AMD 2500+ Sempron, 1,5gb kingston 400mhz, 120 GB Samsung Harddisk, Amd radeon 9000 özelliklerine sahip Windows XP kurulu bilgisayarım var. Bi lisayarım fazlasıyla işimi görmekte fakat işletim sistemini yenilemem gerekiyor. Sorum, Windows 7 Home Premium TR alsam, bilgisayarım kaldırır mı? Ne gibi artılar sağlar, kurulum sırasında, bilgisayarımın eski olması dolayısıyla uyumsuzluk olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
1.6 işlemci 1gb ram 128mb ekran kartıyla paylaşılmış netbooka kurdum xp den hızlı çalışıyordu. Bütün versiyonlarıda denedim çokda farketmedi hız en son ultimate kurdum
Çok iyi, hayli hayli kaldırması lazım o zaman :)
Oyun oynamak istersen xp ama yok dersen win7 geçebilirsin benim socet A sempron 2500 ile kullanıyorum 30-35 arası gezen oyun 13-22 arası gidiyor normalde pc'de donma yok fakat site kaydırırken xp'den birazdaha kötü yani kasıyor çok sorun değil aslında ama söyliyim buarada ramim 1.75 ekrankartım nvidia 6200 ddr2 karar senin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme