Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate 64bit 1gb 1.6 ghh bilgisayarımda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim core2duo 1.66ghz 1gb ram li ve windows7 ultimate 64bit yukledim ve bir haftadır kullanıyorum hiçbir sorun gormedim...

ama nadiren çok kastığım zaman takılıyor gibi hissediyorum sizce 32bit yuklersem performansı artar mı?

windows 7 bilgisayarıma sırasıyla 4,6 4,5 2,4 3,0 5,0 performans değerlerlendirmesi yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedmax -- 21 Ocak 2010; 0:20:02 >

• yada bu alete ram takviyesi yaptırmalımıyım 2gb a yukseltmek gibi...
  • Bence 1gb daha ram takviyesi yap
  • İşte 32bit yuklersem yaniben pek 64bit program kullanmıyorum da bu 1 gb ihtiyacına gerek kalmaz mı.... farkeden birşey olmaz mı yoksa...

bu arada alet laptop...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedmax -- 21 Ocak 2010; 21:26:01 >
  • win7 64 bit yükleyeceksen en az 2gb ram kullanmanı öneririm. Hoş 1 gb ram lede gayet rahat kullanırsın ama oyun pek oynamıyorsan, yoksa kasar. 64 bit sistemler 32 bit sistemlere göre çok daha fazla ram kullanıyor.
    Kullanımda da pek fazla 32-64 bit farkını hissetmiyorsun zaten. Tabi eğer video convert işleri falan yapmıyorsan. 64 bitin bir artısı var tüm 32 bit uygulamaları çalıştırabiliyor, buna ilave olarak 64 bit uygulamalarda da sana performans farkı sağlıyor. karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekoyaki -- 22 Ocak 2010; 13:00:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.