Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: reko

rapid olarak mevcut..12 rapıd lınkı...torrentlere guvenme..

linkleeri pmden atabilirmisin acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

overclock yapamıyorum bu işletim sistemi ile
    1 mhz frekans değişiminde bile sapıtıyor.

Ne yazıkki Windows 7 ile uyumlu Bios un çıkmasını beklemelisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: domainci_

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Eee o zaman RC indirmek daha iyi , hem 1 sene de kulalnılabiliyor

quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

En kısa zamanda Türkçesi çıkar umarım.

Arkadaşlar kendi sitemizde 7.100 RC + Türkçe + Ömür boyu aktivasyon yaması ile birlikte yayımladık
    msnden ulaşın destek verelim.

linktakas@hotmail.com

Ömür boyu yapmışsınızda bence Boş bi uğraşı olmuş yani çokta aman aman bişi yapmamaışsınız.Hangi arkadaş RC Sürümü ömür boyu kullanacakki Windows 7 Full Çıktığı Gün Direk zaten Torrent e düşecektir.1-2 Hafta sonrada Lisans İlacı çıkacaktır.Hiçkimse Kullanmaz Rc yi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: aruru

Merhaba ben win 7 rc yi microsoftun sitesinden indirdim. Dosya ***.htm olarak kayıtlı oldu. Daha sonra onu dosya isminden ***.iso olarak değiştirdim. rar dosyası çıktı. Rarı bilgisayara çıkardım. Klasör icinde setup.exe, autorun, vb.. şeyler çıktı. Setuptan kurmayı denedigimde win32 dosyası geçerli değil diye bir uyarı veriyor. Dosyaları dvd ye veri diski olarak yazdırdım bilgisayar başlayınca da setup açılmadı. Tam olarak ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

.iso yaptıktan sonra winrardan çıkarmıcaksınız Yha Nero vb.programlar ile kalıbı dvd ye yazcaksınız yada Deamon Tools ile mount edip öyle çalıştıracaksınız
  • Microsoft da bunu bekliyor siz şimdi win7 nin açığını buluyorsunuz microsofta bu açığı kapatıyor.Mirosoftun beklediği olay şimdi başlıyor.Win 7 nin orijinali çıktığında bu çalışmaların belkide tamamı çöpe gidecek.Win 7 bu sefer çok sağlam gelecek öyle xp gibi olmayacak.
  • arkadaslar bu msn niye calismiyor fikri olan varmi acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

64bit sürücülerle windows 7 de daha çalıştırılamadı ha bda sürücüyü yüklersen disq siz olarak yükleniyordu ama disq li olarak vista da kullandığın gibi henüz kullanılamıyor firma sürücüyü çıkartınca olabilir oyuzden 32bit ile devam

Pardon yyaw;ben 32bitte aldım o hatayı;o yüzden ben de xp ye devam

32 bitte çalışıyormuş arkadaşım önce aygıt yöneticisinden 4,3,2 driverini tanıt sonrada tekrar aygıt yöneticisinden 4,5,0 driverini tanıt.sonra 4,5,0 normal programlarını kur tanıyormuş.

ama bu allahın crzası 64 bitte çalışmıyor meret.en son vista 64 bitte ne güzel çalıştırmıştım

püfffffffffffffffffffffffff

4.4.0.0 sorunsuz yükleniyor 32bit'de 64 hiç denemedim.

İsteyenler için 4.4.0.0 Lite Server4pc içermez 782kb.
    http://rapid share.com/files/242762499/TS440_Lite.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 10 Haziran 2009; 0:35:54 >
  • Kesinlikle muhteşem.Xp den vazgeçemem diyordum çok ugraştım vistada da diretmeye çalıştım olmadı ama 7 fenalıklar fenalığı..Kesinlikle parasını verip orjinal alacagım.Bu sefer haketmişler..
  • 7200 ve turevlerı versıyonlar cıkıyor haberınız ola..
  • ya bide win7 32 bit denesemmi acaba?

kullanan arkadaşlar 32 ile 64 bit arasındaki fark nasıl?

bu sürücü olayları yüzünden bitürlü win 7 yi kullanamadım.hala xp ye devam ediyorum.vista yı da zamanında sürücüler yüzünden kullanamamıştım.sonradan düzeldi ama bendede heves kalmadı ki
  • Win7 7201 surumu 7100 yada 7137 ye gore cok degısıklık iceriyormu acaba ? farklılıklar neler
  • 7227 çıkmış...
  • Windows 7 7.100 7.137 7.201 hakkında herşey...

http://rapid share.com/files/243022454/windows7.rar
  • merhabalar ben Windows XP service pack 3 kullanmaktayım ben bir siteden windows 7 yi İndirdim adı şöyle " Win 7 Build 7100 TR " bu windows 7 olarak geçiyor sanal olarakta bilgisayara kurdum iyi gibi geldi. Benim sistemmi imzamdaki sistemde kasma gibi birşey olmaz herhalde okullar kapanınca o hafta windows 7 ye dönmek istiyorum . Bilgilendirirseniz sevinirim hangisi iyi hangisi kötü hangisi işime yarar. Şimdiden saoLun
  • quote:

Orjinalden alıntı: isbag

merhabalar ben Windows XP service pack 3 kullanmaktayım ben bir siteden windows 7 yi İndirdim adı şöyle " Win 7 Build 7100 TR " bu windows 7 olarak geçiyor sanal olarakta bilgisayara kurdum iyi gibi geldi. Benim sistemmi imzamdaki sistemde kasma gibi birşey olmaz herhalde okullar kapanınca o hafta windows 7 ye dönmek istiyorum . Bilgilendirirseniz sevinirim hangisi iyi hangisi kötü hangisi işime yarar. Şimdiden saoLun

7.201'e yükseltirsen çok daha iyi sonuç alırsın, her zaman yeni çıkanı tercih etmekte fayda var..
  • 7100 için olan dil dosyası üst sürümlerde çalışıyormu deniyen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoop_dogg

7100 için olan dil dosyası üst sürümlerde çalışıyormu deniyen varmı?

tam bende onu soracaktım.bende 7137 nin dil dosyasını 7201 e kurmayı düşünüyorum da.
  • Sanırım Windows 7 yi 0 dan yüklemek gerekiyor. Zira 2 farklı Windows 7 yi Vista' nın üzerinden kurmaya çalıştım. Kurulum normal gerçekleşiyor ama ilk açılış ekranında sadece sağ alt köşede versiyon yazısı ve simsiyah ekran var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoop_dogg

7100 için olan dil dosyası üst sürümlerde çalışıyormu deniyen varmı?

Her sürümün dil paketi ayrı yüklenmesi gerekiyor sorun çıkartabilir...

Windows 7 7.100 7.137 7.201 hakkında herşey...

http://rapid share.com/files/243022454/windows7.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domainci_ -- 11 Haziran 2009; 0:04:34 >
  • Bu kadar stabil çalışan bi windows görmedim vallaha helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.