Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun kurdum. 45 dk karıştırdım. sıkıldım kaldırdım. tamam hızlı ama beyenmedim nedense.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

bugun kurdum. 45 dk karıştırdım. sıkıldım kaldırdım. tamam hızlı ama beyenmedim nedense.

Valla Helal Olsun ne diyim . Sevme 45dk ile anlaşılmazki.Siz ilerde galiba araba fln alırsanız alırsınız 45dk bi sürer geri satarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

Arkadaşlar bu windows 7 nin full sürümü ne zaman laptoplarda olmaya başlar ? 2009 bitmeden piyasa win7 li laptoplar çıkar mı ?

Belli olmaz ama bence win 7 yüklü dizüstü beklemek en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

bugun kurdum. 45 dk karıştırdım. sıkıldım kaldırdım. tamam hızlı ama beyenmedim nedense.

Valla Helal Olsun ne diyim . Sevme 45dk ile anlaşılmazki.Siz ilerde galiba araba fln alırsanız alırsınız 45dk bi sürer geri satarsınız.

• arkadaşlar dikkat ettim harıl harıl sistem hdd çalışıyor cpu %54 aşşağı inmiyor ne işlem yapıyor bulamadım
  • Arkadaşlar şuan microsoftun siteden 64 bit windows 7 yi çekiyorum. İngilizce sürümü. Acaba buna türkçe yama varmı? Bir teknoloji sitesinde gördüm , windows7 i kurduktan sonra güncelleştirmeleri açıp otomatik olarak türkçe yamayı indirebiliyormuşuz ? Bu doğru mu doğruysa 64 bit sürümünde işe yarar mı?
  • Benim PC'de xp yüklü.XP'yi kaldırmadan windows 7'yi kurabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Arkadaşlar şuan microsoftun siteden 64 bit windows 7 yi çekiyorum. İngilizce sürümü. Acaba buna türkçe yama varmı? Bir teknoloji sitesinde gördüm , windows7 i kurduktan sonra güncelleştirmeleri açıp otomatik olarak türkçe yamayı indirebiliyormuşuz ? Bu doğru mu doğruysa 64 bit sürümünde işe yarar mı?

Evet update ile ek dil desteği veriliyor, buna Türkçe'de dahil. W7 X64 EN-TR kullanıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES
    Benim PC'de xp yüklü.XP'yi kaldırmadan windows 7'yi kurabilir miyim?

Harddiskinde 25 gb alanının varsa evet çift işletim sistemli kurabilirsin. Ben vista-XP-W7 aynı bilgisayara kurdum ve güzel çalışıyorlar.
  • Wallla Manyak Olmuş;Tebrikler Microsofta...
    Düşünün Benim HP Compaq Mini'ye Kurdum Netbook'un Çehresi Değişti Hatta WVAN Driverini Bulamaz Demiştim Oda Takır Takır Çalışiyi Hatta xp sp3 ten Daha Hızlı...
  • Boş DVD'im kalmamış. Daemon'dan yükleyemez miyim?
  • microsoft bu sefer basardi gibi
  • Xp Ye Döndüm Bazı Eksikler Var
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Tek tık indirmek isteyenler için;

X86-32Bit:http://wb.dlservice.microsoft.com/dl/download/release/windows7/4/0/c/40c1e714-7910-4b38-9b5e-67fa522e6a44/7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso

X64-64Bit:http://wb.dlservice.microsoft.com/dl/download/release/windows7/e/b/5/eb58e76e-17fa-409b-855f-11fbe84d1c93/7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso

Keyler çalışıyormu bir fikrim yok.

usta tıklıyorum microsoftun sayfası açılıyo indirmiyo bana link verin bu son sürümün yaw yasal nasil olsa

İnternet adresini kopyala ve tarayıcının sekmesine yapıştır veya bir indirme yöneticisine adresi yapıştır direkt inmeye başlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

Arkadaşlar bu windows 7 nin full sürümü ne zaman laptoplarda olmaya başlar ? 2009 bitmeden piyasa win7 li laptoplar çıkar mı ?

Belli olmaz ama bence win 7 yüklü dizüstü beklemek en iyisi.

Benimde öyle bir düşüncem varda ,

3 senedir kullandığım laptop, beni ozamana kadar götürürmü emin değilim,

Laptop resmen dökülüyo
  • Ben en son 7127 de kaldım

En son hangisi çıktı ve 64 bit sürümü sızdırıldı mı?
  • arkadaşlar win7 de asus probe kurabilen oldumu ?

ayrıca ben 7048 kullanıyorum memnunum diğer sürümlere nasıl yükseltirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 17 Haziran 2009; 1:52:15 >
  • windows 7 rc 7201 versiyonunu kullanıyorum,genel manada memnunum ama son günlerde sıklaşan donma sorunları yaşamaya başladım sizce sorun ne olabilir, sistem tamamen donuyor restart atmak zorunda kalıyorum, bazen açılır açılmaz bazende 2-3 saat sonra, vistadayken böyle bir sorunum yoktu, yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • Sony Vaıo dizüstüne kurdum.. Herşeyi tanıdı bütün aygıtları.Süper.. Vista gibi hantal değil
  • genel anlamda güzel fakat bazen pencere geçişlerinde sapıtıyor. yanıt alınamıyor mesajı ve 10-15 saniye sonra kendine geliyo PC
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.