Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki bunu sanal pcde denesem daha iyi olur turkce sanal pc varmı türkçe olursa yoksa kolay olan virutal pc gibi
  • autocad - solidworks - 3ds max kurup deneyen oldumu arkadaşlar ?
  • autocad bi önceki beta sürümde sorunsuzdu. autocad 2009 32bit. arkadaşın laptopa kurmuştuk hala kullanıyor
  • arkadaşlar win 7 de usb belleği nasıl ram olarak kullanabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

arkadaşlar win 7 de usb belleği nasıl ram olarak kullanabiliriz

Ram değilde, sanırım Readyboost özelliğini soruyorsun. Bilgisayarım da belleğe sağ tıkla Readyboost kısmından yapabilirsin.

• teşekkürler
  • quote:

Yüklediğiniz işletim sistemi 32 ise 32 bit sürücüler, 64 ise 64bit sürücülerini yükleyin.

Ben 64bit win7 kurdum 32 bit sürülerini kullanıyordum hata veriyordu..Demek bundanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 9 Mayıs 2009; 21:38:02 >
  • Baska takıldıgın bir yer olursa PM atarsın
  • Beyler boyutu ne kadar?.Ona göre internet cafeden indirecemde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

Beyler boyutu ne kadar?.Ona göre internet cafeden indirecemde.

2,96 gb olması lazım
  • bende çok garip bir durum var opera ile istediğim siteye giriyorum internet explorer net yok gibi davranıp hiç bir yere girmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

bende çok garip bir durum var opera ile istediğim siteye giriyorum internet explorer net yok gibi davranıp hiç bir yere girmiyor

"Windows" diyorum...
  • Sanal xp modu mu ne vardı nerede o ya?
  • Windows 7 sistem derecelendirmesi ati 4870x2 ekran kartıma 6.3 puan veriyorken forumdan bir arkadaşın 4850 ekran kartına 6.4 puan vermiş.4870x2 kullanan arkadaşlar ekran kartı puan larını yazabilirlerse sevinirim.Bahsettiğim arkadaşın konu ile ilgili yazısının linkini aşşağıda veriyorum,konuyu okursanız hdd puanlarındada büyük bir dengesizlik olduğunu farkedeceksiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_31548639/mpage_1/key_//tm.htm#31571884
  • Arkadaşlar Windows 7 32-64 indirdim ve 64 ü kurdum. Her şey güzel ama bir sorunum vardı. İnternetten hd4870 için atinin sitesinden windows7 64bit sürücüsünün 98mblıgını indirdim kurdum ve catalyst acılmıyordu. Eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa orda Ayrı ayrı olan ve Türkçe seçildiginde 51mb olan indirmeyi yapsınlar [sadece catalyst i yani] Sonra eski catalyst i kaldırıp yüklesinler sorun cözülür ve catalyst acılır.
    Bu arada beta da bende sorunlar olmustu yani zaman icinde normalden yavaslama ve takılmalara dogru. Umarım bunda olmaz hadi hayırlısı :)
  • daha önce uzun bir süre 7000 sürümünü kullandım,o haliyle bile vista ve xp den çok daha sevdim.şimdi ile tam anlamı ile harika olmuş,uygun bir fiyat yaparlarsa orjinal almayı da düşünüyorum şahsen.ama ultimatelerin de korkun ç bir fiyata sahip olacağını düşünüyorum.

ama genede harika bir şey olmuş,torrent pc'm deki vistayı silip onada win 7 ultimate yüklemeyi düşünüyoum,o kadar far ediyor ki hele başlangıç ekranı insana ayrı bi mutluluk veriyor bence
  • Windows 7'de Turkce altyazi sorunum var. Turkce karakterleri duzgun gostermiyor. Goruntulume dili, konum, bicim gibi seylerin hepsi Turkce ve Turkiye ama yine de olmadi. Bir tek klavyem inglizce ama bu xp'de hicbir zaman sorun olmamisti. Bu sorunu nasil duzeltebilirim?
  • direct x 11 gelmiş haberimiz yok...

• Sizce bu pc bunu kaldırır mı?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.