Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vista' da kopyala yapıştır yaparak Windows7 yi DVD ye attım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Vista' da kopyala yapıştır yaparak Windows7 yi DVD ye attım.

ben asampoo burning studio 6 free programiyla yazmistim

isoyu gosterdim yazma sonrasi dogrulamayi 10x di heralde tam degeri hatirlamiyorum oyle bir deger secip yazidirmistim neroda da olaiblir ama neroda yazma hizini belirle secenegini goremedim o yuzden o programla yazdim sizde oyle yaparsiniz sorununuz cozulebilir gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Vista' da kopyala yapıştır yaparak Windows7 yi DVD ye attım.

direk iso dosyası olarak yazmadısan sorun olması çok normal zaten...
  • Zaten ISO olarak inmedi açıktı.
  • iso dosyası nasıl hazırlanır? nasıl cd'ye yazılır? nasıl türkçeleştirilir? nasıl aktive edilir?
    hepsi burada
    http://rapid share.com/files/243022454/windows7.rar
  • ISO olarak DVD ye yazdım. Normal boot etti, kurulum normal gerçekleşti.
    Ama kurulumdan sonra restart ettiğinde ekran simsiyah oldu. 10 dakika bekledim düzelmedi.
    Sonra kendim kapatıp yeniden açtım. Bu sefer aynı siyah ekran ama yine sağ alt köşede versiyon yazısından başka birşey yoktu.
    Windows 7 benim sistemi beğenmedi.
    Boşa yaktığım 2 DVD de cabası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEOR54

quote:

Orjinalden alıntı: sezka44

bu msn nin çalışmaması flash plyerdenmi kaynaklanıyor acaba acmıyor msn yi

uyumluluk modunu WİNXP SP3 yap sorun kalmaz kolay gelsin :)

bunuda denedim şimdi gene olmuyor yönetici modunda kur dedi oda yok orda vista sp1-2 falanda var onlardan birisimi olcak yoksa delirtti boyuna dönüyor acmıyor hata veriyor
  • pencereler simge durumuna inerken ve kapanırken 1 saniye takılıyor var mı çözümü..

sistem
    t9300 2.5 işlemci
    2 gb ram
    8400 gs ekran kartı
    7200 rpm hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 11 Haziran 2009; 22:33:44 >
  • ben indirdim ama harddisk bölmeye üşeniyorum. 520 gb lık boş alan var harddiskte .Acaba kaç gb ayırsam yeterli olur?30 gb sadece windows 7 için ayırsam ve oyunları windows 7 nin içinde olmadığı harddiskten çalıştırsam nasıl olur?
  • Uyku moduna geçtiğinde yani uyku moduna geçip tekrar sistem açıldığında ethernet çalışmıyor modemi hiç görmüyor.bende mecbur restart atıyorum ama kapanırken "windows kapanıyor" kısmında öylece kalıyor saatlerce dursada hiçbirşey değişmiyor bende mecbur kasadan reset tuşuyla kapatıp açıyorum.

bunun gibi sorunu olan varmı rc sürümünde ve çözümünü bilen????
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky27

Uyku moduna geçtiğinde yani uyku moduna geçip tekrar sistem açıldığında ethernet çalışmıyor modemi hiç görmüyor.bende mecbur restart atıyorum ama kapanırken "windows kapanıyor" kısmında öylece kalıyor saatlerce dursada hiçbirşey değişmiyor bende mecbur kasadan reset tuşuyla kapatıp açıyorum.

bunun gibi sorunu olan varmı rc sürümünde ve çözümünü bilen????

bende sorun olmamıştı ama win7nin ethernet sürücüleri için önerilen bir güncelleştirmesi var belki o sorunu çözüyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

ben indirdim ama harddisk bölmeye üşeniyorum. 520 gb lık boş alan var harddiskte .Acaba kaç gb ayırsam yeterli olur?30 gb sadece windows 7 için ayırsam ve oyunları windows 7 nin içinde olmadığı harddiskten çalıştırsam nasıl olur?

uğraşma, emeğine yazık olur. varsa boş harici disk, kur gör win7' i nedir ne değildir.
    bu uyumluluk modu da moda oldu. win2k ile başladı nedense bu win7' de ayyuka çıktı..
  • Wİn7 64 Bit kullanıyorum 7100 sürüm...Pc ye res attığımda Hoş geldiniz ekranından sonra AKTİVASYON ile ilgili bazı yönlendirmeler geldi ben de daha sonra sor seçeneğini seçtim böyle bi durumla karşılaşan oldu mu arkadaşlar???
  • Aktive neden etmedin bedava zaten.Microsoftun sitesinden Aktivasyon key i alcaksın ,Senden istedikleri adın soyadın ve e-mail adresin.
  • RTM sürümü çıkmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

RTM sürümü çıkmış.

artık Full sürümü çıksa ya, ben şahsen onu bekliyorum şimdili xp sp3 ile aramız iyi
  • 7137 versiyonunda çok basit buglar var, microsofta forumundan başka feedback gönderemiyor muyuz.
  • fake değil di mi? çünkü 7200lü versiyonların fake olduğu söyleniyor birçok sağlam warez forumunda. registry'de küçük bi değişiklikle buildi istediğin gibi göstertebiliyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gui-Wan

fake değil di mi? çünkü 7200lü versiyonların fake olduğu söyleniyor birçok sağlam warez forumunda. registry'de küçük bi değişiklikle buildi istediğin gibi göstertebiliyorsun.

Bana da fake gibi geldi ama yine de emin değilim.Okuduğum yorumlar hep fake olduğu yönünde.
  • yazılıp çizilenlere göre 7231 buildi de çıkmış, şimdi bi araştırma yaptım da..
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.