Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows 7 build 7600 rtm x64 düşmüştür. 3gb
  • x86 için hala beklemedeyiz
  • beyler biri bana güvenilir bir site önerebilirmi özelden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 13 Temmuz 2009; 13:23:40 >
  • Hayırlı Olsun

Windows 7 RTM ISO Details:
    File Name: 7600.16384.090710-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso
    Size: 3,224,717,312
    CRC32: 1EE7DC6F
    MD5: E6CE9644D0C7A8E1C950D257A7B2C8A4
    SHA-1: 31849B315290EFABFD81F967ED3C553D82925E4C

*************** mevcut..kolaylıkla ındırılebılır durumda
    ilgilenenlere hayırlı olsun

Not:Kaynak vermek yasakmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 13 Temmuz 2009; 13:37:42 >
  • Evet nihayet düştü malüm sitelerde var 3.00 gb
  • Malumu pm ye gönderirmisiniz.
  • ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 21 Temmuz 2009; 18:59:51 >
  • rtm kurup deneyen varmı ?
    birde bu x64 ve x86 arasında ki fark nedir?
  • bu çıkan gerçek RTM değilmiş öyle duyumlar alıyorum diğer forumlardan 7700 buildi RTM olacakmış.

http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4961

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas -- 13 Temmuz 2009; 15:09:44 >
  • En iyisi biraz daha beklemek
  • ohooo daha ne kadar bekliyicez indirmiyelimmi yane?
  • aynen
    quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Vistaya geçmeden direk 7 ye geçeceğim
  • Bu son sürüm mü oluyor
  • Win 7: Beklenen an geldi

hurriyet.com.tr 13 Temmuz 2009
    Win 7: Beklenen an geldi

İşte o an geldi: Microsoft'un yeni göz bebeği Windows 7'nin final sürüm derlemesi belli oldu.

Birçok insanın uzun süredir beklediği an gelmiş olabilir. SuperSite Blog ve Wzor kaynaklı bildirimlere göre Windows 7'nin RTM sürümünün (RTM=Final) derleme numarası belli oldu. Hatta malum yerlerde paylaşımına bile başlandı.

RTM sürümün derleme numarasının 6.1.7600.16384.win7_rtm.090710-1945 olduğu bildiriliyor. Derleme numarası çözümlendiğinde sürümün 10 Temmuz 2009'da tamamlandığı ortaya çıkıyor. Fakat Microsoft ana derleme numarasına (Build 7600) dokunmadan RTM sürümü tekrar elden geçirebilir. Elbette bu konuda son sözü Microsoft söyleyecek. Bugün gerçekleşecek olan Worldwide Partner Conference etkinliğinde yazılım devinin, Windows 7'nin yapımının tamamlandığı ve son dakika değişikliklerinin yapılmayacağına dair bir açıklama yapması bekleniyor. Ancak firmadan bu tip bir doğrulama geldiğinde yukarda tam derleme uzantısını belirttiğimiz sürüm, final sürüm olarak lanse edilebilir.

Arkadaslar gece calıstıgım ıcın sabah gelısmelerı verıp uyumak zorundaydım su an ıcın degısen bırsey yok 7600 rtm veye degıl ısteyen arkadaslar ındırebılır suan malum yerlerde sunuluyor....
  • 7600 x86 hala düşmedi Zamunda'ya
  • Arkadaşlar hemen atlayıp indirmeyin bence.. bu sürümün RTM olup olmadığı bile belli değil..Torrentcilerin win7nin içine trojen,virüs atmadıkları kesin değil
    Ortalık fake win 7 kaynıyor Torrentcilere güvenmeyin
    Ben şahsen herşey kesinleşinceye kadar indirmeyi düşünmüyorum karar size kalmış
    quote:

Windows 7 bugün tamamlanıyor!
    Tarih: 13 Temmuz 2009, Pazartesi - Saat: 05:43 Gönderen: Levent Pekcan

MicrosoftWindows 7'nin geliştirilme süreci, daha önce hiç bir işletim sisteminde olmadığı kadar yakından takip edildi. Hem Microsoft'un resmi yollardan yayınladığı Beta ve RC sürümleri, hem de gayrı resmi yollardan internete dağılan ara sürümlerle kullanıcıların büyük ilgisini çekti.

Bugün, yani 13 Temmuz 2009 önemli bir gün, çünkü Microsoft'un belirlediği programa göre Windows 7'nin geliştirilme süreci bugün bitecek... Bugün, işletim sistemini oluşturan kodlar son kez derlenecek ve RTM sürümü, yani piyasaya sürülmeye hazır sürüm oluşturulacak, en azından beklenen bu. Diğer yandan, her ne kadar Microsoft'un son derleme işlemini 13 Temmuz'da yapacağı beklense de, geçtiğimiz hafta internete Windows 7'nin Build 7600 sürümü sızmış durumda. 10 Temmuz'da derlendiği bilinen bu paketin sürüm numarası önemli, çünkü Microsoft bu sürümle Build 72xx'lerden bir anda 7600'e sıçramış oluyor. Sürüm numaralarında bu tür sıçramalarsa ancak RC ve RTM gibi önemli adımlarda yapılıyor.

Şu an için konuyu yakından takip eden meraklılar ikiye ayrılmış durumda. Bir kısmına göre, şu aralar nette dolaşan 10 Temmuz çıkışlı Build 7600 sürümü, Windows 7'nin piyasaya sürülecek son sürümü. Diğer tarafsa, 13 Temmuz tarihli bir Build 7700'ün söz konusu olabileceğini iddia ediyor. Ne kadar güçlü olduğu bilinmeyen başka bir iddiaysa Windows 7'de son anda önemli sorunlar bulunduğu ve son sürüm için belirtilen 13 Temmuz tarihinin tutturulamayacağını, erteleneceğini söylemekte.

Aksini iddia eden dedikoduyu bir kenara bırakırsak, Windows 7'nin geliştirilme sürecinin bugün biteceği kesin. Ürün 22 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek, ancak bugün geliştirilme süreci bitmiş olan Windows'un önemli donanım üreticilerine ve yazılım geliştiricilere sağlanacağı da biliniyor. Dolayısıyla, resmi satışlar 22 Ekim'de başlayacak olsa da bir kaç gün içinde Windows 7'nin tamamlanmış sürümünün internete yayılacağı hem sizin, hem bizim, hem de eminiz ki Microsoft'un bildiği bir gerçek.

Bu noktada, daha önceki Windows 7 Beta ve RC yayınlarında yaşanacağı gibi, bu son sürümde de ortaya içi virüsle yüklü ya da sahte sayısız "Windows 7 Final" dosyasının yayılacağını hatırlatıyor, okurlarımıza nette karşılarına çıkan kaynağı, içeriği belirsiz Windows 7 imajlarına itibar etmemelerini öneriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 13 Temmuz 2009; 21:22:51 >
  • ben başlıyorum x64 indirmeye artık hayırlısı neyse o olsun daha fazla beklemenin bi alemi yok bence
  • RTM için acele etmeyin. RC1 in suyu çıkmadı henüz.
  • indiriyorum bakalım nasılmış..
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.