Şimdi Ara

Windows 7 ve Kasadan gelen cızırtılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum çok ilginç. Sistemime windows 7 kurmak istediğimde kurulum ekranından itibaren kasadan cızırtı sesleri geliyor. Ve performansta takılmalar oluyor. Özellikle Web sayfalarında gezerken sistemin yaptığı işlemler bana aynı şekilde cızırtı olarak geri dönüyor.

İşin ilginç tarafı Windows XP kurduğumda böyle bir sorunla karşılaşmıyor olmam. Hiç bir sorun yaşamıyorum.

Notlar:

Sistemimi geliştirdim. Eski sistemimde olan ekran kartını kullanmaya devam ediyorum. Eski sistemimde Windows 7 kullanıyordum ve böyle bir sorun olmuyordu.

Eski sistemim

Biostar ta780G M2+,Amd x2 245, 3GB ram, Radeon 6770 Ekran kartı

Yeni sistemim

Asus M5A78L, Amd Fx 6100, 8GB ram, Radeon 6770 Ekran kartı.

Değerli cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• windows 7'yi farklı bir dvd'den mi kuruyorsunuz peki yoksa aynı dvd'mi
  • İlginiz için çok teşekkürler.

İki ayrı DVD'den kurulum yapıyordum.

Fakat sorunu bu gece çözmeyi başardım. Windows XP ile Windows 7 arasında mutlaka ki işlemci kullanımı hakkında da bayağı fark olmalı. Windows XP'de sorun çıkartmayan sistem Windows 7' de sorun çıkartıyorsa işlemcinin çekirdeklerinden şüphelenmek gerekir diye düşündüm. Düşündüğüm gibi de oldu. 5 ve 6. çekirdekleri kapattıktan sonra sistem düzgün şekilde çalıştı. Umarım exa değişimde sorun çıkartmaz.
  • sorun işlemcide aynı işlemci bnde var dıt dıt ötüo core ları patlakmıdır nedir :)
  • Kurduğun windows win7 64 bit mi?
  • İşlemci için power yetersiz geliyor olabilir. w7 işlemcileri biraz daha zorluyor.
  • arkadaşlar yorum yazmadan önce konunun açılış tarihine de baksanız fena olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.