Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben su an vista 64 bit kullanıyorum xp ye gore muhtesem.vistayı kullanmadan xp den win 7 ye gececegım dıyen arkadaslar bıraz sallıyor galıba. sp 1 cıkmadan win 7 ye gecmek mantık dısı bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

oo zaten uzun suredir kullaniyorum bunu

daha dogrusu ilk ciktigi gunden beri :d

64 bit 8 gb ram e gectim
    inanilmaz harika bir windows
    tek kelime ile

Bahsettigin konfigürasyonda Ubuntu da harika calisir. Üstüne iki de pantolon diker.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Rica ederim

Masaüstü'ne, hard diskleri ve Kapama/Yeniden başlatma ikonlarını nasıl getiriyor'duk. Vista'da yapmıştım da uzun süre oldu unuttum

HDD Drive Info için :http://www.thoosje.com/vista-sidebar-gadgets-tools-utilities-2.html (6.satır-1.sütunda; alternatif olarak 4.satır-2.sütun)
    ShutDown,Restart,Lock için :http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=256d9a65-763a-4423-9d9c-81598bd89d8e&bt=1&pl=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 8 Mayıs 2009; 11:35:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

oo zaten uzun suredir kullaniyorum bunu

daha dogrusu ilk ciktigi gunden beri :d

64 bit 8 gb ram e gectim
    inanilmaz harika bir windows
    tek kelime ile

Bahsettigin konfigürasyonda Ubuntu da harika calisir. Üstüne iki de pantolon diker.

@CeFurkan 8 gb ram i nerde kulanıyorsun onu anlamış değilim pc servermı ?
  • arkadaşlar windows 7 nin ram ihtiyacı nasıl?aşağı yukarı vista ile aynı mı?vista 64de ortalama bi kullanıcı için 4gb ram yetipde artıyor bile.w 7 için ne söyleyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

arkadaşlar windows 7 nin ram ihtiyacı nasıl?aşağı yukarı vista ile aynı mı?vista 64de ortalama bi kullanıcı için 4gb ram yetipde artıyor bile.w 7 için ne söyleyebilirsiniz

32 Bitte 1, 64 Bitte 2 GB ram öneriyor Microsoft, ancak 4 ve üzeri ideal denebilir...
  • xp den windows 7 ye geçtim. sayfa geçişleri açılış süresi acayip hızlı. internet explorer 8 de mozilla gibi. biraz kurcalayayım deneyimlerimi paylaşırım :)
  • beğenmeyen yok gibi win 7 yi, 2009 sonu çıksada alsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 8 Mayıs 2009; 12:17:44 >
  • win 7 de ilginç bir şey daha fark ettim bende heroes of might and magic serisi var tamamı orjinal 1-2-3-5 ve ek paketlerinde hiç bir problem yok ama 4 ve ek paketleri kopya koruma sisteminden dolayı 64bit te hiç bir şekilde çalışmıyor crack vs. fayda etmiyor ondan dolayı vista x64 te virtual pc ile xp kurup onun üzerinden oynuyordum win 7 x64 ü kurunca bir deneyeyim dedim yükledim açtım ve çalıştı
    microsoft gerçekten iyi iş çıkarmış
  • Gördüğüm ekran görüntülerinde herkes simgeleri alt alta dizili kullanıyor.Benmiyim bir tek soldan sağa dizen simgeleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Necro

win 7 de ilginç bir şey daha fark ettim bende heroes of might and magic serisi var tamamı orjinal 1-2-3-5 ve ek paketlerinde hiç bir problem yok ama 4 ve ek paketleri kopya koruma sisteminden dolayı 64bit te hiç bir şekilde çalışmıyor crack vs. fayda etmiyor ondan dolayı vista x64 te virtual pc ile xp kurup onun üzerinden oynuyordum win 7 x64 ü kurunca bir deneyeyim dedim yükledim açtım ve çalıştı
    microsoft gerçekten iyi iş çıkarmış

HOMM serisini seven kaldigini düsünmüyordum. Özellikle 4'ü birakamiyorum, hala oynuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxzek

Bende RC 7100'ü download managerden daha hızlı indirdiği için flashget ile indirdim ama indirdiğim dosya ne iso ne de rar dosyası değil ... Özelliklere girince bile sadece dosya yazıyor özelliklerde birlikte aç diye bişey yok... Ama sağ tuşa tıklayıp aç deyince program soruyor winrarı seçince açılıyor bende o şekilde içindeki dosyaları bi dosyaya çıkartıp dvd'ye bastım fakat boot olmuyor????

hocam dosya adını değiştir deyip sonuna .iso koyup değiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

zaten wın7 de yasanan en buyuk sorunlardan bırıde creatıve ın ses kartlarında olusuyor..eger kuruyorsa standart ozelıklerınden yararlan .. ıllakı creatıve sorunu cozucektır

quote:

Orjinalden alıntı: blue mc

Windows 7, XP seriliği ve Vista görselliği ile birleştirilmiş bir işletim sistemi. Ben CREATİVE AUDİGY VALUE 7.1 ses kartı sürücüsünü kuramadım. Sürücüyü yüklerken % 70 olduğunda mavi ekran (blue screen) hatası alıyorum. Sizlerdede böyle bir durum oluştumu bu ses kartı sürücüsünde?

Mavi ekran hatasının ses kartı ya da diğer parçalara fiziksel ya da yazılımsal zararı olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulû

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Rica ederim

Masaüstü'ne, hard diskleri ve Kapama/Yeniden başlatma ikonlarını nasıl getiriyor'duk. Vista'da yapmıştım da uzun süre oldu unuttum

HDD Drive Info için :http://www.thoosje.com/vista-sidebar-gadgets-tools-utilities-2.html (6.satır-1.sütunda; alternatif olarak 4.satır-2.sütun)
    ShutDown,Restart,Lock için :http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=256d9a65-763a-4423-9d9c-81598bd89d8e&bt=1&pl=1

Link'ler için teşekkürler
  • beyler bilgisayarı kapatmadan sevendan vistaya nasıl geçebilirm
  • Ben de acaba laptopa 32 bit mi 64 bit mi kursam karar veremedim??
    C2D P 8400 2,26 GHZ 3 mb cache 1066 fsb
    3 GB Ram
    250 GB hdd
    Ati HD 3430 256 mb harici vga.
    Sistem bu laptopta sizce hangisini kurmalıyım????
    Bir de 64 it kurunca 32 bitlik programlar çalışmıyor mu???
  • ie 8 güzel ama ben firefox kurayım bi. firefoxtan vazgeçemiyorum :)
  • hazır rapidde sorun varken indireyim arsivi yedekliyip kuracagım hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

beyler bilgisayarı kapatmadan sevendan vistaya nasıl geçebilirm

bilgisayarı kapatmadan geçemezsiniz.
  • Arkadaslar , W7 ile hangi güvenlik programını kullanıyorsunuz, ben hep norton kullanıyordum ama W7 ile uyumsuzluk sorunları var galiba, daha yuklemeye baslamadan , uyumsuzluk sorunları var dıyor ..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.