Betası çıktığında direk kurdum. Windows Vista Entrp. kullanıyordum. Ona göre performansı inanılmaz derecede fark ediyor. Yönetmenim uzun süredir kullandığı vistasindan performansı gördükten sonra windows 7 ' ye geçti. Evdeki pcmin ramini 4 gb yaptıktan sonra Windows 7 ' e geçiş y apıcam tamamiyle.
su an en stabıl surum 7260..rtm de 13 temmuz gıbı cıkıcak..7100 de bazı sorunlar yasayabılırsınız..
İlk zamanlar güzeldide zaman ilerledikçe Performans'da düşüşler yaşadım ve tekrar XP SP3'e geri döndüm.
RTM gelsin tekrar geri dönebilirim.
Beyler daha yeni olduğu için hatalar felan mevcut. Hemen atlamayın , savunmayın İşletim sistemini Yok işte Windows 7 gibisi yok felan gibisinden yorumlar yapmayın neyin ne olduğu belli ha nedir abi biraz beklersin o zaman daha sağlıklı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: ScRyedd
İlk zamanlar güzeldide zaman ilerledikçe Performans'da düşüşler yaşadım ve tekrar XP SP3'e geri döndüm.
RTM gelsin tekrar geri dönebilirim.
bende ya ilk zamanlar gayet güzel çalışıyordu şuanda performansı çok düştü ,fazla programda yok sadece arka planda avast çalışıyor virüs falan da kaptığını sanmıyorum
Bizim gibi kotalılar napacak?
7260 Türkçe kurdum acayip takılıyor.7260 ingilizce bile takılmıyordu.Ne oldu buna anlamadımki
arkadaşlar kardeşin bilgisayarına vin 7 kurdum fakat başlat çubuğunda açılan dosyaları gerçek zamanlı resimli göstermiyor ne yapabilirim
7229 İndirmiştm RTM Duyunca Kurmaktan Vazgeçtim..
arkadaşlar windows 7 aero peek özelliği çalışmıyor. bilgisayarda daha önce vista starter yüklüydü bende üstüne win 7 kurdum herşey tamam ama aero peek özelliği çalışmıyor acaba sorun donanımsal mı yoksa starter üzerine kurulduğu için olmuş olabilirmi. win 7 64 bit aynı sistemi kandi bilgisayarımada aynı şekilde kurdum bende vista premium yüklüydü hiçbir sorun yok..işlemci cor duo 2000 serisi işlemci hızı 1.8 ram 2 gb sorun donanımdan kaynaklanıyor olabilirimi.
quote:
Orjinalden alıntı: tsafak
arkadaşlar kardeşin bilgisayarına vin 7 kurdum fakat başlat çubuğunda açılan dosyaları gerçek zamanlı resimli göstermiyor ne yapabilirim
quote:
arkadaşlar windows 7 aero peek özelliği çalışmıyor. bilgisayarda daha önce vista starter yüklüydü bende üstüne win 7 kurdum herşey tamam ama aero peek özelliği çalışmıyor acaba sorun donanımsal mı yoksa starter üzerine kurulduğu için olmuş olabilirmi. win 7 64 bit aynı sistemi kandi bilgisayarımada aynı şekilde kurdum bende vista premium yüklüydü hiçbir sorun yok..işlemci cor duo 2000 serisi işlemci hızı 1.8 ram 2 gb sorun donanımdan kaynaklanıyor olabilirimi.
quote:
Ekran kartının sürücüsünü yükleyin.Eğer yüklediğinizde çalışmıyorsa Masaüstüne sağ tık > özellikler'den temayı "Windows 7" olarak değiştirin.
dvd halinde eline RC versiyon olan var mı acaba? Ankaradayım indirme olanağım yok nete fazla giremiyorum bana gönderebilecek birisi var mıdır? hayrına:)
Beyler daha yeni olduğu için hatalar felan mevcut. Hemen atlamayın , savunmayın İşletim sistemini Yok işte Windows 7 gibisi yok felan gibisinden yorumlar yapmayın neyin ne olduğu belli ha nedir abi biraz beklersin o zaman daha sağlıklı olur.
aynen katiliyorum hocam
arkadaşlar , laptopuna windows7 kurup da ekran yenileme hızını 60 hertz yapabilen var mı? yada normal pc ye kurup değiştirebilen? ben 59 dan 60 a çıkaramıyorum da.