Şimdi Ara

Windows 7 - Xp Dönüştürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Lenovo v580c Modelini aldım Netten Freedos olarak geldi. PC özelliklerini Anlatayım kısaca
    i5 3230m işlemci 2.6 ghz
    6 gb ram
    1 tb hdd
    GeForce 740m Ekran Kartı

Ben ilk 8 yükledim yanbancılık çektiğimdenn 7 dönüş yaptım fakat belki formattan yada crack ' dendır diye düşünüyorum pc yavaş ve kasıyor.Açılışta baya bi bekliyor
    falan. Demel istediğim Bunu Xp ye döndermek istiyorum Döndermkek ıstediğim tek sebeplerden bi tanesıde Ben mp3 kayıt yapıyordum müzikle uğraştığımdan
    fakat win7 de programlara hat sesini okutamadım ve nette herhangi bilgi alamadım. yani jakı takıyorum fakat Cihazdan ses alması için yanı kendı mıkrofonundan ses almaması için Hat sesine çekemiyorum Ayarları. O yüzdende xp düşündüm konuyla ilgili yardımlarınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkrüler

• win7 yi guncellemeleri yaptıktan sonra test edin
    mumkunse win 7 64 bit ultimate ile deneyin..
    kullandıgınız programın win 7 yada 8 ile uyumlu calısıp calısmadıgını nette arastırın
    programın adı nedir bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bir program değil goldwawe mixcraft olsn freehq olsn yanı hat sesını bulamıyorum win7 de
  • Microsoft Windows XP için desteği kesti.Bu demek ki o işletim sistemi saldırılara açıktır artık. 7+update en doğru sonucu verecektir.ayrica bazi oyunlar xpde calismaz benden söylemesi(bknz:battlefield 3)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım driverleri ben sıteden tek tek ındırıyorum uyumluluga göre bu sefer ındırme yapmıcam driver pack dvd sini takıp ordan okutacağım. ama kayıt sorunu devam edecek gibi bunu studio çalıştıran arkadaşlardan yardım almak gerekecek yada olmadı birtane usb ses kartı alıcaz artık hayırlısı. peki link varmı sağlam win7 + crack ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_kys

Arkadaşlar Ben Lenovo v580c Modelini aldım Netten Freedos olarak geldi. PC özelliklerini Anlatayım kısaca
    i5 3230m işlemci 2.6 ghz
    6 gb ram
    1 tb hdd
    GeForce 740m Ekran Kartı

Ben ilk 8 yükledim yanbancılık çektiğimdenn 7 dönüş yaptım fakat belki formattan yada crack ' dendır diye düşünüyorum pc yavaş ve kasıyor.Açılışta baya bi bekliyor
    falan. Demel istediğim Bunu Xp ye döndermek istiyorum Döndermkek ıstediğim tek sebeplerden bi tanesıde Ben mp3 kayıt yapıyordum müzikle uğraştığımdan
    fakat win7 de programlara hat sesini okutamadım ve nette herhangi bilgi alamadım. yani jakı takıyorum fakat Cihazdan ses alması için yanı kendı mıkrofonundan ses almaması için Hat sesine çekemiyorum Ayarları. O yüzdende xp düşündüm konuyla ilgili yardımlarınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkrüler

xp kullanırsan 4gb dan fazlasını kullanamazsın ama.

• ewt farkındayım fakat win7 de kayıt ıcın hat sesını nerden yapabilecem onu gösteren kımse yok hat sesıne donderme bulamadım
  • osman_kys O kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende dün bir arkadaşıma format attım win7 ultimate 32 bit. Benim bilgisayarımda sorun çıkmazken arkdaşın bilgisayarından ses alamıyoruz. formattan önce müzik dinlerken bilgisayarı kapattık yani teknik açıdan bir hasar yok. Neyse işte sonra formatı atttm bir açtım müzik çalmıyor telefona takıyorum ses geliyor bilgisayara takıyorum ses gelmiyor. Driverler güncel ama realtek high defination gibi bir program yok ama realtek ses driverleri kurulu niye ses gelmiyor hoparlörden sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.