Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Whellman'ı denedim Vistadan farkı yok bir sorun çıkmadı
  • güzelde win 7 ye uygun bir antivirüs bulamadım hepsi paralı nod32 almıştım görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 8 Mayıs 2009; 18:00:44 >
  • beyler bu yüklesek bütün programların vs silinr mi?
  • Oyunu windows7 demi kurdunuz yoksa Xp de kurmuş olduğunuz oyunu W7 üzerinde oyunayabildiniz??
  • arkadaslar bu isletim sisteminin shareware olarak bi sınırlaması varmı 2 saatte bir kapanacak tarzından yoksa normal bi isletim sistemi gibi gunluk kullanabilirmiyiz
    intel g45 chipsetli bi laptopım var bunda stabil olarak donanım sorunları yasamadan kullanabilirmiyim?
  • Windows 7 Release Candidate Arkadaşlar Bende Kurdum İlk Microsoft bize gönderildigi zaman kensinlikle mükemmel service pack 1 cıktıkdan sonra eminim cogu insan windows 7 demeye başlar bilen kesim için tr dil desteği ilede artık gündelik bilgisayar muhabbetlerimizden birisi olucak diye düşünüyorum.

Birde Arkadaşlar Wardom.Hackell. Bunun gibi yerlerden alıntı ile indirmeyelim direk olarak microsoft tech.net den üyelik ile yapalım kayıtlarımızı betayı bari orjinal kullanalım insanların eskitikleri deilde microsoft un bize gönderdigini kullanalım.

Allah Donanım a Zeval Vermesin
  • sizlerle az önce başıma gelen bişeyi paylaşayım.sakın ola bilgisayarınıza optimizer falan kurmayın. registery optimizer kurdum bi ton hata buldu registry'de onar dedim sonra pc mavi ekranla açıldı. kurtarma falanda çözemedi 2. kez kuruyorum :)
  • akşam vista 64 vardı wd cv black te gece beta 7100 win 7 kurdum bi sürü program vista 64 te çalışırken win7 de çalışmadı.sabah acronisle gene vistaya döndüm.şuanda ise xp kullanıyom

iyice bunalıma girdim bu ne ya.xp de çalışan vistada çalışmaz vistada çalışan win7 de çalışmaz.

ey microsoft ettiğini bul emi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 8 Mayıs 2009; 19:01:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soguknewale

quote:

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

beyler bilgisayarı kapatmadan sevendan vistaya nasıl geçebilirm

bilgisayarı kapatmadan geçemezsiniz.

teşekkürler
  • yahu bir bende mi sorun cıktı..
    iki defa indirdim 64 bit sürümünü..
    ikisindede yükleme ekranında dosyalar acılıyor bölümünde 50-60 arasına geldimi mavi ekran hatası veriyor...
    önce clone cd ile imajı yazdım...acaba yanlış mı oldu diye yeniden indirdim...
    nero ile yazdım gene olmadı... ashampoo 8 ile yazdım gene olmadı :)
    bundan önceki betayı sorunsuz yükledim kullandım bu olmuyor...
    ne hikmetse 2 defa indirdik 3 dvd harcadık olmuyor...mavi ekranın daha yükleme anında cıkması da bayagı ilginc yani....
  • @rapira_

Sistemde bir sorun olabilir, ramlerden kaynaklı gibi görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hyperchondriac

arkadaslar bu isletim sisteminin shareware olarak bi sınırlaması varmı 2 saatte bir kapanacak tarzından yoksa normal bi isletim sistemi gibi gunluk kullanabilirmiyiz
    intel g45 chipsetli bi laptopım var bunda stabil olarak donanım sorunları yasamadan kullanabilirmiyim?

Mayıs 2010'dan sonra dediğin şey olacak...
  • Arama yaparken buldum baya iyi anlatılmış hemde açık karmaşa yok belki sizinde işinize yarar.

Windows 7 Nasıl İndirilirhttp://www.seyretogren.com/video/isletim-sistemleri/windows/windows-7-rc-en-kolay-nasil-indilir-alternatif-indirme-yontemleri.html

Windows 7 Kurulumu http://www.seyretogren.com/video/isletim-sistemleri/windows/windows-7-beta-kurulumu.html
  • OziiX

bak sistemim bu resimde bak...
    su ana kadar vista 32 bit ..64 bit.. linux en sonda windows 7 bundan önceki sürümünü kullandım hiç bir sorun olmadı...
    bilmiyorum ram leri nasıl kontrol ederim ama makinam saglam görünüyor :):)

resim linki...http://i42.tinypic.com/24m6eyt.jpg
  • win7 64 biti kurdum ama bende kaspersky 7 nin lisansı var bir türlü kuramıyorum uyumsuz diyor. uyumluluk modunu da denedim olmuyor. ne yapacaz şimdi? bu sorunun çözümü var mı? yardımlarınız bekliyorum.
  • Arkadaslar , NOD32 kurdum sorun düzeldi , norton'da neymiş pehhhh ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

Oyunu windows7 demi kurdunuz yoksa Xp de kurmuş olduğunuz oyunu W7 üzerinde oyunayabildiniz??

Bunu deneyen yok mu arkadaşlar?
  • Orjinalden alıntı: Evet, İsyan!

Orjinalden alıntı: Death Time

sad

@ACND
    Yukarıdaki masaüstü resmini kastedmiştim... Vista64 kullanıyorum...

tabi veriyim

http://www.imagedisk.net/images/6yxz4zbf79awyibukyqu.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 8 Mayıs 2009; 20:25:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Rica ederim

Masaüstü'ne, hard diskleri ve Kapama/Yeniden başlatma ikonlarını nasıl getiriyor'duk. Vista'da yapmıştım da uzun süre oldu unuttum

hardiskleri sağ tuşla basılı tutup masaüstüne bırakacaksın. kısayol oluşturacaksın.

restart için
    masaüstü-sağ tık-yeni kısayol- konuma burayı yapıştır

C:\Windows\System32\shutdown.exe -r -t00

kapatmak için

C:\Windows\System32\shutdown.exe -s -t00
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.