Şimdi Ara

Windows 7 ye Ekstra Kali Linux ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung np355e5c bilgisayarıma win7 32 kurdum.Kurarken 25 gblik birde boş sürücü oluşturdum şimdi asıl mesele ben hem windows 7 kullanmak istiyorum hemde kali linuxu sanırım dual boot diyorlar oluşturduğum biş 25 gblik sürücüyekali linuxu nasıl kurabilirim? Linux 32bit için sitesinden 3 gb küsür indirdim bunu usbye yazdıracağım. Daha sonra biostan usb boot seçip usbden o boş sürücüye kursam dual boot olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sedat033033 kullanıcısına yanıt
    Dual boot olur, Windows ile Linux dual boot yapılabiliyor. Windows 7'yi uefi olarak kurduysan dual bootu unutabilirsin.
    Uefi dual boot deveye hendek atlatmak gibi bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ufei diye kurmadım normal windows 7 olarak kurdum. Bu durumda dual boot olur dediğiniz gibi inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedat033033 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca ubuntu kurmak istersen bunu pratik yapan wubi diye birşey var. Biosa falan girmeden pc ye program kurar gibi linux kuruyorsun. Wubiyi kurup açınca, kurulum imajını ve nereye kuracağını falan soracak. Normal klasik yöntemle kurulu windowsta kurar.
    Uefideki dual boot sıkıntısı nedeniyle uefide sorun çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 4 Eylül 2015; 15:55:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.