arkadaşlar service pack 1 sonrası windows 7 64 bit güncellemelerini topluca indirip saklayabileceğim bir yol mevcut mu
Service pack 2 çıktığında sorunun cevabı olacak :)
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Service pack 2 çıktığında sorunun cevabı olacak :)
çok fazla güncelleme var her defasında baştan internetten indirip yüklemesi sıkıntı oluyor otomatik olarak yüklese dahi. keşke bunu topluca indirebileceğim bir link olsaydı.
Merhabalar,
İnternet üzerinde bâzı sitelerde, tarih ile birlikte Service Pack sonrası bazı güncelleştirmeler entegre edilerek sunulabiliyor. Yalnız, ben bu tür .iso'ları indirmeyi önermiyorum. Onun yerine birçok yol var, fakat size en kolay yolu sunmaya çalışacağım. Şuradaki yolu deneyebilirsiniz, fakat ben denemedim ve pek sonucu bilmiyorum. Sanırım, güncelleştirmelerin hepsini .exe hâline getiriyor. Bunun hâricinde ben RT7Lite adındaki program ile, güncelleştirmeleri, SP1 içine entegre etmiştim. İnternette kullanımı hakkında pek çok döküman bulunabilir. Bunun dışında ileri seviye kullanıcılar için WAIK var. Ben WAIK setinin kullanılışını açıkcası hiç bilmiyorum.
İyi günler.
quote:
Orijinalden alıntı: Âşıkadam
Merhabalar,
İnternet üzerinde bâzı sitelerde, tarih ile birlikte Service Pack sonrası bazı güncelleştirmeler entegre edilerek sunulabiliyor. Yalnız, ben bu tür .iso'ları indirmeyi önermiyorum. Onun yerine birçok yol var, fakat size en kolay yolu sunmaya çalışacağım. Şuradaki yolu deneyebilirsiniz, fakat ben denemedim ve pek sonucu bilmiyorum. Sanırım, güncelleştirmelerin hepsini .exe hâline getiriyor. Bunun hâricinde ben RT7Lite adındaki program ile, güncelleştirmeleri, SP1 içine entegre etmiştim. İnternette kullanımı hakkında pek çok döküman bulunabilir. Bunun dışında ileri seviye kullanıcılar için WAIK var. Ben WAIK setinin kullanılışını açıkcası hiç bilmiyorum.
İyi günler.
esasında ben yasal yoldan bunları topluca seçim tek seferde indirip kurulum dosyalarını kaydedebileceğim bir yol arıyordum. tekrar tekrar internetten yüklememek için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme