Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: climanjero

selamlar.

bu windows 7 ile ilgili enteresan bişey duydum. x64(64-Bit) versiyonlarda 32-Bit programlar hiçbir şekilde çalışmayacakmış öylemi?

yani vista 64 Bit işletim sisteminde 32-Bit programları Program Files(x86) klasörüne kurarak çalıştırıyoruz.Windows 7 de bu olmayacakmış? böyle birşey duyan yada yaşayan oldumu?

programların birçoğu hala 32-Bit, 64-Bit ile yazılan doğru dürüst program hala ortalarda yok, zaten oyunların bile %99'u 32-Bit iken böyle birşey nasıl olabilir?

32-Bit ne yazıkki 4 GB tan fazla RAM adresleyemiyor. Hatta XP ve Vista 32-Bit versiyonlarında 3GB görüyordu.Bu yüzden x64 kurmak şart.

Nereden Atıyorsunuz . O kadar mühendis CEO bunu yapabilecek kadar s.lak mı
    Hemde Bu x64 yapısına uymaz
  • Windows 7 RC kullanıma sunuldu
    Windows 7 RC kullanıma sunuldu

10:59 itibari ile win7 rt 64bit zamundaya düşmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 7 Temmuz 2009; 12:04:12 >
  • windows 7 yi deneme imkanım oldu sonunda. Vistaya benzese de vista gibi uyuz etmiyor insanı. Belini windows7 ile doğrultacağa benziyor Microsoft. Benim eski makinemde bile iş görür bir performans verdi. İleride 2. işletim sistemi olarak kurabilirim sistemime.
  • Bende bu 7'yi yüklicektim ama oyunlar da oynadığım Call of duty'yi çalıştırmıomuş....XP'ye devam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgahan09

Bende bu 7'yi yüklicektim ama oyunlar da oynadığım Call of duty'yi çalıştırmıomuş....XP'ye devam...

Kim diyor bunu? Ben cod 2 ve 4'te herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca online olarakta oynayabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

10:59 itibari ile win7 rt 64bit zamundaya düşmüştür
    7100 versionun modlu hali gibi birşeymi bu?7264 yüklemiştim ben bu dahamı iyi biraz açabilirmisiniz?
  • arkadaşlar 7264 yükledim tr yaptım +aktivasyonuda yaptım şu an sorunsuz devam inşallah güncelleştirmlerde bi sorun olmaz şu an bi sorun yok gibi
  • Nasıl türkçe yapıyoruz bunu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Nasıl türkçe yapıyoruz bunu ?

Batuist arkadaşımız çok iyi hazırlamış.

http://forum.donanimhaber.com/m_31367738/tm.htm
  • Yüklerken şu hatayı alıyorum , bir türlü kuramadım.

• arkadaşlar şuanda piyasada olan son sürüm hangisidir ben RC1 sürümünü indiriyorum birde 7264 var hangisi son sürüm ?
  • quote:

Yüklerken şu hatayı alıyorum , bir türlü kuramadım.

dvdde hata var, daha kaliteli bir boş dvdye yavaş yazmayı dene
  • quote:

Valla ben bişe diyemeyeceğim Batuist e bi uğra istersen pm ile filn.
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

dvdde hata var, daha kaliteli bir boş dvdye yavaş yazmayı dene

Dvd ile alakalı bir problem değil , sanal sürücüye yerleştirdiğimde de aynı hatayı alıyorum.
  • vistadan iyi olmasını umuyorum. ki hala xp kullanıyorum. umarım beklentilerimizi boşa çıkarmaz
  • quote:

Dvd ile alakalı bir problem değil , sanal sürücüye yerleştirdiğimde de aynı hatayı alıyorum.

o zaman indirdiğin iso dosyasında bir eksiklik olabilir, tekrardan indirmeyi dene istersen
  • cok sorunlu ozellikle nvidia ile baya bi uyumusz tam surum cikana kadar kullanilmaz bide herkes vistayi kotuluyp duruyor bende vista %30 ram kullaniyo bostayken win7 %55 anlamadim bu isten hicbirsey baya bi sorunu var tam surum cikana kadar vista sp2 ye devam
  • Bu ayın 13 de yeni bir windows 7 sürümü çıkmayacakmıydı?anlaşılan milletin,benim gibi çıkan her sürümü yüklemekten şaftı kaymış ki kimse ağzını açıp bu konuda birşeyler karalamıyor.
  • Bugün ayın 13 ü.Pusuya yattım
    Çinli herifin biri nete sızdırmış diyolar fakat ilk 10 partı uplayıp uyumuş adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 13 Temmuz 2009; 2:38:39 >
  • gözler warezde bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.