Şimdi Ara

Windows 7 SES sorunu ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 5.1 sorunu.. ana kartım MSI p45 Neo2.. realtek 64 bit uyumlu driver indirdim fakat arka hoparlörlerden cızırtılı ses geliyor.. bunu nasıl çözebilirim

• arkadaşlar winamp için sorunu çözdüm

http://www.winamp.com/plugins/details/63231

bu linkteki plugin ile winamp hal oldu sanırım her program için böyle şeylerin çıkmasını bekleyeceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zortnoy -- 24 Eylül 2009; 12:03:22 >
  • Kimse Yardımda Bulunmuyor Kolay Kolay Arkadaşım Nerede Kavga Atışma Var Ordalar Genelde Yardım Edicek Arkadaşlar Bilgilerini O Tartışma Yerinde Ortaya Koyarak Tartışıyorlar Bizle Paylaşmıyorlar.
  • Valla arkadaşlar bende ses sorunundan ziyade Sound Manager sorunu var sanırım. Ses kartımdaki çıkışları Xp de görüyordu, kullanıyordum 7 de kullanamamaktayım. Realtek 7 için sound manager konsolu çıkarmadan da hallolmaz sanırım?

Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bu arada sorun şu; gitar efektörümden çıkan kablo hat girişine giriyordu ses kartımda, yeni windowsta da aynı yerinde hiç değiştirmedim ama ses gelmiyor nedense. Ayrıca windows ses kartımı "High Def. Audio Aygıtı" olarak görüyor. Anakartım "MSI K9N Neo V3"

Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar, anakartınızın firmasının int. sitesinde var driver ses kartının. MSI da sorun yaşayanlar özellikle Windows 7 için (32 ve 64 bit için) sürücü mevcut. Kolay gelsin.

Tansel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shnicx -- 27 Eylül 2009; 19:49:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.