Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @fahdlan , kusura bakma ama ben nortonu en son 4-5 yıl önce kullanıyordum. Şimdilerde Avira, Nod32 , kaspersky gibi daha sistem dostu programlar varken norton kurmak biraz abez kaçıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahdlan

Arkadaslar , W7 ile hangi güvenlik programını kullanıyorsunuz, ben hep norton kullanıyordum ama W7 ile uyumsuzluk sorunları var galiba, daha yuklemeye baslamadan , uyumsuzluk sorunları var dıyor ..

Arkadaşım norton kullanma zaten ama alıştım diyorsan senin bileceğin iş.
    Nod32 kullanmanı öneririm w7den sorun çıkarmıyorsa.
  • 790gx çipsetli anakartım var.üzerindeki HD330 ekran kartı ile kullanıyorum.64 bit windows 7 kurucam.güncel ati driver linki ve legal serial verebilirmisiiniz 64 bit için 32 olanı var zaten bende.

bu arada 32 bit kurdum a4 tech pk-7ma web-cami tanıtamadım ve film izlerken net görüntü elde edemiyorum.bu codec le mi yoksa driver la mı ilgilidir.
  • arkadaşlar birisi bunu dvd ye nasıl yazdıracağımızı anlatabilir mi?
    hangi program lazım? ve otomatik boot olayı da önemli. yoksa yüklenmiyor sanırım normal bir şekilde yazdırırsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

arkadaşlar birisi bunu dvd ye nasıl yazdıracağımızı anlatabilir mi?
    hangi program lazım? ve otomatik boot olayı da önemli. yoksa yüklenmiyor sanırım normal bir şekilde yazdırırsak

Nero yüklüyse bilgiayarına yazdırmak çok kolay, yüklenen dosya zaten iso uzantılı olduğu için nero otomatik algılayacaktır. Dosyaya çift tıkla, nero açacaktır otomatik olarak ve geriye tek kalan yazdırmak. Boot olacak şekilde sorunsuz şekilde yazılacaktır.
  • quote:

Arkadaslar , W7 ile hangi güvenlik programını kullanıyorsunuz, ben hep norton kullanıyordum ama W7 ile uyumsuzluk sorunları var galiba, daha yuklemeye baslamadan , uyumsuzluk sorunları var dıyor ..

http://www.kaspersky.com/windows7

@ *Furious* ,
    rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 8 Mayıs 2009; 15:21:36 >
  • arkadaslar bende win 7 kurdum fakat birkac eksik var yardimci olursaniz cok sevinirim.

1. si klavyeyi tr ye cevirmenin bir yolu varmidir?
    2. si su 32 bit icin cab i indirdim dil paketini ama nasil kurulur bilmiyorum.

yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

--ÇÖZÜLDÜ--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae_ -- 8 Mayıs 2009; 16:12:59 >
  • biraz daha otursun bakalım hemen atlamamak lazım
  • Değerli Müşterimiz,

Microsoft ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Windows 7 ürünü henüz beta veya deneme sürümü olarak kullanımda olan bir üründür ve desteği şuan için Microsoft Technet forumlarından alınabilinir.Microsoft Technet forumlarınahttp://social.technet.microsoft.com/Forums/en/category/w7itpro/ adresinden ulaşabilirsiniz. Bu tür ürünlerin test amaçla kullanılması önerilir. Bu test aşamasında sizden gelen geribildirimler sayesinde ürünün full sürümünde sorunsuz olarak çalışmanız sağlanmaktadır.

Microsoft İletişim Hattı'na vermiş olduğunuz geribildirim için teşekkür ederiz. Microsoft kullanıcısı olarak bizim için çok önemlisiniz. Bu yüzden sizlere en yüksek kalitede hizmet vermeyi hedefliyoruz. Konu ile ilgili geribildiriminiz yetkili kişilere iletilmiştir.

Sorularınıza her zaman açık olduğumuzu belirtir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulû

quote:

http://www.kaspersky.com/windows7

@ *Furious* ,
    rica ederim.

Bende ilk başta Kaspersky IS'nin Win7 için çıkardığı Teknik inceleme 08'i kurdum fakat daha sonradan Vista'da kullandığım sürümüne geri döndüm (8.0.506)
    Win 7'de 8.0.506 çalışıyor fakat işletim sistemi programı yokmuş gibi görüyor.
    Eylem merkezi virüs programı kurun diye uyarı veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

quote:

Rica ederim

Masaüstü'ne, hard diskleri ve Kapama/Yeniden başlatma ikonlarını nasıl getiriyor'duk. Vista'da yapmıştım da uzun süre oldu unuttum

HDD Drive Info için :http://www.thoosje.com/vista-sidebar-gadgets-tools-utilities-2.html (6.satır-1.sütunda; alternatif olarak 4.satır-2.sütun)
    ShutDown,Restart,Lock için :http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=256d9a65-763a-4423-9d9c-81598bd89d8e&bt=1&pl=1

Link'ler için teşekkürler

Siz XP üstüne kurup hata almıştınız hatırladığım kadarıyla.Bu sorunu nasıl çözüdünüz,yani direk xp kurulu bi pc ye Windows7 yi kurabiliyomuyuz???
  • arkadaşlar sizdede bu alttaki resimlerin üzerinde gezerken su sekilde izler kalıyormu bu benden mi kaynaklanıyor :/

• quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

quote:

quote:

Rica ederim

Masaüstü'ne, hard diskleri ve Kapama/Yeniden başlatma ikonlarını nasıl getiriyor'duk. Vista'da yapmıştım da uzun süre oldu unuttum

HDD Drive Info için :http://www.thoosje.com/vista-sidebar-gadgets-tools-utilities-2.html (6.satır-1.sütunda; alternatif olarak 4.satır-2.sütun)
    ShutDown,Restart,Lock için :http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=256d9a65-763a-4423-9d9c-81598bd89d8e&bt=1&pl=1

Link'ler için teşekkürler

Siz XP üstüne kurup hata almıştınız hatırladığım kadarıyla.Bu sorunu nasıl çözüdünüz,yani direk xp kurulu bi pc ye Windows7 yi kurabiliyomuyuz???

Üstüne kurdum derken, 2 işletim sistemi de farklı bölümlerdeydi.
    XP: C sürücüsünde
    Win 7 D sürücüsünde.

Win 7 yi sonradan kurmuştum ama seçenekler çıkmadı.

EasyBCD 1.7.2 programı ile bunu çözdüm. Seçenekler çıkıyor artık

Buraya bir göz at

http://resim.donanimhaber.com/m_31529458/tm.htm

• @*Furious*

Windows 7 de iken Xp de kurmuş olduğunuz oyunlarda falan bi problem yaşadınız mı yada driverlarda???
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat762000

arkadaşlar sizdede bu alttaki resimlerin üzerinde gezerken su sekilde izler kalıyormu bu benden mi kaynaklanıyor :/

O iz kalması doğal :) Görev çubuğundaki pencerelerin üstüne geldiğinde, altta kalanı göstermek için diğerleri ekrandan silinir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Rc sürümü dediğin beta sımı oluyor, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu sürümlerin anlamını yazarlarmı acaba

Beta sürümleri önceki versiyonlardı. RC versiyonu , kararlı sürüm piyasaya sürülmeden önceki son versiyon. Bu aşamadan sonraki versiyon piyasaya sürülecek.

"Windows 7 RC'nin her iki saatte bir sistemi otomatik olarak kapatacağı belirtiliyor."

Bunun da bir çaresini bulurlar heralde.

Tabii mozilla 3 gibi 4-5 tane rc side çıkabilir.

Ben ağustosda çıkarmayı planladıklarını duymuştum. Sonra eylül oldu şimdide ekimmi olmuş.
  • quote:

@*Furious*

Windows 7 de iken Xp de kurmuş olduğunuz oyunlarda falan bi problem yaşadınız mı yada driverlarda???

Birçok şeyin driver ı kullanıma sunulmadı beta sürümde muhakkak sorun çıkmıştır.Orjinal sürümle beraber gelir driverler.
  • quote:

@*Furious*

Henüz oyun denemedim.
  • quote:

quote:

@*Furious*

Henüz oyun denemedim.

Deneyınce bilgilendirisenız sevinirim!
  • Ben şu ana kadar hiçbir driver, oyun ve program da sorun yaşamadım.

Kullandığım bazı programlar;

Vue7 xStream
    Nod32
    Deamon Tools
    IVT BlueSoleil
    PerfectDisk 10
    Advanced System Care
    Xfire

Oyun olarak sadece Call of Duty 2 yüklü ve çalışır vaziyette.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.