Şimdi Ara

Windows 7 Setup is starting'de kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşlar windows 7e format atmak için denediğimde Windows 7 Setup is starting'de kalıyor iki farklı dvd ile denedim ikisindede aynı cd rom dönmeyi bırakıyor install now a tıklayınca sizce problem nedir.cd rom bozuk olabilir mi . ( ha bi de dvd yi ilk taktıdımda hemen press any key to contuniue yazısı gelmiyor cd rom 10 dk çalışıyor sonradan ekrana yazı geliyor )

• Dostum usb belleğin varsa yada temin edebilirsen usb ile kurmayı dene.Sorun büyük ihtimalle dvd romdan.Dvd leride başka bilgisayarlarda dene birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 14 Ocak 2011; 14:45:09 >
  • arkadaşlar benim de bi sorunum var işletim sistemim xp windows 7 kuracagım kuruluma başlaya tıkladıgımda şöyle bi hata alıyorum: '' Kaynaklara erişim izniniz olup olmadıgını kontrol ettikten sonra yüklemeyi tekrar deneyiniz '' diye bi hata alıyorum bu arada sabit diskim sata onla bi ilgisi var mıdır acill yardımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

Dostum usb belleğin varsa yada temin edebilirsen usb ile kurmayı dene.Sorun büyük ihtimalle dvd romdan.Dvd leride başka bilgisayarlarda dene birde

usb 'ye xp kurdm ama hçbişi olmadı usb grmedii pc... dvdler baska pcde çalişiyor
  • Donanımsal bir problem olması oldukça muhtemel, RAM'leriniz çift modülse şayet tek modül olarak dönüşümlü bir şekilde deneyiniz.
  • biostan floppy drive'ı devre dışı bırakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

biostan floppy drive'ı devre dışı bırakın...

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.