Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diski bölme ve birleştirme işlemi vistada olduğu gibi Windows 7 dede varmı arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue mc

Diski bölme ve birleştirme işlemi vistada olduğu gibi Windows 7 dede varmı arkadaşlar.

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

Fazlası var eksiği yok

ekleme : bu özellikler vistada varmış, yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 6 Mayıs 2009; 9:10:56 >
  • iiyimis
  • PC ye nasıl kuruluyor , aynı anda diger işletim sistemi ile çalısıyormu , bi aydınlatın yahu ?
  • beyler iş yerindeki bilgisatardan şimdi indirsem akşam evdeki bilgisayara kurabilirmiyim.evde fazla vaktim olmadığından iş yerinde indirmem daha mantıklı.problem olmayacaksa hemen indireceğim 64bit olanını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

PC ye nasıl kuruluyor , aynı anda diger işletim sistemi ile çalısıyormu , bi aydınlatın yahu ?

farklı işletim sistemleri ile aynı anda kullanmak istiyorsanız geriden gelerek kurulama başlamanız lazım.

Yani

1-Xp
    2-Vista
    3-Windows 7

veya

1-Xp
    2- Windows 7

veya

1-Vista
    2- Windows 7

sıralaması ile kurulum yaparsanız 3 işletim sisteminide aynı anda kullanabilirsiniz. Tabi farklı disk bölümlerinde olması şartı ile. Eğerki sıralama herhangi bir şekilde yer değişirse, bir önceki işletim sistemi çalışmayacaktır.

=================================

PEKİ MİCROSOFT NELERDEN VAZGEÇTİ ?

Vista gerçekten fiyaskomu oldu ? yoksa Windows 7 de bazı şeylerden ödünmü verildi ?

Koskoca Micro$oft acaba vista işletim sistemini yazarken gerçekten hatalar yaptı ve Windows 7 ile bu hatalarını düzelttimi ? Yoksa gelen talep ve tepkilere göre hareket ederek olması gereken bazı özellikkleri devre dışımı bıraktı ?

Bu soruların cevabı olacakmı ? yoksa bilinmeyen sırlar olarak kalacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 6 Mayıs 2009; 9:08:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

beyler iş yerindeki bilgisatardan şimdi indirsem akşam evdeki bilgisayara kurabilirmiyim.evde fazla vaktim olmadığından iş yerinde indirmem daha mantıklı.problem olmayacaksa hemen indireceğim 64bit olanını.

Tabi ki, iş yerinde indir dvd'ye çek evde yükle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tec

arkadaşlar bırakın vistayı konu windows 7 rc, ayrıca vistayı orjinal kullandım ve xp de 2-3 ayda sistemi yeniden kurmam gerekirken vista ile senede 1 kere format atıp yeniden kurma gereği duydum oda diski düzensiz kullanmamdan kaynaklanıyordu. budur olay, çoğu profesyonel e sorarsanız vistanın daha stabil olduğunu öğrenirsiniz.

ilk çıktığında işimi bile göremiyordum. ama şu anda, xp de yaptığım herşeyi daha rahat yapabiliyorum.

vista rezil diyenler, genelde yenilikleri öğrenmek istemeyip, herşeyin xp deki yerinde olmasını isteyenler genel olarak. benim gözlemim bu şekilde.
  • Anakart: FOXCONN - BLACKOPS
    İşlemci: INTEL® CORE 2 EXTREME Q9650 2.83 GHZ
    Ram: 4GB DDR3
    HDD: Samsung 320Gb

Nasıl Çalışır?
  • Valla Windows 7 tam anlamıyla satışa sunulmadan kullanmayı düşünmüyorum. Vista şu an için gayet iyi bence, tamam ilk kurulduğunda belli ayarlarını yapmazsanız can sıkıcı olabiliyor fakat Sp1 ve belirli ayarları yapınca gayet performanslı oluyor bence. Sp2 ne zaman çıkacak acaba bilgisi olan var mı ?
  • Ben de işyerinden indireyim dedim ama indirmiyor bi türlü
    Activex i de kapattım javada yüklü gel gör ki yine olmuyor, yönetici hesap yok ondan mı acaba? Var mı bi fikri olan???
  • Arkadaşlar RC ne oluyor şimdi okuyamadım hiç sayfalarıda Tam sürüm ne zaman çıkacak acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chequley

Anakart: FOXCONN - BLACKOPS
    İşlemci: INTEL® CORE 2 EXTREME Q9650 2.83 GHZ
    Ram: 4GB DDR3
    HDD: Samsung 320Gb

Nasıl Çalışır?

artistlik yapma çalışır işte
  • Win7'yi kurdum, performansı çok iyi. Fakat, Mustek 1200 UB Plus scanner ve Xerox 3117 yazıcılarının driverlerini tanıtamadım. O yüzden mecburen XP'ye geri dönmek zorunda kaldım. Driver sorunları halledilirse mutlaka Win7 kullanacağım. Bu arada Win7 boşta 700-800Mb ram kullanıyor diye hayıflananlara diyeceğim şudur ki: 20TL'ye 2GB ramlar var 2.El piyasada. Hala 512MB ram kullanmaya devam edeceklerse, ömürboyu XP yada Linux kullanmaktan başka çareleri yok. Alt tarafı 20TL yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 6 Mayıs 2009; 10:42:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

PEKİ MİCROSOFT NELERDEN VAZGEÇTİ ?

Vista gerçekten fiyaskomu oldu ? yoksa Windows 7 de bazı şeylerden ödünmü verildi ?

Koskoca Micro$oft acaba vista işletim sistemini yazarken gerçekten hatalar yaptı ve Windows 7 ile bu hatalarını düzelttimi ? Yoksa gelen talep ve tepkilere göre hareket ederek olması gereken bazı özellikkleri devre dışımı bıraktı ?

Bu soruların cevabı olacakmı ? yoksa bilinmeyen sırlar olarak kalacak mı ?

Mustafa Abi;

Microsoft çuvallamadı. Çünkü kendi yaptıklarının ne derece iyi veya kötü olduğunu zaten biliyorlardı. Amaçları da sadece infial oluşturup geçişi sağlamak tı olay bu kadar kısa yorumlanabilir. Vista nın SP1 den önce kötü olduğunu kabul ediyorum. Ama SP1 den sonra toparlandı, iyi sayılamayacak gibi olsa da en azından vasat bir işletim sistemi olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

Hatırlayın, XP ye SP 2 ilk çıktığı zamanlar aynı yorumlar yapılmıştı öyle değil mi ? SP2 de ki güvenlik duvarları yüzünden çok şikayetçi olmuştuk birde driver problemleri vardı. Ama hem yamalar ile hem de hem de S3 ten sonra cidden çok tatlı bir hale gelmişti XP.

XP yi ilk çıktığındaki minimum sistem gereksinimleri ile kullanmak şu anda neredeyse mümkün değil. buda Service Packlerin getirdiği yük doğrultusunda. Eğer XP SP3 lü hali gibi çıksaydı 98 den sonra veya ME den sonra inanın aynı sorunlar baş gösterecekti.

Zaten geçen bir yazımda daha bahsettim, Eğer Yeni Türk Lirasına geçiş ve dos tabanlı programlardan Windows tabanlı programlara geçiş olmasaydı bu kadar kolay yayılamazdı XP veya bu denli kolay kabul görmezdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever1907

Ben de işyerinden indireyim dedim ama indirmiyor bi türlü
    Activex i de kapattım javada yüklü gel gör ki yine olmuyor, yönetici hesap yok ondan mı acaba? Var mı bi fikri olan???

???
  • windows 7 rc sürümünü kullanıyorum . kaspersky yüzünden 2-3 defa takıldı sistem onun haricinde stabil çalışıyor. Windows 2003 domainine bir türlü alamadım bilgisi olan varmı ?
  • @*Furious*
    İsterseniz şuraya bir bakın belki işinize yarar (gerekli program anlatımı vs. de var) :

http://forum.donanimhaber.com/m_23366495/mpage_1/key_//tm.htm

Yine birileri bombalamış .
    4 çekirdekle , 4GB RAM ile Vista x64 kasıyormuş ...
    Ben buna külliyen (doğru yazdım sanırım) yalan derim ; kendim kullanmasam tamam inandım diyeceğim çünkü.
    Bu arada ben 2x2 kullanıyorum , 4x1 kullananılıyorsa belki o yüzden kasıyordur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 6 Mayıs 2009; 11:30:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

arkadaşlar donanımım

gigabyte p35 ds3l
    e2160@3.2ghz
    2gb ram 840mhz
    ati 4830
    250gb disk
    audigy de@audigy 4 mod (beni en çok korkutan bu aygıt)
    skyvision dijital tv kartı (bir de bu)

son iki donanımın sürücülerini rahatça kurup programları kullanabileceksem bir denemeyi düşünüyorum..yorumunuz nedir?

???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

PC ye nasıl kuruluyor , aynı anda diger işletim sistemi ile çalısıyormu , bi aydınlatın yahu ?

farklı işletim sistemleri ile aynı anda kullanmak istiyorsanız geriden gelerek kurulama başlamanız lazım.

Yani

1-Xp
    2-Vista
    3-Windows 7

veya

1-Xp
    2- Windows 7

veya

1-Vista
    2- Windows 7

sıralaması ile kurulum yaparsanız 3 işletim sisteminide aynı anda kullanabilirsiniz. Tabi farklı disk bölümlerinde olması şartı ile. Eğerki sıralama herhangi bir şekilde yer değişirse, bir önceki işletim sistemi çalışmayacaktır.

Açıklama için teşekkürler hocam , ben xp kullanıyorum şimdi gidipte diger sürücüye direk kursam şimdi çalısırmı yoksa dedigin gibi xp'm uçar mı ? Yani kurulumları baştan mı yapmam gerekiyor ? ( birde tavsiye ediyormusun yoksa xp ile devam mı diyosun,sorunsuz sorunsuz)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.