Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu tukcesi varmıyoksa türkce yapabilirmiyiz ve nasıl olcak yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: lilaviolet

bunu tukcesi varmıyoksa türkce yapabilirmiyiz ve nasıl olcak yardım lütfen

Senin ilacın burada >>> http://forum.donanimhaber.com/m_31367738/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Mayıs 2009; 12:40:18 >
  • Flash Get i kuramıyorum. En son sürümü indirdim web sitesinden ama setupa tıklayınca hata veriyor.

Flash Get i kurup kullanan var mı?
  • bilgisayarım özellikler kısmından ürünü online etkinleştiriyorsun limitsiz oluyor yanılmıyorsam ben etkinleştirdim ürün etkinleştirildi diyor
    quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

şifre ne kadar süreyle geçerli oluyor acaba? kurmaya değer mi onu düşünüyorum, bu arada bunu da halleden olmuştur belki de.. oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 9 Mayıs 2009; 13:41:44 >
  • Win7 RC 1 mart 2010 a kadar geçerli.. ondan sonra 1 Haziran 2010 a kadar da geçerli olacak ama windows belli aralarda restart yapacak....işte açıklama...

Watch the calendar. The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start. To avoid interruption, you’ll need to install a non-expired version of Windows before March 1, 2010. You’ll also need to install the programs and data that you want to use.

kaynak
    http://technet.microsoft.com/tr-tr/evalcenter/dd353205(en-us).aspx?ITPID=mscomsl
  • avira çalışıyor arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli55

Win7 RC 1 mart 2010 a kadar geçerli.. ondan sonra 1 Haziran 2010 a kadar da geçerli olacak ama windows belli aralarda restart yapacak....işte açıklama...

Watch the calendar. The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start. To avoid interruption, you’ll need to install a non-expired version of Windows before March 1, 2010. You’ll also need to install the programs and data that you want to use.

kaynak

http://technet.microsoft.com/tr-tr/evalcenter/dd353205(en-us).aspx?ITPID=mscomsl

İndirdim Fakat Bu Açıklamadan Sonra Kurmayı Düşünmüyorum..Saçmalık Resmen..
  • anlamadığım bir nokta var...ben de 4 gb ram var ram için diyoki

used:1000

cached:1500

free:2500

bu kadar cache ye ne koyuyor anlamadım....
  • beyler link alabilirmiyiz ya ama önce bana bi cevap lazim
    Counter strike için Sxe windows 7 'de çalişiyor mu ? Çalişiyorsa 32 bit'temi yoksa 64 bitte mi çalişyor sorun var mi yokmu?
    Bu benım için önemli.
  • oyunlar 2 gb ram de çalışır tabi işlemcinin 64 bit olması daha iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

beyler link alabilirmiyiz ya ama önce bana bi cevap lazim
    Counter strike için Sxe windows 7 'de çalişiyor mu ? Çalişiyorsa 32 bit'temi yoksa 64 bitte mi çalişyor sorun var mi yokmu?
    Bu benım için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 9 Mayıs 2009; 14:24:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

Flash Get i kuramıyorum. En son sürümü indirdim web sitesinden ama setupa tıklayınca hata veriyor.

Flash Get i kurup kullanan var mı?

Ben kurdum fakat klasikçilerden olduğum için 1.73'ü indirdim.
    Sorun olmadan çalışıyor fakat ne alakaysa Vistadayken indirdiğin dosyaların linklerini "Tamamlanan İndirme İşlemleri" bölümünde depolarken Win7'de linkler saklanmıyor.
    Program ayarlarındandır diyeceğim ama klasik şekilde kurulum yaptım her zamanki ayarlar hariç bir ayarı değiştirmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli55

Win7 RC 1 mart 2010 a kadar geçerli.. ondan sonra 1 Haziran 2010 a kadar da geçerli olacak ama windows belli aralarda restart yapacak....işte açıklama...

kaynak

İndirdim Fakat Bu Açıklamadan Sonra Kurmayı Düşünmüyorum..Saçmalık Resmen..

iyi de ne bekliyordun, sınırsız kullanım mı? Adam ürününü beleş kullanıma açmış, test edin diye ve buna süre limiti koymuş, bunun neresi saçmalık. Şu anki Win 7 piyasaya çıkacak olan win ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Bu yüzden de belli bir süre sonunda bu kullanımı kapatacak.

Ama muhtemelen böyle birşey yapabilmesi için güncelleştirme yayınlayacak. Güncelleştirmeyi yüklemessek sanırım restart atma olayı olmaz. Tabi kurduğumuz windows un içine süreyi yerleştirmediyse.
  • B.S.S.

hiç zannetmiyorum...yamayla alakası yok mevcut Win7 o tarihte kapanmaya programlanmıştır bikere...aynı shareware lar gibi...
  • @ B.S.S.
    Flashget 1.96 & 2.0 sürümünüde denedim,herhangi bir problem yasamadım.

@ Furios
    Nod32 v4.xxx sürümünü kullanıyorum herhangi bir problem yasamadım.

@ BaRo55
    BSS'nin yazdıklarına tamamen katılmakla birlikte, bu olayın cok basit bir sekilde cozuleceğinide düşünüyorum. Crackerlar için cok zor bir olay değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @Rizeli55
    olabilir ama Zirwo nun da dediği gibi crackerler için çok zor bir şey değil.

Flash Get in web sitesinden 1.96 yı indirdim, kurulumda hata verdi. Klasik versiyon 1.73 ü indirdim kurdum, çalışıyor ama liste aktardığım zaman aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. tamam tuşuna tıkladığımda ise programı kapatıyor ve downloadı iptal ediyor

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 9 Mayıs 2009; 15:09:20 >
  • Youtube jacker programını vistada ve win7'de çalıştıramama sorunu bir çoğunuzda olmuştur,bunun nedeni hosts dosyasının değiştirilememesidir.Hosts dosyasına ulaşmak için alttaki resimdeki yolu izleyin.Hosts dosyasına sağ tuş özellikler deyip Güvenlik sekmesine geçip 2. resme bakın

Düzenle tıklamadan önce mutlaka kullanıcı adınızı yukarıdan seçip Düzenleye öyle basın

Tekrar kulllanıcı adınızı seçip aşağıda değiştir kutusunu işaretleyip tamam deyip kapatın.

Hosts dosyasını sağ tuş özelliklerde çıkan ilk sayfada Salt okunuru kapatın

Hosts dosyasını not defteri ile açın ve resimde gördüğünüz gibi doldurun.Artık youtube sitesine girebilirsiniz...

• beyler win7'de de creative kartları adam akıllı kullanamayacağız yine ! donanımsal hızlandırmayı desteklemiyor :( camur gibi ses dinlemek istemiyorum
  • @ BSS

O hata Flashget'in vistadan kalma sorunu v2.0 dene birde
  • Ben de indiriyorum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.