Şimdi Ara

Windows 7 uyandığında her seferinde 3-4 dk donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce kurduğum Windows 7'de de aynı sorun baş gösterince tekrar kurmuştum. Fakat şimdi yine aynı sorunla karşı karşıyayım ve oldukça sinir bozucu. Bende kurulu olan Windows 7 Ultimate 64bit ve şöyle oluyor sleep moduna giriyor ve uyandığında şifremi girdikten sonra kilitleniyor bilgisayar. Mouseu oynatabiliyorum fakat başka bir şey yapamıyorum ve sabit disk ışığı sürekli olarak yanıyor. Işık söndüğünde sistem normale dönüyor ve kullanabiliyorum fakat ışık sönene kadar bir 3-4 dk geçiyor. Ve her seferinde bu sorunla karşılaşıyorum. İnternette benzer çözüm bulabilir miyim diye biraz araştırdım sabit diskin uykuya geçiş süresini Never(Hiçbir zaman)a getirin denmiş. Onu denedim sonra bazıları ekran kartı driverını güncelleyin demiş. Yaptım fakat hala sorun devam ediyor.

Sistem bileşenlerim şöyle

GIGABYTE GA-P55-US3L rev2.0
    INTEL Core i5-750
    GSKILL F3-10666CL7D-4GBRH G.SKILL x 2
    SAMSUNG HD502HJ Spinpoint F3 500GB
    POWERCOLOR AX5850 1GBD5-PPDHG HD5850 PCS+
    Seagate 1tb External
    WD 320GB External

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDSense -- 1 Ağustos 2011; 17:39:06 >

• Bende bilgisayarı donduran ethernet kartı sürücüsü vardı. ethernet kartınızı sistem özelliklerinden disable yapıp bir deneyin bakalım yine aynı şey olacak mı. Sırasıyla disable edebileceğiniz donanımları disable edip deneyin
  • çok fazla uykudan uyandırma bi gün bi kafası atar yatar kış uykusuna bidaha kaldıramazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.