesi mi doğru, yoksa kullanıcının, kasıntı işletim sisteminin donanımına ulaşması için para harcaması mı doğru ? vista görsellikten başka ne veriyo bana ? şahsen işletim sistemi için donanım almam, he işletim sistemini beğendiysem ve pc yide kasmicaksa ona para veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan44

Dakika bir gol bir. Diyecek bir şey yok. Açıklayıcı yorum yok, sebep yok, hiçbir şey yok. Varsa yoksa yavaş. XP kurduğunuz bir sisteme Vista kurup aynı hızı beklemeyin. Mucize bunlar. Vista'nın yavaş olduğu bir sistemde 7'yi beğenmiş arkadaşımız. Yukarıda tablo verildi. Ne diyeyim, güle güle kullansın XP'sini.

Ahmetcan arkadaşım anlamakta güçlük çekmeni garip karşılıyorum. Size tecrübelerimi aktarıyım örneklerle. Öncelikle sistemim Core2Duo T7500 2.2GHZ 4GB Ram vs. Bu sistem ile ilk başta Vista kullandım. Sonra Vista SP1'e güncelledim 1-2 ay da o şekilde kullandım ama bu süre içerisinde Vista'ya etmediğim küfür kalmadı. Açılış süresinden tut kapanış süresine, dosya transferinden tut program performansına kadar REZİL BİR İŞLETİM SİSTEMİDİR VİSTA. 27 yaşındayım çocukluğumdan beri bilgisayar kullanıyorum. Windows 3.1 den beri bütün windows sürümlerini kullanmış biri olarak tekrar söylüyorum, VİSTA DÖNEMİNİN EN REZİL İŞLETİM SİSTEMİDİR.

Vistadan gına gelince ben de WinXP'ye döndüm. SP3 kurdum. İlk 1-2 hafta çok güzel geldi. Açıılış kapanış hızlı görsellik kötü ama idare eder. Ancak bilgisayara kurduğum program sayısı aarttıkça XP çuvallamaya ve yavaşlamaya başladı. Tam o sıralarda Win7 Beta çıktı. Hemen kurdum ve denedim. İlk yorumlarım herkes gibi "Mükemmel" idi. Bu lafı söyleyeli 2 ay oldu. Hala Win7 için aynı sıfatı kullanıyorum. "MÜKEMMEL".

Kısaca size özetliyim Ahmetcan Bey: aynı sistem gereksinimlerine sahip iki işletim sistemi arasında performansta bu kadar uçurum olması sizce normal mi? Bu uçuruma rağmen hala Vistayı savunup, XP'deki makinelerle Vista kullanmaya çalışırsanız tabii yavaş gelir gibi SAÇMA ifadeler kullanmanız anlayamamaktayım. VİSTA REZİL, WIN7 MÜKEMMEL

Saygılar...
  • Ee şimdi ben indirdim..

winrar dosyasının içinden

beni oku dosyası çıktı nedir bu şimdi anLamadım nasıL kurcaz bunu ?
  • 1 seneyi aşkın vista 64 bit kullanıyorum allaha şükür tık demedi.Gayet stabil bir şekilde gidiyorum böyle devam ederse değiştirmeyi düşünmüyorum.
  • geçsemmiki yav vista dan

nese yarın öbür gün geçerim artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Hiç bir program yüklemeden, kullandığı Bellek miktarı.

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

bu çok fena ya.
    bu sistemin oyunlardaki performansını o zamn düşünemiyorum.
  • Win 7 rc7077 bende zaten bu vardı fark varmı 2si arasında deneyen varmı?
  • ben de 64 bit versiyonunu indiriyorum...bakalım nasıl bişey %62 si indi daha...
  • soru:

ya bu win7 yi indirdim de bunu cd ye mi kopyalamak gerekiyo anLamadım bişe yardım etsene bi hele gel el at :D

cevap tarığa:

attım el

şimdi moruk yapcağın bu 2,36gbdı bikere cdye çekemezsin kroluk denir buna

dvdye yazdırcan isodur zaten o nero ile yazdır sonra kur
  • Win 7 Beta oldugu icin yanasmiyorum fakat soyle bir sey soyleyecegim, Win XP 32bit uzerine Win Vista 32 bit kurdum,daha sonra makine vistada problemli calismaya basladi kismi olarak. pencereler acilip kapanirken kare kare acilip kapaniyordu. ses kartinin yazilimi ekrani ledli ekran gibi yanip sonduruyordu falan.. sonra komple formatlayip Vista 64 bit kurduk. simdi explorer falan cok guzel oldu altta kucuk ekran oynattigim videolari gosteriyor internet explorer simgesine gelince. oyunlarda falan da kasmiyor. tabi donanim biraz yuksek sayilir belki ondandir. ama 32 bit vistaya gore cok daha rahat ve temiz bir kullanimi var. bence xp ustune vista kurunca makine dagiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proevo.Legend

quote:

bu çok fena ya.
    bu sistemin oyunlardaki performansını o zamn düşünemiyorum.

Xp de boşta 400Mb kullanıyo zaten(en azından bende öyle)
  • @AyBuBi
    quote:

VİSTA DÖNEMİNİN EN REZİL İŞLETİM SİSTEMİDİR.

hayır değildir win2000 ve milenium faciasını unutuyorsun heralde

Ben yaklaşık bir buçuk yıldır vista X86 ve X64 kullanıyorum.Son iki haftadırda Win7 7100 X64 kullanıyorum.Olay sadece sistem gereksinimi değil işletim sisteminin kararlılığı da etkili.Mesela vista da beni en çok çıldırtan olay HDD'den HDD'e dosyalar kopyalarken ya da taşırken veya birşeyi silerken adete sistemin kitlenmesiydi.Fakat sadece buna bakarak XP mükemmel ona döneyim demedim çünkü bu doğru değil.Bu kadar beni çıldırtmasına rağmen vistadan inatla vazgeçmedim çünkü XP gibi bir süre sonra şişip saçmalamıyordu ve masaüstünde olsun ses denetiminde olsun gerçekten çok kullanışlıydı.Şimdi win7 kullanıyorum ve canımı sıkan en ufak bir şeye rastlamadım daha.Bence win7 çok uzun süre götürecek gibi.
  • quote:

7 miş 17 miş kaldır at gitsin
  • ben windows 7 kullınyorum ama 7000 sürümü bunu 7100 e nasıl yükseltebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.