Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ciddi ciddi soruyorum ya...opera ve maxthon la sitelere normal giriyorum ama internet explorer girmiyor ne yapacağım??

çünkü bazı siteler uyumsuzluk yaratabiliyor..

bir de hızlı başlat menüsü nasıl genişliyor??program kurup hızlı başlat a kısayol yarat diyorum ama birşey çıkmıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 10 Mayıs 2009; 12:04:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisondes

Windows 7'de Turkce altyazi sorunum var. Turkce karakterleri duzgun gostermiyor. Goruntulume dili, konum, bicim gibi seylerin hepsi Turkce ve Turkiye ama yine de olmadi. Bir tek klavyem inglizce ama bu xp'de hicbir zaman sorun olmamisti. Bu sorunu nasil duzeltebilirim?
  • Windows 7 Beta sürümlerinin resetleme olayı ile ilgili gerçek şudur.

Beta sürümler 1 Mart 2010 da bilgisayar açık ike her iki saatte bir bilgisayar kendinisi kapatacaktır. [ Reset veya Restart veya yeniden başlama değil]

Mart 2010 dan Haziran 2010 a kadar bu böyle devam edecek ve Haziran 2010 da işletim sistemi tamamen kullanılmayacak duruma gelecektir.

Cihazın her iki saatte bir kapanacağı ile ilgili uyarılar da 2010 Şubat 15 gibi bilgisayarlarda görüntülenmeye başlayacaktır.
  • @efege resmin net görünmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korsanlar15

autocad - solidworks - 3ds max kurup deneyen oldumu arkadaşlar ?

ewt autocad 2008 solid 2009 maz 2009 + vray sp2 , alias 2010 , cs4 master collection bunlar sorunsuz calısıo bende
  • Arkadaşlar bende Q6600 işlemcili bir PC var. Malesef RAM'im henüz 1GB ancak sorun olacağını düşünmüyorum.

Dün gece boot etmeden kurdum Windows 7'yi, birkaç olağan restart işleminden sonra kurulum işlemi tamamlandı fakat simsiyah bir masaüstü (mouse ikonu bile yok - sadece sağ alt köşede windows 7 built in 7000 hede belirteci) belirdi. On dakika filan böyle kaldı sonra restart ettim işletim sistemi çalıştı ancak hiçbir işlem yapmama izin vermiyor. Görüntü ayarları dahil, varolan default programları bile kullandırtmıyor. Güvenli modda çalıştırdım sorun yoktu. İlk sorum bu durumun neden kaynaklanıyor olduğu. Çözümü filan var mıdır? Vista da kullanmadım, pek bilmiyorum açıkçası sebebini.

Makina üzerinde işlem yapamadığım için daemon tools filan kuramıyorum ve bu yüzden boot dvd oluşturamıyorum. Şu an arkadaşın bilgisayarından yazıyorum ve birazdan boot dvd yaratarak yeniden sistemi kurmayı deneyeceğim. Ancak Windows 7 için boot dvd nasıl hazırlanır onu da bilmiyorum. Bu da yardım talep ettiğim ikinci nokta.

Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.
  • 2gb ram ile t6400 işlemcili laptopumda harika performans veriyor...

kurdugum programlar:
    office 2003
    winamp
    kmplayer
    firefox
    internet download manager
    flashget
    eset smart securty 4
    gizmo cventral(daemon toolsun yerine)daemon tools problem cıkartıyormus ama denemedim daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 10 Mayıs 2009; 15:01:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

daha önce uzun bir süre 7000 sürümünü kullandım,o haliyle bile vista ve xp den çok daha sevdim.şimdi ile tam anlamı ile harika olmuş,uygun bir fiyat yaparlarsa orjinal almayı da düşünüyorum şahsen.ama ultimatelerin de korkun ç bir fiyata sahip olacağını düşünüyorum.

ama genede harika bir şey olmuş,torrent pc'm deki vistayı silip onada win 7 ultimate yüklemeyi düşünüyoum,o kadar far ediyor ki hele başlangıç ekranı insana ayrı bi mutluluk veriyor bence

vistanın tekrar elden geçirilmiş ve hızlandırılmış versiyonu olsada bu win7 yi çok sevdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rammyroo

Arkadaşlar bende Q6600 işlemcili bir PC var. Malesef RAM'im henüz 1GB ancak sorun olacağını düşünmüyorum.

Dün gece boot etmeden kurdum Windows 7'yi, birkaç olağan restart işleminden sonra kurulum işlemi tamamlandı fakat simsiyah bir masaüstü (mouse ikonu bile yok - sadece sağ alt köşede windows 7 built in 7000 hede belirteci) belirdi. On dakika filan böyle kaldı sonra restart ettim işletim sistemi çalıştı ancak hiçbir işlem yapmama izin vermiyor. Görüntü ayarları dahil, varolan default programları bile kullandırtmıyor. Güvenli modda çalıştırdım sorun yoktu. İlk sorum bu durumun neden kaynaklanıyor olduğu. Çözümü filan var mıdır? Vista da kullanmadım, pek bilmiyorum açıkçası sebebini.

Makina üzerinde işlem yapamadığım için daemon tools filan kuramıyorum ve bu yüzden boot dvd oluşturamıyorum. Şu an arkadaşın bilgisayarından yazıyorum ve birazdan boot dvd yaratarak yeniden sistemi kurmayı deneyeceğim. Ancak Windows 7 için boot dvd nasıl hazırlanır onu da bilmiyorum. Bu da yardım talep ettiğim ikinci nokta.

Teşekkürler.

Sorunumu sadece boot olayına indirgiyorum o zaman :)

İndirmiş olduğum 2 küsür GB'lık Windows 7 dosyasını olduğu gibi dvd'ye mi yazıyorum boot için, yoksa boot dvd için farklı bir yol izlemem mi lazım? ya da daemon tools ile filan açıp içindeki bi dosyayı mı yazıcam dvd'ye?

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memcho

Her ne kadar XP kullanıcısı olsamda belli bir süre sonra Mİcrosoft, Windows 98 de olduğu gibi XP için güncelleştirmeleri yayınlamayacak. Belki O zaman geçerim

Aynen , şu anda geçmem ben de , ne zaman XP yetersiz kalırsa , o zaman geçerim.
  • Kurdum Gerçekten Muhtiş Birde Driver Program AÇıklarını + 64 Programları Oyunları Çıkarırlarsa İyi Olur
    Deamon toolsun win7 sürümü var ztn bi ekran kartı indirdim 64x harika xpden sonra yerini alcak w7
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende Q6600 işlemcili bir PC var. Malesef RAM'im henüz 1GB ancak sorun olacağını düşünmüyorum.

Teşekkürler.

Sorunumu sadece boot olayına indirgiyorum o zaman :)

İndirmiş olduğum 2 küsür GB'lık Windows 7 dosyasını olduğu gibi dvd'ye mi yazıyorum boot için, yoksa boot dvd için farklı bir yol izlemem mi lazım? ya da daemon tools ile filan açıp içindeki bi dosyayı mı yazıcam dvd'ye?

Teşekkürler.

daemondan yazdır ama şöyle biseyvar sürüme 7000 yazmısın şu anki güncel sürüm 7100 onu indirip kurarsan daha iyi olucaktır
  • a required cd dvd drive device driver is missing

bu hatayı verdi kurulumda, sizde verdi mi?
  • http://img23.imageshack.us/img23/7513/44426002.jpg

bu özelliklerdeki bir pc de sorun yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 10 Mayıs 2009; 18:58:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLuEmavi

a required cd dvd drive device driver is missing

hangi isletim sistemine nasıl kuruyosun anlatırsan kesin bir cevap verebilirim ama ilk görüsüm sanal diskten kurmayı calısmısın galiba oyle kurarken bi tek upgrade yapabilirsin
  • SXE malesef windows 7 de çalışmıyor.versiyon desteklemiyor deyip açılmıyor.
    XP MODE ile deneme şansım olmadı işlemcim virtualization technology 'yi
    deseteklememesinden dolayı.
  • Bu Win7 piyasaya çıktığında 64 Bit Ultimate versiyonunun fiyatı tahminen ne kadar olur?
  • Arkadaşlar ben dün kurdum, tüm donanımları tanıdı. Görüntü ve performans süper. Sadece vistada ki gibi ram canavarı olması canımı sıktı. Aslında bir kaç ayar yaparak ram kullanımı düşürülebilir. Masa üstü araçlar vb. Şuan 580 mb. ram kullanıyor. Xp den direk buna geçtim. RC olmasına rağmen çok stabil. Sorun yapan programlar oldu ama uyumluluk sekmesinden Win XP Sp 3 ayarı seçilince ve yönetici olarak çalıştır yapılınca hiç bir sorun kalmıyor. 1 Mart 2010 tarihinde her 2 saatte bir sistem kapanacak ama daha 8 ay war. Elbet bulunur bir çözümü :D Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan_28

Bu Win7 piyasaya çıktığında 64 Bit Ultimate versiyonunun fiyatı tahminen ne kadar olur?

250-300 dolar arası
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreen7

quote:

Orjinalden alıntı: bLuEmavi

a required cd dvd drive device driver is missing

hangi isletim sistemine nasıl kuruyosun anlatırsan kesin bir cevap verebilirim ama ilk görüsüm sanal diskten kurmayı calısmısın galiba oyle kurarken bi tek upgrade yapabilirsin

Evet x64 XP üstünde vmware ile kurmaya çalışırken bu hatayı aldım. Daha sonra farklı bir pcye sıfırdan kurmaya çalışırkende aynı hatayı aldım.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.