Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate Mavi Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba Arkadaşlar Sizlere 3 Gündür Yaşadığım Bir Sorunu Söyleyeceğim.

Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Cheat Engine + Oyun Açtığımda ( Tek Bunlar değil 2 dosya açtığım zaman )

Aniden Mavi Ekran Hatası Alıyorum..

Kodu Unuttum Ama Açıldıktan Sonra Şu Sayıları Alıyorum...

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 1a
    BCP1: 00041289
    BCP2: 7325B001
    BCP3: 00000C13
    BCP4: 7325FC05
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\052714-26738-01.dmp
    C:\Users\Serdar\AppData\Local\Temp\WER-48906-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

Sorunlarım Tam Olrak Bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackerBySqlastic -- 29 Mayıs 2014; 20:40:34 >

• Gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

C:\Windows\minidump klasörü içerisinde dump dosya/dosyaları olacak onları bir upload sitesine yükleyin, linki buraya koyun, beni de durumdan haberdar edin bir analiz yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

C:\Windows\minidump klasörü içerisinde dump dosya/dosyaları olacak onları bir upload sitesine yükleyin, linki buraya koyun, beni de durumdan haberdar edin bir analiz yapalım.

Minidump içinde dosya Bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackerBySqlastic -- 28 Mayıs 2014; 20:02:08 >
  • Güncel +

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi ekran hatası alıyor olmanız gerekiyor ki kodu yazmışsınız, bu durumda c:\windows\minidump klasörü içerisinde dump dosyaları olmak zorunda eğer bu dosyalar burada yoksa mavi ekran hatası alıyor olamazsınız.

quote:

Yukarıda bunu siz yazmışsınız, dosyanın adresi orada var dosyayı bulamayacak kadar kötü bir bilgisayar kullanıcısı olduğunuzu varsayıyorum ve çözüm için ikinci defa düşüneceğimi belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 29 Mayıs 2014; 4:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Mavi ekran hatası alıyor olmanız gerekiyor ki kodu yazmışsınız, bu durumda c:\windows\minidump klasörü içerisinde dump dosyaları olmak zorunda eğer bu dosyalar burada yoksa mavi ekran hatası alıyor olamazsınız.

quote:

Yukarıda bunu siz yazmışsınız, dosyanın adresi orada var dosyayı bulamayacak kadar kötü bir bilgisayar kullanıcısı olduğunuzu varsayıyorum ve çözüm için ikinci defa düşüneceğimi belirteyim.

Yok Arkadaşım.

O Kadar Kötü Kullanıcı Değilim Allahıma Şükür :D

İstersen Şöyle Yapalım .

http://i.hizliresim.com/Vp8D4P.png

Bunuda Ben Yazmadım Mavi Ekran Verdikten Sonra Kapanıp Açılıyor.

Açıldıktan Sonra Sistem Ciddi Bir Hatadan Kurtarıldı Diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackerBySqlastic -- 29 Mayıs 2014; 12:10:25 >

• HackerBySqlastic kullanıcısına yanıt
    Eğer ccleaner tarzı programlarla temizlik yaptıysanız büyük ihtimal dump dosyaları silinmiştir. Artık yeniden mavi ekran hatası almayı bekliceksiniz.
    Ve yeniden başlatmaması içinde ayarları var onlarıda yapın ki mavi ekran aldığın zaman en azından hatayı görebilirsin. Kolay gelsin.

Kişisel not: ben şu sıralar pek ilgilenemiyorum forumla ama dopac34 arkadaşımız sana yardımcı olucaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Grafik sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Eğer ccleaner tarzı programlarla temizlik yaptıysanız büyük ihtimal dump dosyaları silinmiştir. Artık yeniden mavi ekran hatası almayı bekliceksiniz.
    Ve yeniden başlatmaması içinde ayarları var onlarıda yapın ki mavi ekran aldığın zaman en azından hatayı görebilirsin. Kolay gelsin.

Kişisel not: ben şu sıralar pek ilgilenemiyorum forumla ama dopac34 arkadaşımız sana yardımcı olucaktır.

İlgi Ve Alakan İçin Teşekkür Ederim
  • Hadi Arkadaşlar Up Up ++++
  • Up up nedir! Dump yoksa cevapta yok. Dumpu bulun cevabı alın .

Dump kaydı için resimde belirtildiği şekilde ayarları kontrol edin. Sonraki ilk mavi ekran hatasında c:\windows\minidump klasörüne bakın ve bu dosyayı upload edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 30 Mayıs 2014; 2:52:49 >

• Sorununuzun ana kaynağı disk belleğinin düşük olması nedeni ile işlemler için arılan belleğin yetersiz kalması. Normal olarak windows ne kadar olur ise olsun ramların tamamını kullanmaz. Tabiri caizse kötü günler için bir miktarını saklı tutar. Bunun yerine çok daha yavaşta olsa en güvenilir seçenek olarak Hdd nizde oluşturacağı minik bir kısmı ram maksadı ile kullanır (aslında bir dosya oluşturur, kısım demek tam manasını karşılamaz). Sizdeki sıkıntı ise bu hdd deki kaynağın yetersiz gelmesinden ötürü oluşmakta. Bunun iki nedeni olabilir;
    1. Ya hdd niz arızalanmıştır, mevcut ram miktarınızın üzerinde işlem yapmaya çalıştığınızda hdd nizdeki alana yazım işlemi esnasında hata almaktasınız.
    2. Yada bilgisayarınıza bir virüs girmiş ve hem tüm raminizi kullanarak hemde windowsunuzun ram olarak ayırdığı tüm alanı harcayarak bilgisayarınızın ram yoksunu olmasına neden olmaktadır. Bu neden ile aşağıda ki bilgi ve materyalleri vererek sorunun kaynağını tespite yardımcı olmanızı bekliyorum.

Combofix programnı bilgisayarınıza indirip tarama yaptırın, çıkan log dosyasını yükleyip linki verin. Sonrasında hdtune veya bildiğiniz başka bir hdd tarama programı ile diskinizi taratın. Benchmark-healt-errorscan- erroscan sekmesi altında speed test sonuçlarına ait ekran görüntülerini buraya yükleyin.

Aşağıdaki soruların yanıtlarını yazın.

1. Hdd/Hdd lerinizin marka ve modelleri ile yaşlarını belirtin.
    2. Problem olmadan evvel herhangi bir program, oyun veya program-oyun crack dosyası yüklemesi yaptınız mı?
    3. Aşağıdaki resimde görülen işlemi aynen yaparak ekran görüntüsünü ekleyin.
    4. Görev yöneticisinin, görev yöneticisinden/performans/kaynak izleme/ram sekmesinin ekran görüntülerini alıp ekleyin.
    5. İşletim sisteminin kaç bit olduğunu ve ram miktarını belirtin.
    6. Bilgisayarınızda yüklü olan antivirüs programınız var mı, varsa adı nedir?

İlgili materyali ekleyince beni de haberdar etmeyi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 31 Mayıs 2014; 8:06:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.