Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

quote:

Orjinalden alıntı: NiTRo_4LiF3

quote:

Şuanda 64bit vista kullanıyorum ve win7 64'e geçmek istiyorum fakat win7 rc rtm hakkında bir bilgim yok.Tam sürümü ne zaman çıkacak win7 nin belli mi?Şuanda rc kullanan arkadaşlar full çıktığında full versiyonuna nasıl geçecekler?Sizce full versiyonun çıkmasını mı bekleyeyim yoksa rc kurayım mı yardımcı olursanız sevinirim.

rc su anda cogu kisinin kullandigi surum rtm daha cikmadi full surum 22 ekim 2009 da cikicak rtm surumu temmuzun basinda cikacak full surum cikinca yeniden format atip full surume geceriz bana gore artik xpnin bi albenisi kalmadi windows 7 oldukca performansli geldi gunluk kullanim icin cok ideal oyun performansi genel olarak iyi fakat xpde daha rahattim onuda rc olmasina bagliyorum artik yeni full surum+ekran karti driverleri vs duzelir zamanla ben senin yerinde olsam rcye gecerdim cunku bircok yenilik+kullanim kolayligi windows 7nin bana gore en buyuk yeniligi pratikliktir hersey elinin altinda aradigin herseye hemen ulasabiliryorsun artik masa ustunu kullanmaz oldum sadece acarken goruyorum masa ustunu o kadar cunku bana gerekli olan hersey arac cubugumda var sana soyleyeceklerim bunlar secim senin

Teşekkürler...Peki bu rc sürümü de bir dvdye iso şeklinde çekip format atıyoruz değil mi ?

evet iso seklinde microsoftun sitesinden indirebilirsiniz hizli bir sekilde dvdye atip normal format gibi kuracaksiniz fakat kurulum dili ingilizcedir bilginiz olsun kurulum bittikten sonra guncellestirmeler ile turkce dil paketini yukleyip sistemi turkce kullanabilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şuanda 64bit vista kullanıyorum ve win7 64'e geçmek istiyorum fakat win7 rc rtm hakkında bir bilgim yok.Tam sürümü ne zaman çıkacak win7 nin belli mi?Şuanda rc kullanan arkadaşlar full çıktığında full versiyonuna nasıl geçecekler?Sizce full versiyonun çıkmasını mı bekleyeyim yoksa rc kurayım mı yardımcı olursanız sevinirim.

rc su anda cogu kisinin kullandigi surum rtm daha cikmadi full surum 22 ekim 2009 da cikicak rtm surumu temmuzun basinda cikacak full surum cikinca yeniden format atip full surume geceriz bana gore artik xpnin bi albenisi kalmadi windows 7 oldukca performansli geldi gunluk kullanim icin cok ideal oyun performansi genel olarak iyi fakat xpde daha rahattim onuda rc olmasina bagliyorum artik yeni full surum+ekran karti driverleri vs duzelir zamanla ben senin yerinde olsam rcye gecerdim cunku bircok yenilik+kullanim kolayligi windows 7nin bana gore en buyuk yeniligi pratikliktir hersey elinin altinda aradigin herseye hemen ulasabiliryorsun artik masa ustunu kullanmaz oldum sadece acarken goruyorum masa ustunu o kadar cunku bana gerekli olan hersey arac cubugumda var sana soyleyeceklerim bunlar secim senin

Teşekkürler...Peki bu rc sürümü de bir dvdye iso şeklinde çekip format atıyoruz değil mi ?

evet iso seklinde microsoftun sitesinden indirebilirsiniz hizli bir sekilde dvdye atip normal format gibi kuracaksiniz fakat kurulum dili ingilizcedir bilginiz olsun kurulum bittikten sonra guncellestirmeler ile turkce dil paketini yukleyip sistemi turkce kullanabilirsiniz

Hocam çok teşekkürler,vizelerim başlamadan en yakın zamanda kuracağım win7 yi.
  • rica ederim ne demek yanliz bu win 7 oyle bi bagimlilik yaptiki bende ne isse hayatimda ilk defa orjinal isletim sistemi alma istegi olustu
  • kesınlıkle ındırme olmayacak...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: callx

rtm sürümünü de microsoft'un sitesinden indirebilecek miyiz ?

iste benimde merak ettigim nokta yaparmi boyle bisey windows
    aslinda yapmasi mantikli olur son dakika geri donusleriyle hatalari,aciklari kapamasi daha kolay olur daha mukemmel bir isletim sistemi cikmis olur bence yapar
  • quote:

rica ederim ne demek yanliz bu win 7 oyle bi bagimlilik yaptiki bende ne isse hayatimda ilk defa orjinal isletim sistemi alma istegi olustu

Bende de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

kesınlıkle ındırme olmayacak...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: callx

rtm sürümünü de microsoft'un sitesinden indirebilecek miyiz ?

iste benimde merak ettigim nokta yaparmi boyle bisey windows
    aslinda yapmasi mantikli olur son dakika geri donusleriyle hatalari,aciklari kapamasi daha kolay olur daha mukemmel bir isletim sistemi cikmis olur bence yapar

neyse artik olmadi netten baska yerlerden felan temin ederiz bizde yanliz turkce dil destegi olurmu acaba rtm ye onu merak ediyorum

birde soru sorayim hazir gelmisken 7100 surumunden sonra hangi surumde turkce dil destegi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

quote:

rica ederim ne demek yanliz bu win 7 oyle bi bagimlilik yaptiki bende ne isse hayatimda ilk defa orjinal isletim sistemi alma istegi olustu

Bende de.

Orijinal Türkçe acaba ne zaman çıkar ve tahminen fiyatı ne olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

quote:

Bende de.

Orijinal Türkçe acaba ne zaman çıkar ve tahminen fiyatı ne olur?

Vistayla Aynı telden Olcağı Kesin Fiyat konusunda
  • ekim ayında ıngılızce ve dıger 6 dılde cıkıcak turkce ıse kasımı bulabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

ekim ayında ıngılızce ve dıger 6 dılde cıkıcak turkce ıse kasımı bulabılır

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

RTM den 28 gün sonra çıkar

yani kasımın ortalarında felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 22 Haziran 2009; 0:24:07 >
  • arkadaşlar rtm beklesemmi şu an beta var rtm nezaman çıkar acaba
  • arkadaslar bu nasıl birşeydir....pc yi actıktan sonra masaustu gorunumu boyle

yani bir sorun yokmus gibi ; ancak ekranın sag tarafına cektikce mouse gidiyo da gidiyo ben goremiorum tabi...meger asıl boyle imis masaustu

win 7 ye gecince boyle oldu....nasıl duzeltebilirim????
  • windows xp ya gözünü sevim xp

windows vista
    windows 7

TAM Bİ REZALET
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkmirror

windows xp ya gözünü sevim xp

windows vista
    windows 7

TAM Bİ REZALET

oha!!! Siz Bu Sistemleri Kullandınız mı ve nasıl bir pc ye kurmayı denediniz de rezalet olduğuna karar verdiniz.Siz Bilirsiniz Çağ Değişirken Siz Hala 2002 İşletim Sisteminde Kalın Dx10,11 Hak getire onlarda neymş Miss gibi Dx9 var dimi:D
  • rtm bekleyen arkadslar temmuz basnda cıkıcak...
  • neye gore rezalet acıklarsanız sevınırım..banda xp camur gıbı gelıyor..seven xp den bence daha hızlı daha rahat..
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkmirror

windows xp ya gözünü sevim xp

windows vista
    windows 7

TAM Bİ REZALET
  • Ben bilgisayarı yatarken açık bırakıyorum.Torrent'ten download yapıyorum.Ama bilgisayar belli bi dakikadan sonra kendini uyku moduna alıyor ve indirmeyi durduruyor.Uyku modunu kapamanın bi yolu var mı?
  • Tam Olarak Bilmesemde Güç Seçeneklerinden İptal edebilirsin,XP ve Vistadaki gibi galiba
  • Ya bu ne zaman açıksız bi şekilde piyasaya sunulcak o hâlini indirmek istiyorum.Sürekli değişcek böyleyken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

Tam Olarak Bilmesemde Güç Seçeneklerinden İptal edebilirsin,XP ve Vistadaki gibi galiba

Aynen vistadaki gibi güç seçeneklerinden 1 saat olan uyku modunu kapatabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.