Bildirim
windows 7 sorunu
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl bi yokluk hocam biraz açar mısınız ? Sonuçta faturayı bile yatırmasanız internetiniz kesiliyor -
buda ağ ve paylaşım merkezini açtığımda çıkan görüntü
-
internet var ama windows 7 sorunu bu internet olmasina ragmen boyle soyluyor -
yokmu bi bilen? -
Hocam yeni bağlantı kurmayı deneyin . İlk defa boyle ınternet hatası gordum -
kurulmuyor kardeş ne yaptım olmuyor bağlantılar gözükmüyor ama internete girebiliyorum o başka. -
http://support.microsoft.com/kb/827328/tr aldığınız hata bu mu -
kurduğu işletim sisteminin yamasından olmasın bu sorun _??* -
dün durup dururken oldu yeniden başlatınca geçer dedim geçmedi driveri silip yeniden yazdım yine olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldost -- 18 Mayıs 2012; 17:25:54 > -
yeni ağ kurmak istediğimide böyle kalıyor. değil 90 saniye 90 dakika beklesemde böyle kalıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eldost
yeni ağ kurmak istediğimide böyle kalıyor. değil 90 saniye 90 dakika beklesemde böyle kalıyor
anladığım kadarıyla inernete giriyorsun :)
internet simgesinin neden pasif olduğunu mu soruyorsun ? -
8 aydır format atmıyorum artık zamanı gelmiş sanırım. çözümde bulunmadığına için başka yol kalmadı -
aynen hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: tuncayç20
quote:
Orijinalden alıntı: Eldost
anladığım kadarıyla inernete giriyorsun :)
internet simgesinin neden pasif olduğunu mu soruyorsun ?
ayrıca neden neden hiç bir ağ bağlantısı aktif değil yada başlamadı diyor onu bulamıyorum. ama dediğin gibi internete gire biliyorum.
-
işletim sisteminden bu sorun başka açıklaması yok bence ethernet çalışmasa nete giremezsin işletim sistminin bir açığı diyelim karrdes öyle görünüyor neyse sen bilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: tuncayç20
işletim sisteminden bu sorun başka açıklaması yok bence ethernet çalışmasa nete giremezsin işletim sistminin bir açığı diyelim karrdes öyle görünüyor neyse sen bilirsin
kardeş ben sistem32 de bulunan winhttp.dll dosyasından şüpheleniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldost -- 18 Mayıs 2012; 19:05:07 > -
Format attıktan sonra gelişmeleri buraya yazsana merak ettim -
Orjinal olmayan W7 30 gün sonra kendi interneti kesiyor ? -
ethernet kartını kaldırıp tekrar kur benımde laptop modemı goruyo sınyal alıyo ama baglanmıyodu nete ustunde carpı vardı agın ustunde kaldırıp kurup kullanıcı adı sıfreyı tekrar gırınce duzelmısdı
Benzer içerikler
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- java error code 1603
- network stack nedir
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- sınırlı bağlantı ne demek
- secure boot nedir
- ekran videosu alma
- video boyutu küçültme
- pc otomatik kapatma
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X