Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sistemi açtıktan bi süre sonra makina harıl harıl çalışıyor cpu %55 aşşağı inmiyor hdd sanki bir tarama yapıyor deli gibi hdd ışığı yanıyor ama allta çalışan bir işlem bulamadım bazen kendi kendine duruyor

sanırım cpu %42 kullanan bu programı buldum "searchindexer.exe" isimli bir program bu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 17 Haziran 2009; 10:11:39 >
  • RTM sürümü sanırım son sürüm yani yapımı tamamlanmış anlamında diye biliyorum. Eğer doğruysa ben artık Windows 7'ye geçeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

arkadaşlar sistemi açtıktan bi süre sonra makina harıl harıl çalışıyor cpu %55 aşşağı inmiyor hdd sanki bir tarama yapıyor deli gibi hdd ışığı yanıyor ama allta çalışan bir işlem bulamadım bazen kendi kendine duruyor

sanırım cpu %42 kullanan bu programı buldum "searchindexer.exe" isimli bir program bu nedir

o işlem hdd'nizdeki tüm dosyaları indexler, yani yerini , türünü ve ismini not alır. Böylece Arama yaptığınızda çok çabuk sonuca ulaşabilirsiniz. Bir süre sonra index işlemi bitecektir. O zaman işlemci kullanımı normala dönecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

quote:

Orjinalden alıntı: satoyama

arkadaşlar sistemi açtıktan bi süre sonra makina harıl harıl çalışıyor cpu %55 aşşağı inmiyor hdd sanki bir tarama yapıyor deli gibi hdd ışığı yanıyor ama allta çalışan bir işlem bulamadım bazen kendi kendine duruyor

o işlem hdd'nizdeki tüm dosyaları indexler, yani yerini , türünü ve ismini not alır. Böylece Arama yaptığınızda çok çabuk sonuca ulaşabilirsiniz. Bir süre sonra index işlemi bitecektir. O zaman işlemci kullanımı normala dönecek.

Tabi böyle bir şey istemiyorsa Indexleme işlemini kapatma gibi bir imkanı da var.
  • arkadaşlar bende dün itibariyle artık windows 7 kullanıcısıyım türkçe yamasınıda yaptım çok güzel ama 2 adet sorunu çözemedim

1.si webcamı tanımadı

2.si klavyedeki FN tuşlarını kullanamıyorum

laptopum samsung r510

bu konuda yardım ederseniz sevinirim
  • Bilgisayarımın kaç X olduğuna nerden bakarım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Wallla Manyak Olmuş;Tebrikler Microsofta...
    Düşünün Benim HP Compaq Mini'ye Kurdum Netbook'un Çehresi Değişti Hatta WVAN Driverini Bulamaz Demiştim Oda Takır Takır Çalışiyi Hatta xp sp3 ten Daha Hızlı...

Hocam hangi sürümü kurdunuz. Şu an için 7260 sürümü kullanımda.
  • Microsoftun sitesinde Win7 sürümlerini seçip indirebileceğim bir link göremedim, Get the download kısmında sadece 7100 sürümünü indirebiliyorum.Son sürümü nereden indirebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alamana55

Microsoftun sitesinde Win7 sürümlerini seçip indirebileceğim bir link göremedim, Get the download kısmında sadece 7100 sürümünü indirebiliyorum.Son sürümü nereden indirebilirim?

Çeşitli torrent sitelerinde bir çok sürümü bulunmaktadır.
  • Şuan için en son yayımlanan sürüm hangisi arkadaşlar ?

7137 TR mevcut, bu yayımlanan son sürüm ile arasındaki farklar neler ? Kaldırıp, kurmaya gerek varmı ?
  • ben vistada 64 bit kullanıyordum ama koskoca CANON firmasının 64bit driver'ı olmadığı için 32 bit kullanmak zorunda kaldım
    acaba bundada aynı sorunu yaşarmıyım ?
  • acaba microsofttan bir aciklama felan geldimi.RTM surumunude dagiticakmi acaba rcde oldugu gibi?bu konu hakkinda bisey duyan okuyan varsa bizimle paylasirsa iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiTRo_4LiF3

acaba microsofttan bir aciklama felan geldimi.RTM surumunude dagiticakmi acaba rcde oldugu gibi?bu konu hakkinda bisey duyan okuyan varsa bizimle paylasirsa iyi olur

Windows 7 RTM bu hafta?

Rus sitesi Wzor'a göre Microsoft'un gelecek nesil işletim sistemi Windows 7'nin RTM (release to manufacturing/ üretime hazır) versiyonu 15-19 Haziran tarihleri arasında üreticilere yollanmaya başlanacak. Eğer Wzor'un dedikodusu doğru çıkarsa, önümüzdeki hafta içinde Windows 7 RTM sürümünü görme şansımız olabilir. İç kaynaklara göre 7260 numaralı sürüm, halen en son win7_rtm özelliğine sahip olarak görülüyor ve 7260.win7_rtm.090612-2110 etiketini taşıyor. Windows 7�nin satışa sunulacak resmi verisyonu ise 22 Ekim'de son kullanıcı ile buluşacak.

Kaynak
  • Geniş ekran monitörlerde, 4:3 formatında bi oyun açtığımızda hala sol ve sağ kısımlarda siyah boşluk kalıyormu ? 7100 de öyleydi.. Sildim xp ye döndüm.
  • bende ilk önce 7000 sürümünü kurmuştum daha sonra onu sildim 7100 sürümüne gectim ve ilginc bir sorun cıktı... kullandıgım LCD samsung T260 MAX 1920*1200 veriyor... 7000 sürümünde bu oranı sorunsuzca buldu sistem fakat 7100 sürümünde 1600*1200'den yüksek secenek görünmüyor... sorun nedir sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Geniş ekran monitörlerde, 4:3 formatında bi oyun açtığımızda hala sol ve sağ kısımlarda siyah boşluk kalıyormu ? 7100 de öyleydi.. Sildim xp ye döndüm.

benim en sevdiğim özellik de o zaten ve olması gereken de öyle değil mi?
    orjinal çözünürlüğünün dışına çıkınca adamlar şişman gözüküyor, yuvarlaklar elips oluyor
    öyle oyun oynamak Türkiye'de 16:9 LCD ve plazma tv kullanmaya benziyor ama hala 16:9 yayın yok nasıl olacak
  • acil yardım !!!

arkadaşlar bu uyarı çıktı ya deli oldum 12 gün kaldı diyor ben daha uzun biliyorum ne yapmam lazım

Windows 7 RC kullanıma sunuldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Geniş ekran monitörlerde, 4:3 formatında bi oyun açtığımızda hala sol ve sağ kısımlarda siyah boşluk kalıyormu ? 7100 de öyleydi.. Sildim xp ye döndüm.

benim en sevdiğim özellik de o zaten ve olması gereken de öyle değil mi?
    orjinal çözünürlüğünün dışına çıkınca adamlar şişman gözüküyor, yuvarlaklar elips oluyor
    öyle oyun oynamak Türkiye'de 16:9 LCD ve plazma tv kullanmaya benziyor ama hala 16:9 yayın yok nasıl olacak

+1 fakat

şu anda HD kanallar haricinde sadece trt türk 16:9 yayın yapıyor daha bir çok standart dı oturtamadılar ona sıra zor gelir gibi
  • Tavsiye edilen RAM 1 GB ise kim bilir adam gibi çalışması için kaç GB ram gerekecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Bilgisayarımın kaç X olduğuna nerden bakarım?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.