Şimdi Ara

Windows 7, Vista Gibi Çok Soru Soruyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vista gibi çok soru soran bir işletim sistemi ile karşı karşıya mıyız diye merak ettim. Yanıtlarsanız sevinirim.

• Hayır sormuyor... O yüzden zaten Windows 7 yi çıkardılar...
  • O vistanın soruları benim xp ye devam etmem de cok buyuk rol oynadılar zaten
  • windows 7 kurulum sırasında beni zorlayan aşağıdaki kablosuz ağlardan hangisine bağlanmak istiyorsunuz sorusuydu. ( 20 kablsuz ağın içinden benimkini bulmam zaman aldı )
  • Kesinlikle sormuyor en azından hiç bir programı güvenlik nedeniyle kafasına göre engellemiyor
  • Nasıl Vista'da tamamen kapatabiliyorduk, bundada aynen kapatabiliyoruz yada soru sorma sıklığını ayarlayabiliyoruz.
  • İyiymiş.Peki Windows 7'li laptoplar ne zaman Vistalı laptopların yerini alır?Piyasada daha pek rastlanmıyor çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razercode

İyiymiş.Peki Windows 7'li laptoplar ne zaman Vistalı laptopların yerini alır?Piyasada daha pek rastlanmıyor çünkü.

Dostum diğer markaları bilemiyorum ama samsung un yeni modellerini windows 7 ile birlikte satış çıkartıyorlar.
  • Arkadaşlar windows 7 de DRM olayı ne durumda.netten indirdiğimiz müzikler sorun olucakmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.