Şimdi Ara

Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
12
Favori
105.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FORMATTAN HEMEN SONRA HAZIRLANMIŞ VİDEOLU ANLATIM İLE KONU GÜNCELLENMİŞTİR.
  • Dostum harikasın ya :) daha win 7 ye geçmedim ama anladım sayılır :D tek bişi anlamadım videonun sonunda system32 ye gidip explorer frame i tıklamısın f2 yapmıssın ad değiştir demişsin özellikler demişsin gelişmiş demişşin ama bişi yapmamışsın şimdiden sormuyorum sorun yaşarsam sorurumda gözümden kaçmadı yani

Paylaşım hakkatten süper Konu sabitlensin hatta Tbrkler

Edit: Seni bu konuda baya terletmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoT-SouCE -- 21 Ağustos 2010; 4:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoT-SouCE

Dostum harikasın ya :) daha win 7 ye geçmedim ama anladım sayılır :D tek bişi anlamadım videonun sonunda system32 ye gidip explorer frame i tıklamısın f2 yapmıssın ad değiştir demişsin özellikler demişsin gelişmiş demişşin ama bişi yapmamışsın şimdiden sormuyorum sorun yaşarsam sorurumda gözümden kaçmadı yani

Paylaşım hakkatten süper Konu sabitlensin hatta Tbrkler

Edit: Seni bu konuda baya terletmişler

Yaptığımız işlemi teyit etmek için ikinciye özelliklere girdim ki aldığımız izinleri yeniden görebilelim.

ilk önce isim değiştire girmişin sonra özelliklere girmişin demişin, direk özelliklere girecektim de yanlış tıkladım

• videoyu çekmişsin iyi hoşta eksik olmuş tam sahiplik almaya gelindiğinde cideo bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeßroN

videoyu çekmişsin iyi hoşta eksik olmuş tam sahiplik almaya gelindiğinde cideo bitiyor

akşam bir şey yoktu Ula kafayı yedirtecek bunlar bana. Hay allahım ya elimde yedek video tutumuşum iyiki tekrar yüklerim birazdan.
  • Dün shell32.dll yi değiştircem diye silmiştim sonra unutmuşum. Res atınca pc açılmadı akşama kadar ona uğraştım. Allahtan cd varda onardı kendi kendini
  • GÜNCELLENDİ VİDEOLAR TAMAMLANDI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: re-storm

GÜNCELLENDİ VİDEOLAR TAMAMLANDI.

re-storm ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
  • Çok teşekkürler. Benim gibi acemiler için çok iyi oldu/olacak :)
  • msjım bulunsun bi ara okurum şimdi uykum var
  • Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Ben de yeni başladım.Şimdi ilk olarak Nude for 7 skinini yani burdakihttp://browse.deviantart.com/customization/skins/windows7/visualstyle/?order=9#/d2iod4p denedim nitekim yaptım ama. Tek bir şeyi yapamadım startbutton'u . explorer.exe dosyası var skinin için de.Windows klasörüne atın diyor ordaki explorer.exe ile yer değiştirdim ama hala aynı.Ayrı bir porgram mı gerekiyor acaba.O programı biliyorum ama böyle programa gerek kalmdan manuel değişmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Ben de yeni başladım.Şimdi ilk olarak Nude for 7 skinini yani burdakihttp://browse.deviantart.com/customization/skins/windows7/visualstyle/?order=9#/d2iod4p denedim nitekim yaptım ama. Tek bir şeyi yapamadım startbutton'u . explorer.exe dosyası var skinin için de.Windows klasörüne atın diyor ordaki explorer.exe ile yer değiştirdim ama hala aynı.Ayrı bir porgram mı gerekiyor acaba.O programı biliyorum ama böyle programa gerek kalmdan manuel değişmiyor mu?

Yer değiştirdikten sonra bilgisayarı baştan başlatman gerekiyor

• Aklımada geldi ya neyse restart atmak istemedim Windows 7 Start Button Changer'ı yükledim dalgınlıkla editlenmiş explorer dosyasını original olarak beckup yaptı Şimdi değiştiriyorum butonları gayet güzel ama restore backup dediğim zaman orjinal yerine skinin buttonunu koyuyor Ben de orjinal explorer.exe dosyasını silmişim o kargaşada.
  • Neyse istersen upload ederim orjinalini (32 bit ).
  • Sağol dostum şimdilik sorun yok böyle gitsin
  • Hoppa süper ötesi teşekkürler
  •  Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım)  Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım)

Windows 7 Tema Yükleme (Yeni Başlayanlar İçin Video Anlatım)

• Arkadaşlar bu konuda yeniyim videoları izledim ancak tam istediğim bir tema olmadı açıkçası.Örneğin resimlerdeki bir görüntüyü elde etmem için ne yapmam gerekiyor.

• çizik atayım bu arada arkadaşlwwr wırtualcustoms.com dan yukledıgım bı kac tema war onları yuklesem pc de sorun yaratırmı 64bıt 4gb ram war. .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaesthetica -- 20 Aralık 2010; 1:52:21 >
  • Mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.