Şimdi Ara

Windows 7 son çıkan resmi sürüm ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 resmi olarak en son çıkanı hani sürüm build no bildirirmisiniz.?

• Hala ısrarla bunu soranlar çıkıyor, dostum yanlış anlamada her windows 7 konusunda 40 kere bahsedildi bu konudan.

6.1.7600.16385 resmi ve son sürümdür. O da çıkalı 2 aydan fazla oluyor zaten. Daha yüksek numaralı hiç bir sürüm microsoft tarafından resmi olarak duyrulmadı, piyasada 16399 ve 20510 gibi sürümler dolanıyor ama aldanma onlara. İçlerinde barındırdıkları ilaçlar sebebiyle öle abuk sabuk sürüm numaraları çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Hala ısrarla bunu soranlar çıkıyor, dostum yanlış anlamada her windows 7 konusunda 40 kere bahsedildi bu konudan.

6.1.7600.16385 resmi ve son sürümdür. O da çıkalı 2 aydan fazla oluyor zaten. Daha yüksek numaralı hiç bir sürüm microsoft tarafından resmi olarak duyrulmadı, piyasada 16399 ve 20510 gibi sürümler dolanıyor ama aldanma onlara. İçlerinde barındırdıkları ilaçlar sebebiyle öle abuk sabuk sürüm numaraları çıkıyor.

Bu soruyu bende çok merak ediyordum, sende dedinya tmm artık kullandığımın son sürüm olduğuna inandım
  • quote:

Hala ısrarla bunu soranlar çıkıyor, dostum yanlış anlamada her windows 7 konusunda 40 kere bahsedildi bu konudan.

Bu kadar gerileceğine cevap vermeseydin keşke yine de sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: zogg

quote:

bence çok uygun üslupla cevap vermiş.. abuk sabuk cevap verende çıkabilirde..

• quote:

Orijinalden alıntı: zogg

Neyse iylik yap denize at demişler. Son sürüm 7600.20555 onu çek sen.
  • En son sürüm 7600.16385.090713-1255 untouched yani dokunulmamış Msnd/Technet'den download edilebilen iso versiyonudur. Daha yüksek numaralı olanlar muhtemelen fake'tir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 29 Ekim 2009; 20:24:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

En son sürüm 7600.16385.090713-1255 untouched yani dokunulmamış Msnd/Technet'den download edilebilen iso versiyonudur. Daha yüksek numaralı olanlar muhtemelen fake'tir.

Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.