Şimdi Ara

windows 7 ultimate 64 bit sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende windows 7 ultimate 64 bit yüklü nba2k10 u indirdim kuracam setuba tıkladım söle bir sorun çıktı
    http://img235.imageshack.us/img235/9531/ekranalntsl.png
    oyunu uyumluluk modunda xp de falan çalıştır diyorum ama yine değişiklik yok xp mod çalışmıyor oyunda yeni ben nasıl çözcem bu uyumsuzluğu lütfen yardım edin acil yardım

• lütfen yardım
  • aynı windows sürümü ve oyun bende de var. ama öyle bi hata almadım.
  • bana oyunun exe dosyasını bir yere upload edip linki vereblirmisiniz?(setup.exe)
  • vista sp1 ile denedin mi çalıştırmayı ?
  • uyumlulukla çalıştırmaya çalışıyorum hatada vermiyor açılmıyorda
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözümü yokmu ya 32 bitte de geçemem ddr3 1666mhz 6gb ram var
  • İso rarla sıkıştırılmışsa İso yu Silip baştan rardan çıkar.
    Bendede az önce Resident Evil 5 te aynı sorunu verdi İso yu silip baştan rardan çıkarttım sorun çözüldü
  • ben indirdim bi tane iso dosyası onu çıkardım bir iso programıyla nasıl yapmam lazım ayrıntılı anlatırmısın indirdiğim iso dosyasınımı silm benim iso direk indi yani partlardan çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelly_1 -- 18 Ekim 2009; 13:53:03 >
  • o iso dosyasını daemontolls ile açacaksın şöyle sağ alttaki daemon tollsa sağ tıkla sonra sanal CD\DVD aygıtına tıkla ordan 0 aygıtı na kalıp dosyaını yerleştir yani iso dosyasını seç ve aç de sonra otomatik kullan seçenegi çıkcak exe çalıştır deyip kuruluma geçiceksin o kadar
  • otamatik kullan seçeneği yok dosyaları göster var açıyom setup a tıklıyorum şöle diyor
    I:\setup.exe geçerli bir win32 uygulaması değil diyor napim?
  • iso dosyasını açmıyorsun deme ? bide benım verdigim linklerden mi indirdin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.