Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010'a kadar bedava olarak Microsoft'un sitesinden indirebiliyoruz ama 2010'dan sonra her yarım saatte bir pc kapanıcakmış.Orjinal yazılım edinmek için.Doğru mu bu?
  • arkadaşlar outlook tarzı bi mail programı yokmu içinde bu win 7 nin
  • quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

overclock yapamıyorum bu işletim sistemi ile
    1 mhz frekans değişiminde bile sapıtıyor.

Ne yazıkki Windows 7 ile uyumlu Bios un çıkmasını beklemelisiniz.

Alakası yok,ben şuan Win7 64Bit ile Q6600'ü 3,0Ghz de kullanıyorum.
  • Mozilla yüklediğimde flash ıda yüklüyorum (facebook ta yada donanımhaber deki kenar köşede oynatması gereken flash ları açmıyor.İşin garibide flash ı yüklemesine ragmen aynı şeyi yapıyor..Ama İE da bir sorun yok bu sorun herkeste varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakandurden -- 11 Haziran 2009; 3:34:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakandurden

Mozilla yüklediğimde flash ıda yüklüyorum (facebook ta yada donanımhaber deki kenar köşede oynatması gereken flash ları açmıyor.İşin garibide flash ı yüklemesine ragmen aynı şeyi yapıyor..Ama İE da bir sorun yok bu sorun herkeste varmı ?

Dostum aynı sorunu bende yaşıyordum.. BAŞLAT a bas TÜM PROGRAMLARI seç..!! explorer 64 bit seçtiysen sorun yapar.. flash playerın 64 bit i henüz çıkmadığından oluyor.. explorer i 32 bit kullan.. resme dikkat et dostum.. sorunun çözülecektir.. :))

ben çok uğraşmıştım :)

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEOR54 -- 11 Haziran 2009; 4:28:03 >
  • vista kullanıyordum(64 bit) xp ile vista arasında çok hız farkı görmemiştim hatta 1-2 ay hem vista vardı hem xp bu süre boyunca xpyi hiç kullanmayınca sildim...

geçen hafta doğru düzgün çalışmayan hddye win7 kurdum denemek için beğendim esas hddye kurmak için geri taktım(vista yüklü olanı) vistayı açınca win7ye göre inanılmaz yavaş olduğunu gördüm. şuanda win7 kurulu gayet güzel tam sürümü bekliyorum :)

tek sıkıntım var oda windows mail bi çalıştırsam tam istediğim gibi olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: domainci_

quote:

Orjinalden alıntı: isbag

merhabalar ben Windows XP service pack 3 kullanmaktayım ben bir siteden windows 7 yi İndirdim adı şöyle " Win 7 Build 7100 TR " bu windows 7 olarak geçiyor sanal olarakta bilgisayara kurdum iyi gibi geldi. Benim sistemmi imzamdaki sistemde kasma gibi birşey olmaz herhalde okullar kapanınca o hafta windows 7 ye dönmek istiyorum . Bilgilendirirseniz sevinirim hangisi iyi hangisi kötü hangisi işime yarar. Şimdiden saoLun

7.201'e yükseltirsen çok daha iyi sonuç alırsın, her zaman yeni çıkanı tercih etmekte fayda var..

bilgiler için saoLun
  • bu msn nin çalışmaması flash plyerdenmi kaynaklanıyor acaba acmıyor msn yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezka44

bu msn nin çalışmaması flash plyerdenmi kaynaklanıyor acaba acmıyor msn yi

uyumluluk modunu WİNXP SP3 yap sorun kalmaz kolay gelsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakandurden

Mozilla yüklediğimde flash ıda yüklüyorum (facebook ta yada donanımhaber deki kenar köşede oynatması gereken flash ları açmıyor.İşin garibide flash ı yüklemesine ragmen aynı şeyi yapıyor..Ama İE da bir sorun yok bu sorun herkeste varmı ?

bunun sebebi flash playerın ie için ayrı firefox opera gibi tarayıcılar için ayrı olarak yüklenmesidir
    adobe'un sitesinden flash playerı indirmeye çalıştığınızda firefox için ayrı bir dosya göreceksiniz
  • Arkadaşlar sistemim:

Pentium 4 2.6 Ghz CPU
    2x512=1 Gb RAM
    256 Mb Nvidia FX 5700 Ekran Kartı

Windows 7'yi yukarıdaki konfigürasyon ile sorunsuz bir biçimde kullanabilir miyim?.
  • quote:

Orjinalden alıntı: U 517

Arkadaşlar sistemim:

Pentium 4 2.6 Ghz CPU
    2x512=1 Gb RAM
    256 Mb Nvidia FX 5700 Ekran Kartı

Windows 7'yi yukarıdaki konfigürasyon ile sorunsuz bir biçimde kullanabilir miyim?.

Evet rahatlıkla kullanabilirsin...
  • Cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

overclock yapamıyorum bu işletim sistemi ile
    1 mhz frekans değişiminde bile sapıtıyor.

Ne yazıkki Windows 7 ile uyumlu Bios un çıkmasını beklemelisiniz.

Alakası yok,ben şuan Win7 64Bit ile Q6600'ü 3,0Ghz de kullanıyorum.

millet sorun diyor ama bende q6600 3600 de çalışıyor hiç bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar.

ama oc li iken win7 yi kurdum.belki sonradan oc yapınca sorun çıkarıyodur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

ya bide win7 32 bit denesemmi acaba?

kullanan arkadaşlar 32 ile 64 bit arasındaki fark nasıl?

bu sürücü olayları yüzünden bitürlü win 7 yi kullanamadım.hala xp ye devam ediyorum.vista yı da zamanında sürücüler yüzünden kullanamamıştım.sonradan düzeldi ama bendede heves kalmadı ki

Eğer windowsun çok alışık olmadığı programları kullanacaksan 32 bit kurmanı öneririm.Çünkü 64bit bazen programlarda sorun çıkarıo.Ve o programların genellikle 64bit versiyonu olmuyor...
  • DVD ye yazıp kurayım dedim. Açılışta DVD yi bir süre çeviriyor ve sonra hiçbir alamet yok.
  • @Burak[Alper] hocam sorunun dvd kaynaklı olabilir.Yada biostan first boot device'n cdrom'a yönelik değildir.Bunları bi kontrol etmenizi öneririm...
  • DVD Philips
    Açılışta first boot device CD-ROM
  • sorunun dvdde olabilir bendede oldu o hata yazim hizini kac yaptin ben en son hizda yapmistim tavsiyem en dusugu sec ve dvd dogrulama seceenegini sec daha saglikli sonuc alirsin ben o sekilde cozdum problemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: $WINDLE

sorunun dvdde olabilir bendede oldu o hata yazim hizini kac yaptin ben en son hizda yapmistim tavsiyem en dusugu sec ve dvd dogrulama seceenegini sec daha saglikli sonuc alirsin ben o sekilde cozdum problemi

Bencede .Düşük hızda yazman senin için daha iyi olacaktır.Olmazsa başka medyalara yönel.Çünkü işletim sistemi dvdsini iyi bir medyaya yazarsan ilerde kurulumdada başka hata alma ihtimalini daha aza düşürmüş olursun...
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.