Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Ya bu ne zaman açıksız bi şekilde piyasaya sunulcak o hâlini indirmek istiyorum.Sürekli değişcek böyleyken.

Windows 7'nin cikis tarihi 22 Ekim 2009.
  • arkadaşlar windows 7 yi yeni kurdum nasıl türkçe yapabilirim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31367738/tm.htm bu sayfada bulabılırsın kolay gelsın..

quote:

Orjinalden alıntı: tsafak

arkadaşlar windows 7 yi yeni kurdum nasıl türkçe yapabilirim

• arkadaşlar 7000 sürümünden 7260'a upgrade yapılabiliyor mu? 7000 kullanıyordum şimdi 7260'ı indirdim. upgrade yapılamadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHArcadia

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Ya bu ne zaman açıksız bi şekilde piyasaya sunulcak o hâlini indirmek istiyorum.Sürekli değişcek böyleyken.

Windows 7'nin cikis tarihi 22 Ekim 2009.

Üff çok varmış be
  • rtm 1 hafta sonra cıkıcak..az kaldı..ekımde fınal cıkıcak..rtm ıle fınal yuzde 99 aynı olucak..
  • şimdi elimdeki betayı formatlayıp RC kurmak istemiyorum, buna uyarı vermeye başladı XP yede dönmek istemiyorum, rtm bekliycem başka çare yok, sonra full sürüm çıkana kadar idare eder beni sanırım

haksızmıyım
  • Xp ye dönersen garipsersin onu diyim ondaki rahatlık geri xp :D Şeherden Çıktım Köye olur:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

rtm 1 hafta sonra cıkıcak..az kaldı..ekımde fınal cıkıcak..rtm ıle fınal yuzde 99 aynı olucak..

rtm falan daha kurmam zaten sorunsuz çalışıyor, motor oldu bilgisayar paso yenisini kurmaktan
    nasıl olsa kasımda tam sürümü çıkar o zaman tam sürüme geçeriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

Xp ye dönersen garipsersin onu diyim ondaki rahatlık geri xp :D Şeherden Çıktım Köye olur:D

Aynen win7'den sonra xp'ye dönünce çok garip oldu xp çöp gibi geliyor artık.
  • Windows 7 7.100 7.137 7.201 7.229 hakkında herşey... Türkçe + Aktivasyon vs. başka yerde arama

http://rapid share.com/files/243022454/windows7.rar
  • Windows 7 güzel olmuş , Vista'dan sonra çok daha hızlı ve kullanışlı geldi
  • Microsoftun sitesinden "7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd" şu sürümü indirdim. Şimdi bunu dvdye nasıl yazacam arkadaşlar. rarlanmış haliyle mi atmak lazım yoksa klasöre çıkartıp öyle mi yazacam? Ayrıca bootable olması için neroda ne gibi işlemler yapmak lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • beyler kuzenim win 7 kurdu ama winrar ı bile kuramadım dedi bana.hiç bi program kuramamış bende o yüzden kurmaya çekiniyorum.
  • arkadaşlar benim sağ altta build 7100 gibi bir şey yazıyor en son sürümü bu değilmi windows 7 nin?
  • arkadaşlar benim sistem özelliklerim biraz yüksek ve abartılı bir sistem.Sistemimden en iyi sonuçları almak için Vista 64bit kurdum fakat oynadığım oyunlar, sanırım 64 bit kullanmamdan dolayı sürekli hata veriyor.Size sorum şu: ben 64 bit kullanmaya devam etmeli miyim, vista 32 bite mi geçmeliyim, yoksa Windows 7'nin rtm sürümünün çıkmasını bekleyeyim mi?Lütfen bana fikir verin kararsız kaldım ne yapacağım konusunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gNoMeMRe

beyler kuzenim win 7 kurdu ama winrar ı bile kuramadım dedi bana.hiç bi program kuramamış bende o yüzden kurmaya çekiniyorum.

Bendede msn ve nvidia driver gibi programlar kurulmadı ilk başta. Unicode la ilgili herşey. Unicode u türkçe/türkiye yaparsan aslan kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartthy -- 23 Haziran 2009; 17:27:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bartthy

quote:

Orjinalden alıntı: gNoMeMRe

beyler kuzenim win 7 kurdu ama winrar ı bile kuramadım dedi bana.hiç bi program kuramamış bende o yüzden kurmaya çekiniyorum.

Bendede msn ve nvidia driver gibi programlar kurulmadı ilk başta. Unicode la ilgili herşey. Unicode u türkçe/türkiye yaparsan aslan kesiliyor.

hocam yükleyeceğim türkçe zaten
  • quote:

rtm 1 hafta sonra cıkıcak..az kaldı..ekımde fınal cıkıcak..rtm ıle fınal yuzde 99 aynı olucak..

RTM zaten cd'lere basmak üzere fabrikaya gönderilmesi anlamına geliyor. Yani RTM "final" demektir bildiğim kadarıyla.... Ancak şu da var, bu Windows 7 için çok fazla build yapıldı, belki RTM'den sonra da güncellenebilir piyasaya çıkmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogan23

quote:

RTM zaten cd'lere basmak üzere fabrikaya gönderilmesi anlamına geliyor. Yani RTM "final" demektir bildiğim kadarıyla.... Ancak şu da var, bu Windows 7 için çok fazla build yapıldı, belki RTM'den sonra da güncellenebilir piyasaya çıkmadan.

kesin 1 ay sonra service pack 1 çıkar :)
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.