Call of Duty - World at War Need for Speed Undercover Silent Hill Homecoming Ghost Recon Advanced Warfighter
nod 32 desteklemiyor boşuna kurmayın
quote:
Orjinalden alıntı: *Furious*
Arkadaşlar, sorunsuz çalışan Virüs programları hangileri.
Yani sizin kurup da sorun yaşamadığınız.
Meselâ NOD 32 deneyen var mı ?
quote:
Burada sağ taraftaki simgeleri, nasıl XP deki gibi normal şekilde diziyoruz.
Bunun çözümünü bilen var mı ?
özelleştir butonuna basıp çıkan sayfada en alttaki kutuyu işaretleyin.
quote:
Avira Antivir
quote:
Orjinalden alıntı: jedah
quote:
nod32 kullanıyorum sorunsuz
Çok memnunum se7en'dan.Laptopuma kurdum.T2330,2GB ram,X3100,160GB HDD.Gayet uyumlu stabil çalışıyor.Vİstada kullandığım bütün programları yükledim.Kaspersky Int Sec kurdum.PES 2009 sadece bu oyunu oynadığımız için bu kurulu.Hiç bir sorun yok programlarda.DX9 u yükledikten sonra PES te açıldı.Ram şuan da 650 MB. civarında.Saolsun Microsoft...
@antidote
32 mi 64 mü kullanıyorsunWindows olarak
quote:
quote:
Bunun çözümünü bilen var mı ?
Sürükle bırak.
xp tadında vista olmuş win7. ya da tam tersi. her neyse kesinlikle tutar final srümüne daha kararlı oalcaktır. üstüne özel driverları çıktıkça coşacaktır diye tahmin ediyorum. ms nası oldu da yaptı diyenlere lafım : apple tehlikesi. apple arkadan fena bastırdı ms telaşlandı baya. mac satışalrı arttıkça ms kendine geldi.
quote:
@antidote
32 mi 64 mü kullanıyorsunWindows olarak
64 bit kullanıyorum dostum....
bende 3 gündür windows 7 kullanıyorum ASUS A6VM laptop ta hiç sorunsuz çalıştı. Sadece ses sürücüsünü tanımadı onuda elle kendim kurdum.
ESED NOD 32 3.0.642 sürümünü sorunsuz kullanıyorum Daemon tools ta sorun yaşadım onun yerine gizmo denen bir programı kullanıyorum daemondan daha kullanışlı ve ücretsiz MSN de herhangi bir sorun yok Tune Up utilities 2009 sorunsuz çalışıyor Office 2007 tr gom player şimdilik kullandığım programlar bunlar windows 7 tr yaması sorunsuz
sistem gerçekten sorunsuz çalışıyor xp den sonra en beğendiğim sistem oldu. Asus laptopu bu sistemle kullanırken laptop bi ayrı şenlendi. 2 gb rame yükseltmiştim ne kadar ram takarsanız o kadar harcama yapıyor işlemci kullanımı oldukça başarılı şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Benim izlenimlerim bunlar hepimize hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: jedah
quote:
Nod32 4 Çalışıyor!!!
Ben 1 2 senedir avast kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum,öneririm..Sistemi kaspersky gibi kasmıyor,eeepclerde bile sorunsuz kullanılıyor güçsüz cpu ve 1gb ram'e rağmen..Virüs programlarının sistemi yavaşlattığından yakınanlar için en iyi antivirüs programlarından biri bence..
antivirüs, kaspersky internet security 8 sorunsuz çalışıyo. oyun olarak cs 1.6 denedim oyun çalışıyo fakat eax açılmadığı için oyun içindeki sesler çamur gibi geliyo. sxe yide vista uyumluluk moduna alsanız bile çalışmıyo. bunların dışında, winrar, vlc player, itunes, quicktime, windows live, firefox, flash player, java sorunsuz çalışıyo
Özendim sahiden özendim
hakkatten şimdiden merak ettim. hemen yarın indirmeye başlıyorum.
quote:
Özelleştirden, istediğin simgeleri görmek istiyorsan sürekli, "simge ve bildirimleri göster"'i seç.
şifre ne kadar süreyle geçerli oluyor acaba? kurmaya değer mi onu düşünüyorum, bu arada bunu da halleden olmuştur belki de.. oldu mu acaba?