Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7600 dil paketi henüz yok ama aktivasyon buldum
  • gerçek rtm çıktımı şimdi
    nedir son durum?
  • ben rtm kurdum sorunsuz çalışıyor fake deil
  • RTMnin RC den ne gibi farkları var ? bide win 7 1gb hafızanın %70 açılışta harcıyor xp %35 harcıyordu rtm de inş. bu düzeltilir
  • Windows 7 Rtm den daha iyi şeyler beklerdim.Bu nedir ya windows 7 buysa işimiz var microsoftla.Resmen Vistanın modifiyeli hali
  • x86 sı da çıktı 7600 ün.
  • http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/default.aspx

ms bekleyin daha ne rtm si diyor ayrıca. en iyisi beklemek biraz daha.
  • 1 hafta daha geçsin. Tam kesinlik kazanamadı bir türlü.
  • vistadan artısı çok hızlı çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

vistadan artısı çok hızlı çalışıyor

nasıl hızlı çalışmasın ki vistada her bir harekete ekran kararıyor. izin istiyor, yok admin modu yok exe felan..
  • Windows 7 de izin istiyor ama bu izin isteme olayı kapatılabiliyor, vistadan parformans olarak daha hızlı(oyunlarda yada kopyalama yazma vs) Bende sabaha karşı 7600 sürümünü kurdum ve mükemmel çalışıyor. Daha aktivasyon vs uğraşmadım. Aktivasyon neyi hallediyor. Ben ne key girdim nede herhangi bir şey yaptım. Kalan şu kadar süreniz veya gününüzde var demedi
  • Şu an kullanmaktayım . Bomba gibi olmuş.

Windows 7 RC kullanıma sunuldu

Kendi masaüstüm. Build 7264 kullanmaktayım. İngilizce tabii ki. Sağladığı kolaylıkları falan anlatmaya kalksam sayfalar yetmez. Harika bir Windows olmuş denemenizi tavsiye ederim (malum sitede var ).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blind Evil

Windows 7 de izin istiyor ama bu izin isteme olayı kapatılabiliyor, vistadan parformans olarak daha hızlı(oyunlarda yada kopyalama yazma vs) Bende sabaha karşı 7600 sürümünü kurdum ve mükemmel çalışıyor. Daha aktivasyon vs uğraşmadım. Aktivasyon neyi hallediyor. Ben ne key girdim nede herhangi bir şey yaptım. Kalan şu kadar süreniz veya gününüzde var demedi

3 gün sonra demeye başlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

Orjinalden alıntı: Blind Evil

Windows 7 de izin istiyor ama bu izin isteme olayı kapatılabiliyor, vistadan parformans olarak daha hızlı(oyunlarda yada kopyalama yazma vs) Bende sabaha karşı 7600 sürümünü kurdum ve mükemmel çalışıyor. Daha aktivasyon vs uğraşmadım. Aktivasyon neyi hallediyor. Ben ne key girdim nede herhangi bir şey yaptım. Kalan şu kadar süreniz veya gününüzde var demedi

3 gün sonra demeye başlar.

Hehe o zamn yaparız bi aktivasyon ya hele bi desin de ben gösteririm ona bana hareket çekmeyi
  • neyse biraz daha beklyimi en iysi
    zaten dvd yide servise yolaldım bozuktu :D
    o gelene kadar az çok belli olur bu rtm sonmu devamı varmı vs..
  • Microsoft.Windows.7.RTM.FINAL.16385.x86.EN çıktı.
    Bana kalırsa bu seferki gerçekten RTM ve kesinlikle fake değil ama x64 henüz mevcut değil.
  • Arkadaşlar Merhaba

Şu win7 yi artık bende denemek istiyorum. elinden link olan bir arkadaş pm den ulaştırabilirse çok memnun olurum. Birde vista ile birlikte kullanılabiliryormu deneyen yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

Microsoft.Windows.7.RTM.FINAL.16385.x86.EN çıktı.
    Bana kalırsa bu seferki gerçekten RTM ve kesinlikle fake değil ama x64 henüz mevcut değil.

x64 te çıktı ben 7600 16384 olanı kurdum 4 gün önce dil desteği yok. final olanda multilanguage olacak diyorlar 16385 te varmı bilmiyorum + microsoft imzalasın rtm yi sonra onuda yükleriz sorun değil
    kesin bişey olmadığı sürece bişe kurmucam memnunum böle
  • rtm kurarsak rc key ile marta kadar kullanabilr miyz?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.