Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Révolvér

Youtube jacker programını vistada ve win7'de çalıştıramama sorunu bir çoğunuzda olmuştur,bunun nedeni hosts dosyasının değiştirilememesidir.Hosts dosyasına ulaşmak için alttaki resimdeki yolu izleyin.Hosts dosyasına sağ tuş özellikler deyip Güvenlik sekmesine geçip 2. resme bakın

Oldu teşekkürler ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

@ BSS

O hata Flashget'in vistadan kalma sorunu v2.0 dene birde

Vista da vermişti böyle bir hata. O hata verdiği dosyayı sildim. flash Get in database dosyası imiş. Şu anda çalışıyor ve dosya indirmeye başladı.

bakalım ileride aynı hatayı verecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

oyunlar 2 gb ram de çalışır tabi işlemcinin 64 bit olması daha iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

beyler link alabilirmiyiz ya ama önce bana bi cevap lazim
    Counter strike için Sxe windows 7 'de çalişiyor mu ? Çalişiyorsa 32 bit'temi yoksa 64 bitte mi çalişyor sorun var mi yokmu?
    Bu benım için önemli.

ben onu sormuyorum ki ? Sxe çalişiyor mu windows 7 de onu soruyorum ? büyük ihtimal 64 bit te çalişmiyor ama 32 bit çalişiyorsa 32 bit indiricem.

Bu arada son sürümün adı ne ? Microsoft Windows 7 RC1 Build 7100 bu dogru dimi ?
  • yanlız seri noları kendimizmi alcaz yoksa bende var 5-6 tane netten buldum
    Peki Driverler Nasıl Kurcam Cd De xp driverleri vista32bit vista64bit driverler war hangisi uyumlu olur laptop casper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 9 Mayıs 2009; 16:06:38 >
  • bende bugun kurdum windows 7yi gayet guzel hızlı yalnız be bs playeri ve firefoxu kapatınca bi daha camıyom tekrar yuklemek lazım nedir bunun çözümü bilen varmı
  • 32 bitte yavaş çalışır ben mesela oyun oynayamıyorum 32 bit olduğu için
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

oyunlar 2 gb ram de çalışır tabi işlemcinin 64 bit olması daha iyi
    quote:

beyler link alabilirmiyiz ya ama önce bana bi cevap lazim
    Counter strike için Sxe windows 7 'de çalişiyor mu ? Çalişiyorsa 32 bit'temi yoksa 64 bitte mi çalişyor sorun var mi yokmu?
    Bu benım için önemli.

ben onu sormuyorum ki ? Sxe çalişiyor mu windows 7 de onu soruyorum ? büyük ihtimal 64 bit te çalişmiyor ama 32 bit çalişiyorsa 32 bit indiricem.

Bu arada son sürümün adı ne ? Microsoft Windows 7 RC1 Build 7100 bu dogru dimi ?
  • arkadaşlar bir de win 7 de cd/dvd yazma özelliği var neroyu unutun
  • dehşet ya

xp ye dönmem ben artık win 7 64bitten

helal olsun microsoft
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

yanlız seri noları kendimizmi alcaz yoksa bende var 5-6 tane netten buldum
    Peki Driverler Nasıl Kurcam Cd De xp driverleri vista32bit vista64bit driverler war hangisi uyumlu olur laptop casper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Codest

SkyStar 2 sorun çıkartır mı çıkartmaz ise şayet 64 bit sürümü kurmayı düşünüyorum.

edit: Pardon 64bitte sorunsuz çalişiyormus.
    ilk ciktiginda sorun yasaniyordu ama RC1'De sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 9 Mayıs 2009; 16:38:01 >
  • Kurup deneyenler bilgi verebilir mi acaba birkaç konuda:

2 saatte bir resetleme olayı nasıl oluyor, sistem boştayken mi resetliyor yoksa herhangi bir işlem esnasında da yapıyor mu? Çalışmalarımız güme gitmesin

Genel olarak farklılıkları neler vistadan, birde sürücüleri kendi bulup yüklüyor mu?
  • ya cidden bu resetleme olayi ciddi ciddi var mi ? eger varsa ben uzak durucam sistem 24 saat açık acikcasi işime yaramaz. şimdiden uzak durarim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

2.5 core2duo 2gb ram 7200 rpm hdd 8400gs makinaya kurdum acayip kasıldı vistaya geri dönmek zorunda kaldım. kasılma aero açılınca oldu. vistada problem yok..

Bu sistemle Vistada problem olmayıpta Win 7'de nasıl acayip kasıldı anlamadım doğrusu

bende şaşırdım hız beklerken yavaşlayınca. birde acronis true image 8 kurmayın makina çöküyo. son sürüm çalışıyor..
  • resetleme olayı diye birşey yok

2010 a kadar var daha resetlenmesine
  • quote:

quote:

yanlız seri noları kendimizmi alcaz yoksa bende var 5-6 tane netten buldum

Yorumlucak Yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVastating

Kurup deneyenler bilgi verebilir mi acaba birkaç konuda:

2 saatte bir resetleme olayı nasıl oluyor, sistem boştayken mi resetliyor yoksa herhangi bir işlem esnasında da yapıyor mu? Çalışmalarımız güme gitmesin

Genel olarak farklılıkları neler vistadan, birde sürücüleri kendi bulup yüklüyor mu?

Yazılanları biraz okusanız, bu tarz birşeyin şimdilik olmadıgını öğrenmiş olursunuz.
  • zirvo yazdıklarıma cevap verirmisin
  • Serial'ı Microsoft'dan da istiyebilirsiniz, netten bulduklarınızıda kullanabilirsiniz. Aygıtları yuklerken vista sürücülerini yüklemeye özen gosterin, kolay kolay sorun yasamazsınız. Yüklediğiniz işletim sistemi 32 ise 32 bit sürücüler, 64 ise 64bit sürücülerini yükleyin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Anakart Driver'ını Hangi Şeyi Kurcaz ?

Vista Driverlarını mı ??
  • Anladım Vista Driverleri W7 Uyumlu Sağol Bilgin İçin
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.